Επισκέπτης
ένας αράπης λιγότερος,δεν θα μας λείψει.
αγαπητε φιλε πουθεναυμνηστε τον Μιχαλολιακο ως προτυπο της Αρειας Φυλης Χρυσαβγουλα......εδω γελανε και τα πεζοδρομια...
....χοντρος. ....κοντος, ....μελαχροινος κ ....σκυλοφατσα...
τον πρωτο που θα ετρωγαν οι Ναζι οταν ηταν στα πανω τους ηταν αυτος....
τωρα δεν τραβαει ο ....μπουλης κ θα τον φανε οι δικοι του...φυσικα κ για αυτο εχουν μαυρα μεσανυχτα τα χρυσαβγουλα....
αλλα τωρα ειπαμε..προωθουμε το παιδι του Lifestyle......τον νεο......τον γκομενιαρη....
κατι τετοιους τουε ειχε για πασατεμπο ο Πος....φυσιακ ουτε αυτον κερουν τα νεα τα καναπεδατα τα χρυσαβγουλα....
οσο φιλε 666 για τον Μαντελα...κανε εσυ 30 χρονια φυλακη να σε δερνουν Εγγλεζοι αποικοι κ μετα κατσε πουλα τρελλα απο τον καναπε σου την ωρα που απολαμβανεις το φρεντοτσινο...(οχι οτι κ αυτοις ειναι Αγιος...αλλα κ εσυ κ εγω κ ολοι μας που δεν εχουμε περασει οσα αυτος καλο ειναι αν μη λεμε ετσι ευκολα λογακια...)
αλλα ειπαμε...αποκαλειτε τους μαυρους υπανθρωπους κ νιωθετε ανωτεροι μεσα στις μιζερες κ ανυπαρκτες ζωες σας....
δουλεψτε εσειε υπερανθρωποι και μισανθρωποι για 3κ 60 καθε μηνα
απλα αναρωτηθηκατε ποτε γιατι θεωρειτε αλλους υπανθρωπους?
μηπως για να δωσετε αξια στους ανυπαρκτους κ μιζερους εαυτους σας?
ο ανθρωπος που ειναι ευχαριστημενος δεν μισει τους αλλους...οι προβληματικοι βγαζουν μισους κ κομπλεξ....
φυσικα εκει που τους παιρνει..γιατι εκειπου δεν μπορουν ειναι κοταρες...
μαγκια δεν ειναι αυτο να μισειτε τους αλλους...μαγκια ειναι να πλακωσετε το αφεντικο σας στις φαπες...αλλα εκει κοτουλες....
ολα για την μαρμιτα....
φιλικα
Γιαννης
ΠΑΟ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΘΥΡΑ 13
όλα ξεκινησαν στην Ν.Αφρικη όταν οι λευκοι κατευασαν τους υπανθρωπους από τα δεντρα... τα αλλα επονται
γουστάρω αντιρατσιστικοΓια λίγο καιρό ακόμη θα μπορείς να ξερνάς τον σιχαμερό εμετό σου.
Όταν ψηφιστεί το αντιρατσιστικό αυτά θα κοπούν.
Να είσαι βέβαιος.
Για λίγο καιρό ακόμη θα μπορείς να ξερνάς τον σιχαμερό εμετό σου.
Να είσαι βέβαιος.
εισαι κυριος,εισαι κυριοςγουστάρω αντιρατσιστικο
εχεις παρει χαμπαρι τι τους εχω κανει δυο μερες εδώ μεσα και γιατι σκυλιαζουν;εισαι κυριος,εισαι κυριος
πανω απο ολα κυριος ομωςεχεις παρει χαμπαρι τι τους εχω κανει δυο μερες εδώ μεσα και γιατι σκυλιαζουν;
πανταπανω απο ολα κυριος ομως
εχεις παρει χαμπαρι τι τους εχω κανει δυο μερες εδώ μεσα και γιατι σκυλιαζουν;
κάτι παιδιαρίσματα έκανετι νομιζεις οτι εκανες?
εσυ τι λες τυπε ο Μαντελα ηταν κομμουνιστης η όχι;τι νομιζεις οτι εκανες?
εσυ τι λες τυπε ο Μαντελα ηταν κομμουνιστης η όχι;
να υποθεσω ότι και η προσφορα του ηταν ανεκτιμιτη για τη ζωη των ΝΑφρικανων;
Αν ψηφιστεί και η ποινικοποίηση των πελατών της πορνείας, στα πρότυπα των Σκανδιναυικών ανοησιών και της πρόσφατης Γαλλικής αντιγραφής τους, δεν θα γαμάμε και πουτάνες βέβαια!
Και δεν μου λες αλήθεια; Μετά το σπουδαίο αυτό "αντιρατσιστικό" νομοθέτημα θα απαγορεύεται επίσης η αναφορά σε εγλήματα που διαπράττουν μαύροι εναντίον λευκών; Ας πούμε στην Αγγλία που οι Νιγηριανοί έσφαξαν τον στρατιώτη εν μέση οδώ, εγώ λέω πως κακώς αναφέρθη πως ήταν έγχρωμοι! "Ρατσιστικό"!!
Κανονικά θα έπρεπε να είχε αναφερθεί απλά πως δύο άτομα (άνευ λοιπών στοιχείων!) δολοφόνησαν έναν τρίτο!
Αλλά είναι θα "ρατσιστές" αυτοί οι Άγγλοι μάλλον...
Και εγώ ρώτησα τι συγκεκριμένα έκανε ο Μαντέλα για τον κομμουνισμό. Είναι κομμουνιστική η Νότια Αφρική;
Αυτά για το ποιός τρολλάρει.
33 μεν, περισσότερο προς τα 13 δε.
Ερώτηση κρίσεως: Όταν οι Χρυσαυγίτες χαιρετούνε ναζιστικά τι είναι;