You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέθανε ο Θάνος Μικρούτσικος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jimy.m.
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 148
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
πως μας κραταει ο θεος ακομα απορω...Για μένα ο μικρούτσικος ήταν καλύτερος και απο το θοδωρακη χατζηδάκη
Aristippos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2011
- Like
- 420
- Πόντοι
- 21
Είχε ακουστεί ότι θα παρουσίαζε το νέο μπιγκ μπράδερ. Μαθεύτηκε τίποτα ποιος θα τον αναπληρώσει;
Εκτός το σταυρό του νότου δε θα ξεχάσω κι αυτό με το κουτσουράκι το μικρούτσικο
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Είχε ακουστεί ότι θα παρουσίαζε το νέο μπιγκ μπράδερ. Μαθεύτηκε τίποτα ποιος θα τον αναπληρώσει;
Τα εχεις μπερδεψει μαστορα
Aristippos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2011
- Like
- 420
- Πόντοι
- 21
Τα εχεις μπερδεψει μαστορα
Αυτός δεν πήδαγε μια γυμνάστρια ωραίο τεμάχιο ;
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Αυτός είναι ο αδερφός του Ανδρέας...Αυτός δεν πήδαγε μια γυμνάστρια ωραίο τεμάχιο ;
Aristippos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2011
- Like
- 420
- Πόντοι
- 21
'εχεις μπερδεψει την πουτσα με την βούρτσα τύπε, ο αδερφός του ήταν Ο κυρ Αντρέας που πήδαγε την εκτελέστρια σε μια τηλέ μπούρδα .Πριν τα κονομήσει κι αυτός πήδαγε μια φώκια την Βώσσου
και τι διαφορά έχει η πουτσα με τη βούρτσα τρίχες η μια τρίχες και η άλλη
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
δυστυχως δεν προλαβε να παρουσιασει το νεο πιγκ πραδερ στο σκαιΕίχε ακουστεί ότι θα παρουσίαζε το νέο μπιγκ μπράδερ. Μαθεύτηκε τίποτα ποιος θα τον αναπληρώσει;
πεθανε απο υπερβολικη δοση ταλεντου
τωρα ο αλαφουζος ψαχνει να βρει αντικαταστατη
καποιοι λενε για τη μιλβα, αλλοι λενε για τη σοφια βοσσου, αλλοι για τον πετρο γαϊτανο
το θεμα ειναι οτι οι μεγαλοι φευγουν ενας ενας και εχει μεινει μονο ο γκουφυ θεοδωρακης
Learxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 565
- Πόντοι
- 290
Αγαπημένος καλλιτέχνης που ζούσε ειλικρινά αυτό που έκανε! Από μικρό με έίχε μυήσει ο πατέρας μου στη μουσική του και δεν χάναμε ποτέ συναυλία του.
Τελευταία φορά που τον είδα κι εγώ ήταν πριν 2 χρόνια νομίζω στο Ηρώδειο, όπου μετά από άλλη μία καθηλωτική εκτέλεση των 7 νάνων, δάκρυσε μετά από ένα ασταμάτητο χειροκρότημα.
Δεν υπάρχουν λόγια μετά από τέτοιες απώλειες.
Υγεία σε όλους και καλή χρονιά!
Τελευταία φορά που τον είδα κι εγώ ήταν πριν 2 χρόνια νομίζω στο Ηρώδειο, όπου μετά από άλλη μία καθηλωτική εκτέλεση των 7 νάνων, δάκρυσε μετά από ένα ασταμάτητο χειροκρότημα.
Δεν υπάρχουν λόγια μετά από τέτοιες απώλειες.
Υγεία σε όλους και καλή χρονιά!
BobbyF
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2019
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
και τι διαφορά έχει η πουτσα με τη βούρτσα
Έχεις υπόψη σου ότι ο πρίγκιπας Μίσκιν είναι ο ήρωας του Ντοστογιέφσκι στο έργο του «Ο Ηλίθιος»?
Δηλαδή έχεις δει το φλυτζάνι?
Φυσικά και θα βγουν στο μέλλον άλλοι, και φυσικά υπάρχουν και τώρα κορυφαίοι,
Για μένα ο μικρούτσικος ήταν καλύτερος και απο το θοδωρακη χατζηδάκη
Αν και ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του δεν νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί με Χατζηδάκη ή Θεοδωράκη οι οποίοι διαμόρφωσαν αυτό που λέμε ελληνική μουσική, την έκαναν γνωστή εκτός συνόρων και θα είναι πάντα ένα σκαλί πάνω από όλους.
Χωρίς να έχω σπουδάσει μουσική ή να έχω εξειδίκευση στον χώρο αυτό, πάντα θεωρούσα ότι η μουσική του Μικρούτσικου βασιζόταν πάνω σε επαναλαμβανόμενα μουσικά μοτίβα και δεν είχε την ποικιλία και το εύρος του έργου των δύο μεγάλων αλλά και άλλων, όπως πχ του Σαββόπουλου που ένωσε την παράδοση με την ροκ (μπάλλος, ζειμπέκικο, δημοσθένους λέξις κλπ).
Αυτό δεν αναιρεί την σπουδαιότητα του έργου του ιδίως το σταυρό του νότου που αγάπησα πολύ, καθώς και το γεγονός ότι ανέδειξε την ποίηση του Καββαδία.
Καλό του ταξίδι!
thefemalecoach89
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2019
- Like
- 324
- Πόντοι
- 21
Aιωνία του η μνήμη, κρίμα που έφυγε νωρίς, είχε και άλλα να δώσει πιστεύω στο καλλιτεχνικό στερέω,α.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 3.346
Κριμα για τον ανθρωπο εννοειτε,καλο του ταξιδι!
Αλλα ρε παιδια ελεος με τους αριστερους οταν καποιος φευγει απ τη ζωη.. ολη μερα για αυτο μιλανε.
Αλλα ρε παιδια ελεος με τους αριστερους οταν καποιος φευγει απ τη ζωη.. ολη μερα για αυτο μιλανε.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.263
- Πόντοι
- 5.006
Για μένα ο μικρούτσικος ήταν καλύτερος και απο το θοδωρακη χατζηδάκη
Τεραστιος ο Μικρούτσικος, αλλά δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης με τους άλλους δύο που είναι παγκόσμιοι καλλιτέχνες (ειδικά ο Μίκης)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K