ntinosspa14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2014
- Κριτικές
- 18
- Like
- 765
- Πόντοι
- 326
κουραγιο και δυναμη στον μεγιστο Σωκρατη
μην ειστε σκατοψυχοι ρε
μην ειστε σκατοψυχοι ρε
φιλε οτι και να ηταν και να μην ηταν το να λες τις μαλακιες που λες για εναν ανθρωπο που δεν ζει δεν ειναι πολυ σωστο...
το οτι οποιος εχει λεφτα ειναι και κοκακιας δεν ειναι κανονας.
Τουλάχιστον αυτός είχε τα φράγκα, έκανε τα ταξίδια του, γάμησε τα καλύτερα μουνιά, έφαγε ότι γούσταρε, είχε τις αμαξάρες του, δεν αγχώθηκε αν αύριο θα έχει να βάλει βενζίνη για να πάει στην δουλειά...Αλίμονο σε εμάς που αν πάθουμε κάτι δεν έχουμε ούτε γιατρούς να πληρώσουμε και κυκλοφορούμε όλοι με χαλασμένα δόντια επειδή δεν μπορούμε να τα φτιάξουμε.
τους την πουλαει ο Εσκο τυπε σε χαμηλη τιμη :S :S :S
Και τι θες να σκεφτούμε ρε φίλε ότι πάνω στο άνθος της ηλικίας του και με εκατομμύρια στη τσέπη τον έφαγε το αγχος της επιβιωσης;
διαβαζω διαβαζω και ο καθενας βγαζει το πορισμα του σε ενα θεμα που ειναι εντελως ασχετος ... απο οσο ειμαι σε θεση να γνωριζω ο μικρος ειχε προβληματα υγειας σοβαρα απο μικρο παιδι και πηγαινοερχοταν αμερικη για θεραπειες...
Κοψτε λοιπον τις μπαρουφες και ζωη σε εσας
Μηπως τον μπερδευεις με το γυιο του πετρου, εκεινος εχει προβλημα και πηγαινοερχοταν αμερικη.
τι να σου πω ρε φιλε η ιστορια παει κοντα 20-25 χρονια δε νομιζω να εχει τοσο μεγαλο γιο ο Πετραν
τι να σου πω ρε φιλε η ιστορια παει κοντα 20-25 χρονια δε νομιζω να εχει τοσο μεγαλο γιο ο Πετραν
Δεν ξερω. Θυμαμαι οτι ο γιος του πετρου ειχε προβλημα. Και μου κανει και εντυπωση οτι δεν τον εχουμε δει και πουθενά... Τωρα αν ειχε και αυτος εδω, μιλαμε για οικογενειακο τζακποτ γκαντεμιας....
τα καρδιακα προβληματα ειναι πολλες φορες κληρονομικα... ειναι κριμα να λεγονται τρολιες για εναν 34χρονο που δεν ζει πλεον... ποτε δεν απασχολησε τα φωτα της δημοσιοτητας... μην μπερδευεται τον Πετρο με τον μικρο Σωκρατη νυχτα με την μερα
Εγω δεν ειπα οτι ο πεθαμενος ειχε προβλημα, οποιασδηποτε φυσεως. Εγω ανεφερα οτι ο γιος του πετρου ειχε προβλημα υγειας απο πολύ μικρος και οτι εχει μεινει μακρυα απο τη δημοσιοτητα...
Τις τρολιες, απο εμενα, να μου πεις που είδες....