Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Ουδείς μπορεί να αποφύγει το μοιραίο....
κοκα φιλε ... τον εφαγε.
Σιγά ρε τύπε! Δηλαδή αν δώσεις 50 ευρώ το μήνα για τάνες σημαίνει ότι σου περισσεύουν και περνάς τέλεια? Από το υστέρημα μας δίνουμε οι περισσότεροι και πολλοί γαμάνε και με δανεικά! Εκεί μας κατάντησαν! Δηλαδή ας πούμε ότι σου μένουν 20 ευρώ και πρέπει να βάλεις βενζίνη για να κινηθείς και προτιμάς να δώσεις τα 20 για να γαμήσεις και να δανειστείς το 20ρικο από κάπου...χρηματα για τανες σου μενουν τυπε?![]()
κοκα φιλε ... τον εφαγε.
μην λετε μαλακιες ... ενας νεος ανθρωπος εφυγε ξαφνικα... και ο ενας λεει ηταν πλουσιος εζησε καλα... λες και ξερει τι προβληματα μπορει να ειχε αυτος ο ανθρωπος που ουτε που τα φανταζοταν... και ο δευτερος λεει απο κοκα... ο ιατροδικαστης εβγαλε πορισμα...
εχω στυ σοϊ μου ιατροδικαστη φιλε !! κατι εχω μαθει !!
ναι μην βλεπεις Λαμπιρη βλαπτει την υγεια και το μυαλο.. και μετα θα λενε οτι και εσυ πηγες απο κοκα...
τα πλουσιοπαιδα πεθαινουν απο τη νοσο της κοκας, εγω δεν εχω λεφτα ουτε για ασπιρινες.
οποιος πλουσιος πεθαινει απο κοκα μεταξυ 30-40 απο ανακοπη ειναι απο κοκα κατα 80 τοις εκατο .
Ανακοπή στο δωμάτιο μυρίζει... πως ο συναγωνιστής, Κόκκαλης junior πέθανε ...επι τω έργω...Η επίσημη ανακοίνωση είναι από ανακοπή.
τα πλουσιοπαιδα πεθαινουν απο τη νοσο της κοκας, εγω δεν εχω λεφτα ουτε για ασπιρινες.
οποιος πλουσιος πεθαινει απο κοκα μεταξυ 30-40 απο ανακοπη ειναι απο κοκα κατα 80 τοις εκατο .
>![]()
νόμιζα ότι το θέμα ήταν για τον ψαροντουφεκά λοχαγό στην εύβοια
αυτος τυπε λενε οτι πεθανε επειδη ειχε στησει καρτερι σε ενα μεγαλο ροφο και του τελειωσε τ οξυγονο στη μπουκαλα και δεν προλαβε να ανεβει πανω