Νέα

Πέθανε ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.481
Πόντοι
24.596
τα καρδιακα προβληματα ειναι πολλες φορες κληρονομικα... ειναι κριμα να λεγονται τρολιες για εναν 34χρονο που δεν ζει πλεον... ποτε δεν απασχολησε τα φωτα της δημοσιοτητας... μην μπερδευεται τον Πετρο με τον μικρο Σωκρατη νυχτα με την μερα
καλα και συ ρε τυπε,το πας στο αντιθετο ακρο.
αν ειχε οντως καρδιολογικα θεματα θα το ηξερε αφου ολοι αυτοι κατα βαση κανουν εξονυχιστικες εξετασεις.
αν ειχε λοιπον σοβαρο θεμα το πιο πιθανο να ηταν με 2 γιατρους το 24ωρο πλαι του.
δεν θα ηταν μονος σε σουιτα και φουλ ταξιδια κλπ.
η αν τα εκανε θα ηταν με ιατρικο team συνεχεια διπλα του.
αυτο που βρωμαει ειναι οτι μονος,σε δωματιο κλπ. συν οτι η νοσος των πλουσιων ειναι η κοκα
και των φτωχων η πρεζα,ξυδια κλπ
ευτυχως οσοι ειμαστε στη μεση την βγαζουμε καθαρη τουλαχιστον απο αυτα :S :S :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.497
Πόντοι
5.506
καλα και συ ρε τυπε,το πας στο αντιθετο ακρο.
αν ειχε οντως καρδιολογικα θεματα θα το ηξερε αφου ολοι αυτοι κατα βαση κανουν εξονυχιστικες εξετασεις.
αν ειχε λοιπον σοβαρο θεμα το πιο πιθανο να ηταν με 2 γιατρους το 24ωρο πλαι του.
δεν θα ηταν μονος σε σουιτα και φουλ ταξιδια κλπ.
η αν τα εκανε θα ηταν με ιατρικο team συνεχεια διπλα του.
αυτο που βρωμαει ειναι οτι μονος,σε δωματιο κλπ. συν οτι η νοσος των πλουσιων ειναι η κοκα
και των φτωχων η πρεζα,ξυδια κλπ
ευτυχως οσοι ειμαστε στη μεση την βγαζουμε καθαρη τουλαχιστον απο αυτα :S :S :S
Νασσο τυπε παπαρια...με 10 φορες λιγοτερα λεφτα βρισκεις 10 φορες δυνατοτερα ναρκωτικα απο την κοκα...
Ποιος απο εμας εκανε συνεχες τσεκ απ στα 30 του?
Και αν εκανε ποσοι ειχαν ακουσει ναι οκ αλλα στην καρδια πχ υπαρχει ενα προβληματακι δωσανε 100% σημασια?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.481
Πόντοι
24.596
Νασσο τυπε παπαρια...με 10 φορες λιγοτερα λεφτα βρισκεις 10 φορες δυνατοτερα ναρκωτικα απο την κοκα...
Ποιος απο εμας εκανε συνεχες τσεκ απ στα 30 του?
Και αν εκανε ποσοι ειχαν ακουσει ναι οκ αλλα στην καρδια πχ υπαρχει ενα προβληματακι δωσανε 100% σημασια?
ε αμα τυπε μου πει σε καποιον ο γιατρος οτι εχεις θεματακι και τον γραψεις στα αρχιδια σου δεν σου φταιει κανεις.
οσο καλυτερο το εισοδημα σου τοσο υποτιθεται οτι ειναι και καλη η προληψη σε θεματα υγειας.
το θεωρω δυσκολο να μην ειχε κανει ενα τσεκ απ. :S :S :S

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.938
Πόντοι
216
φιλε να σκεφτεις οτι θες δεν στο απαγορευει κανενας ... το να λες κατι πισω απο ενα nick name χωρις να εχεις αποδειξεις ειναι μεγαλη μαλακια ... τωρα το καταλαβες? που ξερεις εσυ ρε φιλε τι προβληματα υγειας μπορει να εχει κληρονομησει αοι τους γονεις η ακομα και απο τους παπουδες του. εγω εχω χασει ανθρωπο στα 31 απο καρδια χωρις να περνει ουσιες και χωρις να εχει εκατομμυρια στις τσεπες.... λες να ηταν και αυτος κοκακιας λοιπον η αφου δεν ειχε φραγκα τον απαλλασσεις?

Τυπε η λογική σου είναι για τον πούτσο. Σόρρυ κιόλας ε. Προφανώς βλέπεις τα πράγματα μονοδιάστατα και κρίνεις λόγω του γνωστού σου. Τόσο μακριά που το πήγες το γάμησες το θέμα. Επίσης όλοι πίσω από ένα nickname γράφουμε. Αν δε γουστάρεις, άνοιξε κυριακάτικο θέμα όπου θα δηλώνεις και την αποχώρηση σου. :jerking:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.497
Πόντοι
5.506
ε αμα τυπε μου πει σε καποιον ο γιατρος οτι εχεις θεματακι και τον γραψεις στα αρχιδια σου δεν σου φταιει κανεις.
οσο καλυτερο το εισοδημα σου τοσο υποτιθεται οτι ειναι και καλη η προληψη σε θεματα υγειας.
το θεωρω δυσκολο να μην ειχε κανει ενα τσεκ απ. :S :S :S
Πες αν ποτε στα 30 ( εισαι?  :S :S :S :S) οτι και να σου λεγανε θα πιστευες οτι εχεις προβλημα...
Ξερω τουλαχιστον 100 ανθρωπους που μετα τα 50 κιολας με εμφραγματα πχ που μολις περασει ο πρωτος χρονος αρχιζουν τσιγαρα,πιωμα,γορουνοπουλα κλπ....με την λογικη οχου μωρε εμενα δεν θα μου τυχει.
Το οτι σε παρακολουθει γιατρος δεν σημαινει και γκαραντι οτι δεν θα πεθανεις....
Παντως ετσι για την κουβεντα να βαλω αλλο ενα παραγοντα...
Νεος, ζεις σε ρυθμους ταχητας ηχου...δεν σου φτανει η ενεργεια...πινεις πολλα νομιμα που δεν τα αντεχει το σωμα...

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Οταν δουλευα Αφρικη ενας αλλος Ελληνας "ζηλευε" τα φραγκα καποιων μαυρων. Πληρωναν συνεχεια 10κ ανα ωρα πτησης με το legacy.
Τον ρωτησα αν θα ηθελε να ειναι στην θεση τους, δηλαδη πλουσιος αλλα μαυρος.
Απαντησε ναι..
Αηδια, θα προτιμουσα να μην εχω σεντ και να παλεψω απο την αρχη παρα να ειχα γεννηθει πλουσιος αλλα μαυρος η οτιδηποτε..

kostasvenos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Οταν δουλευα Αφρικη ενας αλλος Ελληνας "ζηλευε" τα φραγκα καποιων μαυρων. Πληρωναν συνεχεια 10κ ανα ωρα πτησης με το legacy.
Απαντησε ναι..
Αηδια, θα προτιμουσα να μην εχω σεντ και να παλεψω απο την αρχη παρα να ειχα γεννηθει πλουσιος αλλα μαυρος η οτιδηποτε..

που κολλαει αυτο με το θεμα του θανατου του σωκρατη κοκκαλη ρε φιλε ??
εισαι εκτος θεματος εισαι και ρατσιστης με τους μαυρους !!! ντροπη φιλεεεε !!!!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.481
Πόντοι
24.596
Απαντησε ναι..
:2funny: :2funny: :2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Άσχετο, ενημερωτικά το θέτω.

Αυτή που έχεις στο άβαταρ σου το ξέρεις οτι κατέληξε λεσβία?

Κάβλα πριν 30 χρόνια.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Αυτο το παιδι πασχιζε να κανει κατι με ιντραλοτ στην αμερικη αλλα αποτι φαινονται απο τα αποτελεσματα δεν φτουρουσε η ιντραλοτ .

Ναι, και εσύ δίκιο έχεις..... Δεν φτουρούσε.....

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.481
Πόντοι
24.596
Πες αν ποτε στα 30 ( εισαι?  :S :S :S :S) οτι και να σου λεγανε θα πιστευες οτι εχεις προβλημα...
Ξερω τουλαχιστον 100 ανθρωπους που μετα τα 50 κιολας με εμφραγματα πχ που μολις περασει ο πρωτος χρονος αρχιζουν τσιγαρα,πιωμα,γορουνοπουλα κλπ....με την λογικη οχου μωρε εμενα δεν θα μου τυχει.
Το οτι σε παρακολουθει γιατρος δεν σημαινει και γκαραντι οτι δεν θα πεθανεις....
Παντως ετσι για την κουβεντα να βαλω αλλο ενα παραγοντα...
Νεος, ζεις σε ρυθμους ταχητας ηχου...δεν σου φτανει η ενεργεια...πινεις πολλα νομιμα που δεν τα αντεχει το σωμα...
τυπε εγω ειμαι πιτσιρικας και χαιρω ακρας υγειας :S :S :S

Συνημμένα

• cd9f780c95369fe264cc04298f155496--old-man-costume-th-day.jpg
    cd9f780c95369fe264cc04298f155496--old-man-costume-th-day.jpg
    25,5 KB · Εμφανίσεις: 22

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
διαβαζω διαβαζω και ο καθενας βγαζει το πορισμα του σε ενα θεμα που ειναι εντελως ασχετος ... απο οσο ειμαι σε θεση να γνωριζω ο μικρος ειχε προβληματα υγειας σοβαρα απο μικρο παιδι και πηγαινοερχοταν αμερικη για θεραπειες...

Κοψτε λοιπον τις μπαρουφες και ζωη σε εσας

Cleveland clinic.

Ένα από τα καλλίτερα ιατρικά κέντρα παγκοσμίως.

kostasvenos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Εγώ κοιτάζω το 2% του drug overdose.

Εσύ ότι κοιτάς τον κ@λο σου.

η ανακοπη καρδιας απο κοκα δεν ειναι αποτελεσμα drug overdose φιλεεεεε !!!
η καρδια παθαινει βλαβη απο την χρηση κοκας και μια μερα απλα σταματαει και ας
μην εχεις κανει χρηση κοκας !!! μη τα μπερδευευεις στο μυαλουδακι σου φιλεεε !!!

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
που κολλαει αυτο με το θεμα του θανατου του σωκρατη κοκκαλη ρε φιλε ??
εισαι εκτος θεματος εισαι και ρατσιστης με τους μαυρους !!! ντροπη φιλεεεε !!!!

Δεν εχω κατι ιδιαιτερο με τους μαυρους
Παλι θα προτιμουσα να ειχα γεννηθει φτωχος παρα γιαχαμπιμπης γονος αραβα πετρελαια
Θελω να πω πως να γεννηθεις πλουσιος δεν ειναι το παν
Μπορει να εισαι πλουσιος αραπης η γιαχαμπιμπης η σχιστοματης
Προτιμω φτωχος και να παλευω με τις δυναμεις μου για κατι καλυτερο
Δεν ειμαι ιατροδικαστης για να εκφερω γνωμη για τον κοκκαλη, κουβεντα κανουμε σχετικα με το ποσο τυχερος ειναι αν εχει γεννηθει κάποιος με φράγκα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Εν τω μεταξύ η παγκόσμια παραγωγή κοκαΐνης φθάνει σχεδόν τους 1000 τόνους, δηλαδή 1 δισεκατατομμύριο γραμμάρια.

1.000.000.000 γραμμάρια.

Αν αυτά τα κατανάλωναν οι πλούσιοι του κόσμου τότε σύμφωνα με τους φωστήρες του bou.com δεν θα είχε μείνει ούτε ένας.

Αλλά και οι άλλοι αν πέθαιναν τόσο εύκολα με 2 γραμμές όπως νομίζουν οι σοφοί του bou.com πάλι θα υπήρχε μείωση του παγκοσμίου πληθυσμού.

Συνεχίστε τον διαγωνισμό βλακείας.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.497
Πόντοι
5.506
η ανακοπη καρδιας απο κοκα δεν ειναι αποτελεσμα drug overdose φιλεεεεε !!!
η καρδια παθαινει βλαβη απο την χρηση κοκας και μια μερα απλα σταματαει και ας
μην εχεις κανει χρηση κοκας !!! μη τα μπερδευευεις στο μυαλουδακι σου φιλεεε !!!
Μην βαζεις πολλα εεε στο καθε φιλεεε που βαζεις θα σε παρουν οτι εισαι ο σωκρατης απο το παουερ

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Η κοκαϊνη ειναι μια σχετικα ακριβη ουσια, που σε κανει να νιωθεις καλα και σου δινει ενεργεια. Αν δεν σε νοιαζει το κοστος, δεν χανεις τπτ να παιρνεις πού και πού...

Έτσι σας θέλω κύριε σκηνοθέτα μου.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.497
Πόντοι
5.506
Εν τω μεταξύ η παγκόσμια παραγωγή κοκαΐνης φθάνει σχεδόν τους 1000 τόνους, δηλαδή 1 δισεκατατομμύριο γραμμάρια.

1.000.000.000 γραμμάρια.

Αν αυτά τα κατανάλωναν οι πλούσιοι του κόσμου τότε σύμφωνα με τους φωστήρες του bou.com δεν θα είχε μείνει ούτε ένας.

Αλλά και οι άλλοι αν πέθαιναν τόσο εύκολα με 2 γραμμές όπως νομίζουν οι σοφοί του bou.com πάλι θα υπήρχε μείωση του παγκοσμίου πληθυσμού.

Συνεχίστε τον διαγωνισμό βλακείας.
Μακροχρονια χρηση και μια μυτια σε στελνουν ανετα....συνεχισε να εισαι εξυπνακιας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom