voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
σωπα ρε φιλε !!!! τι ειναι η 7-7-18 ??? παγκοσμια ημερα εγγραφης τρολ στο bourdela.com ???
Παγκόσμια ημέρα των βλακών ???
σωπα ρε φιλε !!!! τι ειναι η 7-7-18 ??? παγκοσμια ημερα εγγραφης τρολ στο bourdela.com ???
Μακροχρονια χρηση και μια μυτια σε στελνουν ανετα....συνεχισε να εισαι εξυπνακιας
Ποσες φορες εχεις πιει κοκα να να σου πω με ακριβεια...Α ναι;
Για δώσε μας μερικές στατιστικές των πόσων πεθαίνουν από μυτιές;
Εν τω μεταξύ η παγκόσμια παραγωγή κοκαΐνης φθάνει σχεδόν τους 1000 τόνους, δηλαδή 1 δισεκατατομμύριο γραμμάρια.
1.000.000.000 γραμμάρια.
Αν αυτά τα κατανάλωναν οι πλούσιοι του κόσμου τότε σύμφωνα με τους φωστήρες του bou.com δεν θα είχε μείνει ούτε ένας.
Αλλά και οι άλλοι αν πέθαιναν τόσο εύκολα με 2 γραμμές όπως νομίζουν οι σοφοί του bou.com πάλι θα υπήρχε μείωση του παγκοσμίου πληθυσμού.
Συνεχίστε τον διαγωνισμό βλακείας.
Έτσι σας θέλω κύριε σκηνοθέτα μου.
Τσεκ...1) H Intralot ειναι μια τεραστια εταιρεια. Ηταν λιγο πιο τεραστια οσο αρμεγε την παχια αγελαδα του Ελληνικου Δημοσιου/ εγινε ελαφρως προβληματικη οταν ο ΟΠΑΠ (διοτι περι αυτου προκειται) αρχισε να λειτουργει με ιδιωτικοοικονομικα κριτηρια, κι οχι με κριτηρια ΠΑΣΟΚ.
Το ιδιο συνεβη με ΟΛΕΣ τις εταιρειες που ξεκινουν απο -Intra.
2) Νομιζω οτι ο γιος του Πετρου, κι ΟΧΙ ο Σωκρατης Jr, ειχε λευχαιμια οταν ηταν μικρος. Για καρδιες κλπ δεν ξερω και δεν νομιζω να εχει ακουστει κατι ever.
3) Ειναι αντικειμενικα "ενδιαφερων" ο θανατος ενος νεοτατου ανθρωπου, υπο αγνωστες συνθηκες (διοτι συνεβη στις ΗΠΑ, οχι μπροστα σε κοσμο κλπ), ειδικα οταν αυτος ανηκει σε μια οικογενεια με εχθρους απ' το παρελθον... Θεωρω λογικο το να σχολιαζεται.
4) Υποστηριξα οτι θεωρω φυσιολογικο το να μην γουσταρει ενας φτωχος τους πλουσιους και - κατ' επεκτασιν - να μην συμπασχει μαζί τους. Επιμενω να το θεωρω φυσιολογικο για αντικειμενικους λογους. (Εγω ειμαι ουδετερος/ Ουτε χαιρομαι, ουτε λυπαμαι οταν πεθαινει καποιος που δεν ξερω προσωπικα)
5) Κανεις δεν θα μαθει ποτέ, αλλά ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ειναι πιο πιθανος ενας θανατος απο φυσικα αίτια παρα μια δολοφονία/ Επισης, η χρηση ναρκωτικων εντασσεται στα "φυσικα αιτια" αν εχει προκαλεσει μακροχρονιο προβλημα και νομιζω δεν αποτελει ειδηση. Ακομα και ο θανατος απο overdose εμενα δεν μου φαινεται "ειδηση", γιατι ειναι δικαιωμα του καθενος να πινει ο,τι θελει (δλδ δεν βλεπω καμια "ιντριγκα" πισω απ' αυτο).
Δεν εχω κατι ιδιαιτερο με τους μαυρους
Παλι θα προτιμουσα να ειχα γεννηθει φτωχος παρα γιαχαμπιμπης γονος αραβα πετρελαια
Θελω να πω πως να γεννηθεις πλουσιος δεν ειναι το παν
Μπορει να εισαι πλουσιος αραπης η γιαχαμπιμπης η σχιστοματης
Προτιμω φτωχος και να παλευω με τις δυναμεις μου για κατι καλυτερο
Δεν ειμαι ιατροδικαστης για να εκφερω γνωμη για τον κοκκαλη, κουβεντα κανουμε σχετικα με το ποσο τυχερος ειναι αν εχει γεννηθει κάποιος με φράγκα
Τσεκ2Φωστηρες μου.... Καποια στιγμη νομισα οτι ο Γιαγκουμπ έγινε μελος του μπου και γραφει εδω μεσα.
Η καρδια προειδοποιει, αλλα οχι πάντα. Κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος. Εγω παω μια φορα το χρονο στον καρδιολογο και εχω κανει και 3 τεστ κοπωσεως τα τελευταια 10 χρονια. Ρωτησα φετος τον γιατρο, αν πρεπει να αισθανομαι 100% ασφαλης αφου με βρηκε ενταξει, δεν ειμαι παχυσαρκος, και οι λοιπες εξετασεις αιματος που αφορουν την καρδια ειναι στα ορια του φυσιολογικου. Οχι μου απαντησε. Να κανουμε και μια στεφανειογραφια του ειπα, αλλα μου απαντησε οτι δεν χρειαζεται.
Απ οτι εχω διαβασει μονο με το στεφανειογραφημα μπορει να εντοπιστει το προβλημα (δεν ξερω ποσο καιρο πριν) αλλα τελικα ποιος το κανει;
Μη νομιζετε οτι ακομα και οι πλουσιοι τρεχουν καθε 3 και λιγο στους γιατρους και ειδικα ενας 35αρης σιγα μην ετρεχε να κανει στεφανειογραφηματα.
Θυμηθητε τον (54χρονο βεβαια) Θοδωρο Βαρδινογιαννη. Ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι δεν αντιμετωπιζε κανενα καρδιολογικο προβλημα, ή τουλαχιστον δεν το ηξερε. Τον πλακωσε στις πιπες η Βανα, και τσουπ ...παρτον κατω.
Αφηστε λοιπον ιατροδικασταρες μου κατα μερος τις εξ αποστασεως νεκροψιες/νεκροτομες και την εξαγωγη αβασιμων συμπερασματων. Την αληθεια αν ειναι αλλη απο αυτην που μας παρουσιασαν, δεν θα την μαθουμε ποτε.
-------
Ο Λωλοστεφανης (ενας ειναι ο λωλοστεφανης) βγηκε και εγραψε οτι τον δολοφονησαν. (Σερλοκ Χολμς εξ αποστασεως)
Βγηκε τελικο πορισμα απο τους πραγματογνωμονες του bou?
δε βγαινει ακρη φιλεεεε εχουμε μπλεξει με ξερολες
το καθαρογραφουμε τωρα τυπε :S :S :SΒγηκε τελικο πορισμα απο τους πραγματογνωμονες του bou?
Όλα τα προβλήματα της νοοτροπίας του Έλληνα αποτυπώνονται σε αυτές τις 11 σελίδες. Λες και αυτός που έχει γεννηθεί από χρυσά αρχίδια φταίει σε κάτι. Λες και επειδή δεν έχει το άγχος επιβίωσης το παιδί δεν έχει κανένα άγχος. Είναι γνωστό πως αν οι μαλάκες αναβόσβηναν η Ελλάδα θα ήταν Λας Βέγκας.
Εγώ τον ήξερα παλιά τον Τάτη. Δεν έπαιρνε τίποτα, ούτε έχει ακουστεί κάτι ποτέ για αυτόν. Ο πιο νορμάλ της οικογενείας, ο πιο προσιτός, πάντα χαμογελαστός, καθόλου κομπλεξικός και πάντα χαμηλών τόνων και πολύ καλό παιδί. Ελαφρύ να'ναι το χώμα που θα τον σκεπάσει.
CLEVELAND, Ohio -- Three baggies of cocaine were found inside the downtown Cleveland hotel room where the son of a Greek billionaire died, according to police reports.
Socrates S. Kokkalis, 34, died in a suspected drug overdose, according to police reports. An official cause of death will be determined by the Cuyahoga County Medical Examiner.
Kokkalis is the son of Socrates P. Kokkalis Sr., a Greek business tycoon, according to CNN Greece. The elder Kokkalis is the founder of Intracom, a Greek telecommunications giant and was accused in 2002 of being a spy for East Germany beginning in 1963.
Intracom is the largest telecommunications company in southeastern Europe and has some 5,700 employees, according to the company's website.
The elder Kokkalis is the chairman of the Greek soccer team Olympiacos. His son served as vice president of the team and was the executive in charge of business development for Intracom, according to the soccer team's website.
"His premature passing...left the entire Olympiacos family in mourning for the unexpected loss of our Club's Vice-president B,'" the statement says.
The Capital in Greece reported that the younger Kokkalis was in Cleveland on a business trip related to a sports betting project.
Kokkalis Jr. was staying at the Mariott Hotel on West Mall Drive in downtown Cleveland, according to a Cleveland police report.
Police and an ambulance were called to his room about 2:45 p.m. Saturday for a report body found in the room, according to police report.
Three baggies of cocaine were found inside the room, according to the police report. It appeared he died about 12 hours prior to being found, the police report says.
Cleveland police's specialized drug-overdose death unit, the Heroin Involved Dead Investigation team, responded to the hotel to help investigate, police reports say.