mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.672
- Πόντοι
- 2.420
...στη φαντασία μαςΆλλη μεγάλη προσωπικότητα ο Γιάνναρος ..ο τσάρος μας ...
Μου λείπει το ΠΑΣΟΚ ....με Γιάνναρο κ Άκη θα ήμασταν Ελβετία τώρα
...στη φαντασία μαςΆλλη μεγάλη προσωπικότητα ο Γιάνναρος ..ο τσάρος μας ...
Μου λείπει το ΠΑΣΟΚ ....με Γιάνναρο κ Άκη θα ήμασταν Ελβετία τώρα
Πελατεία λέγεται τυπε καιβμαλιστα ακροδεξιαΤο ΣΚΑΪ στο youtube έχει σβήσει τα σχόλια στο θέμα του σιμιτη
Στη συνέντευξη λατινοπουλου δεν τα έσβησε
Τα συμπεράσματα για το πώς την σπρώχνουν δικά σας
Φυσικά οταν δεν τα αποπληρωναμε φταίγανε οι τράπεζες που μας τα εδωσαν
Μη βρίζεις μανΕπομένως δεν τους γαμησε το Χρηματιστήριο αφού ήξεραν αυτοι
Τυπε οι γονείς ξέρανε και τα γαμησαν ολαΜη βρίζεις μαν![]()
Πάχυνε λίγο ή μου φαίνεται;Α. Λατινοπούλου: Για τον Σημίτη 4ημερο πένθος έπρεπε να κηρύξει η Τουρκία όχι εμείς.
Δεν νομίζω, παραμένει ναραμού. Ανέκαθεν είχε μαγουλάκια, αλλά κάτω σώμα μοντελάκι.Πάχυνε λίγο ή μου φαίνεται;
Λογικό βέβαια... με τόσα λεφτά στην Ευρώπη χτυπάς και σφυρίδα των €50 το κιλό αμαλάχι, όπως καλή ώρα χτυπούσε κάποτε ο Πάκης.![]()
Aκομη και τώρα τα παιδιά μας θα πληρώνουν τις αμαρτίες τους ...ούτε στο θάνατο τους δεν θα μάς αφήνουν ήσυχουςκαλο του ταξιδι...
ακομα και τωρα, 30 χρονια μετα, τα δικα του λεφτα τρωμε....![]()
Αντί να τον κατηγορούν όλοι ανεξαιρέτως κομματικης τοποθέτησης (κυρίως) για το ασφαλιστικό που γαμησε 800 γενιές το παίζουν τζάμπα μάγκες όταν 25 χρόνια μετά συνεχίζουν το τζόγο με online betting ή βρίζουν τις τράπεζες για τις πιστωτικές κάρτες που δεν πληρωσανAκομη και τώρα τα παιδιά μας θα πληρώνουν τις αμαρτίες τους ...ούτε στο θάνατο τους δεν θα μάς αφήσουν ήσυχους
Τρίκαλα: Ματαιώνεται η συναυλία των Onirama στον Μύλο των Ξωτικών λόγω του εθνικού πένθους
Κλαίει ακόμα ο ανιψιός μου
Συμμετείχε σε μία συζήτηση ο Χρηστίδης, Ναύαρχος ε.α. Δήλωσε ότι χάσαμε ιστορική ευκαιρία να διαλυσουμε τον τουρκικό στόλο γιατί είχαμε το πλεονέκτημα. Όταν τον ρώτησαν ποιο πλεονέκτημα, απάντησε ότι τα ελληνικά βλήματα ήθελαν απόσταση 5 μιλίων για να ενεργοποιηθούν, ενώ τα τουρκικά 10. Δεδομένου ότι οι αποστάσεις μεταξύ των πλοίων ήταν κάτω των 10 μιλίων, τα βλήματα του τουρκικού ναυτικού ήταν πρακτικά άχρηστα. Ότι έκαναν με τα πυροβόλα τους.Ευτυχώς τυπε που βάζεις και τη φωτογραφία για να δούμε όλοι το στρατιωτικό πλεονέκτημα που στα 50 μέτρα ο φωστήρας αρχηγός ΛΥΜΠΕΡΗΣ Ο ΗΡΩΑΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ δεν είχε βάλει κομάντος αλλά είχε βάλει στην Καλολιμνο και μάλιστα υποστηρίζοντας πως είχαμε πλεονέκτημα αλλά δεν είχαμε και κόσμο για παντού
Έτσι γίνονται οι πολεμοιβνε τα λόγια θα τους γανησουμε και θα κάνουμε
Λες και ο αντίπαλος θα κάθεται να κοιταει