γ)Δεν εργάστηκα στην Ασπίδα, σε άλλη πιο σοβαρή είμαι για λίγο ακόμα. Για να "υπερασπίζομαι" τόση ώρα μια εταιρεία ανταγωνιστή, την ώρα που τα συμβόλαια της μπορεί να καταλήξουν και στα δικά μου τα χέρια και να παίρνω τις προμήθειές, ε κάτι θα σημαίνει. Δεν είμαι και κανένας Δον Κιχώτης. Ξανά σάλτα
δεν είχαμε λες καταλάβει ρε καριολίτσα ότι είσαι στον κλάδο τόση ώρα.....
κλασσική πουτανιά έλληνα λαμόγιου.
υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια τον τομέα του όταν βλέπει ότι αρχίζουν τα γλέντια......
τα γλέντια άρχισα καριολάκο.
γι αυτό μου λες συνεχώς να πάω να γαμηθώ.
Σκέφτεσαι την πούτσα που τρώς τόσο καιρό και την πούτσα που θα φας από δω και πέρα.
Και στη δουλειά, και στο γήπεδο και αλλού.
Για την ώρα εγώ γαμιέμαι τέλεια και το φχαριστιέμαι.
Εσύ έχεις ήδη ξεκινήσει το
κλάαααααααααααααααμααααααααααααααααααααααααααααααααα
Υ.Γ.1
πουτανίτσα ταλίτσα ξέρω πολύ καλά τι κάνει το φιλοκάρδι σας όταν το διπλανό μπακάλικο κατεβάζει ρολλά.
Υ.Γ.2
Οσο για τις ενοποιήσεις: παπαράκο απατεώνα εδώ και χρόνια στον καπιταλισμό είναι κανόνας και εντατικοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της κρίσης να γίνεται ξεκαθάρισμα σαββούρας και εξαγορές.
Απολύσεις, συγχωνεύσεις, δημεύσεις περιουσιακών και λοιπά......
Η Ασπίδα κλείνει ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ για να αποφύγει η όποια κυβέρνηση να επωμιστεί το κόστος της πιθανής εξαγοράς για να βοηθήσει τους πολίτες.....
Τα κανόνια της Αμερικής ξεκίνησαν πολύ πιο πριν και τώρα άρχισαν και στην Ελλάδα. Το ήξεραν. Οι εκλογές δεν έγιναν τυχαία τώρα. Οπως καιρό τώρα συζητάται ότι απ τον Σεπτέμβρη θ αρχίσει το κλάμα.
Το ποιός γαμιέται και θα γαμιέται για καιρό εδώ θα είμαστε και θα το συζητάμε καραγκιοζάκι.