Νέα

Πεθανε ο Παυλος Ψωμιαδης (ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silverdragon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 418
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
πάλι φταίει ο μαλάκας.
πάλι ο μαλάκας πρέπει να μυρίζει τα νύχια του εάν είναι απατεώνας ο ασφαλιστής του και το κράτος.

Λαμπρή λογική.
οταν αγοραζεις ασφαλεια αυτοκινητου στην μιση τιμη απο οτι θα σου κοστιζε σε μια σοβαρη εταιρια εισαι μαγκας η βλακας;
και εγω εχω Σκουρτη,που κλεινει και αυτη, αλλα γνωριζα οτι απο μερα σε μερα θα κλεισει
πηρα το ρισκο γιατι ηταν μισοτιμης και βγηκα τελικα κερδισμενος γιατι ληγει το Οκτωμβρη η ασφαλεια μου
αλλα εαν ειχε βαρεσει κανονι πριν δεν θα μου εφταιγε το κρατος,ο αναδρομος Ερμης ή η μοιρα μου για αυτο
εγω θα εφταιγα

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
εδώθει εντολή απο  την ΕΠΕΙΑ να μην πάρει δωρεάν καμμιά εταιρία ασφάλιση.....διότι θα έχει κυρώσεις...κοινοποίησαν έγγραφο προς τις εταιρίες....τώρα να θα τηρηθεί είναι κάτι που το βλέπουμε

αυτο ειναι πραγματικα πολυ ασχημο γιατι θα πηξει ολη η ελλαδα στα ανασφαλιστα...της πουτανας θα γινει... εχεις για αυτο που λες καποιο λινκ ;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτο που λες φιλαρακι δε γινεται. Η δικη μου ασφαλεια δεν εχει φιλικο διακανονισμο, αυτο που λεμε φιλικη δηλωση.
και να είχε, 'άμα δεν υπογράφει ο άλλος πάλι πούλο παίρνεις από τη δική σου.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οταν αγοραζεις ασφαλεια αυτοκινητου στην μιση τιμη απο οτι θα σου κοστιζε σε μια σοβαρη εταιρια εισαι μαγκας η βλακας;
και εγω εχω Σκουρτη,που κλεινει και αυτη, αλλα γνωριζα οτι απο μερα σε μερα θα κλεισει
πηρα το ρισκο γιατι ηταν μισοτιμης και βγηκα τελικα κερδισμενος γιατι ληγει το Οκτωμβρη η ασφαλεια μου
αλλα εαν ειχε βαρεσει κανονι πριν δεν θα μου εφταιγε το κρατος,ο αναδρομος Ερμης ή η μοιρα μου για αυτο
εγω θα εφταιγα

η Ασπίδα δεν ήταν μισοτιμής.
Ακόμα κι έτσι, εάν δεν καλυπτόταν γι αυτό υπάρχουν στα σοβαρά κράτη ελεγκτικοί μηχανισμοί για να τους πουν.
Μαγκα με τέτοια τιμολόγια σου αφαιρω την άδεια λειτουργίας.
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.....
Αλλά εκεί που το μπαγιόκο ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΣΕΠΗ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ...

Ξανά λαμπρή λογική.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
εισαι τόσο μαλάκας όσο γράφεις.
σταμάτα να αποπροσανατολίζεις.
σε περιόδους εκκαθάρισης προτεραιότητα έχουν
1.
το δημόσιο εάν χρωστάς
2.
στους λοιπούς που χρωστάς
3.
στα χρεωστούμενα σε υπαλλήλους
4.
σε αποζημιώσεις λόγω κλεισίματος σε υπαλλήλους
5.
σε αποζημιώσεις αυτών που εκκρεμούν.

με αυτή τη σειρά.

που ρε καραγκιόζη έχεις δει σε εταιρεία υπό εκκαθάριση να περισσεύουν λεφτά για επιστροφή απο συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτων;

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΗΜΙΜΑΘΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

Ξεχνάς τους ενυπόθηκους/ ενεχυρούχους δανειστές...

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαιο ως στοιχείο του ενεργητικού μπορούν να μεταβιβαστούν σε άλλες ασφαλιστικές εταιρείες για άμεση εύρεση μετρητών- σιγά μην αφήσουν οι λοιπές ανταγωνίστριες τέτοιο πελατολόγιο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ξεχνάς τους ενυπόθηκους/ ενεχυρούχους δανειστές...

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαιο ως στοιχείο του ενεργητικού μπορούν να μεταβιβαστούν σε άλλες ασφαλιστικές εταιρείες για άμεση εύρεση μετρητών- σιγά μην αφήσουν οι λοιπές ανταγωνίστριες τέτοιο πελατολόγιο...

σου απάντησε ο τάλος.....
ακόμα και κει υπάρχει εύνοια εις βάρος κάποιου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ερώτηση (αν και νομίζω ξέρω την απάντηση)
εάν έχει λήξει το συμβόλαιο ζωής που πλήρωνες (συνταξιοδοτικό) και από τον Ιούλιο σου λένε πως θα τα πάρεις (έχουνε τα χαρτιά έτοιμα υποτίθεται) αλλά ακόμα δεν στα έχουνε δώσει, και τώρα βαράει φαλιμέντο, τι γίνεται;

Μόνο νομικά τα παίρνεις, δηλαδή μετά από πόσα χρόνια;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ερώτηση (αν και νομίζω ξέρω την απάντηση)
εάν έχει λήξει το συμβόλαιο ζωής που πλήρωνες (συνταξιοδοτικό) και από τον Ιούλιο σου λένε πως θα τα πάρεις (έχουνε τα χαρτιά έτοιμα υποτίθεται) αλλά ακόμα δεν στα έχουνε δώσει, και τώρα βαράει φαλιμέντο, τι γίνεται;

Μόνο νομικά τα παίρνεις, δηλαδή μετά από πόσα χρόνια;

ισιος;;;;;;;;;;;;;;

απάντηση

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
η Ασπίδα δεν ήταν μισοτιμής.
Ακόμα κι έτσι, εάν δεν καλυπτόταν γι αυτό υπάρχουν στα σοβαρά κράτη ελεγκτικοί μηχανισμοί για να τους πουν.
Μαγκα με τέτοια τιμολόγια σου αφαιρω την άδεια λειτουργίας.
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.....
Αλλά εκεί που το μπαγιόκο ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΣΕΠΗ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ...

Ξανά λαμπρή λογική.
βλεπω ολοι μας παρακολουθουμε το ντιμπειτ με φανατισμο :2funny:
δεν διαβασες το ποστ μου
ρωτησα οτι η μαγκας εισαι η βλακας  εαν ασφαλιζεσε σε μια τετοια εταιρια
ειμαι βλακας που ασφαλιστικα εκει και δεν μου φταιει κανεις
αυτο το Ελληνικο ελαττωμα παντα οι αλλοι να φταινε!
οχι εσυ πηρες μια αποφαση και πρεπει να δεχτεις τις επιπτωσεις της

Facial_Freak

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
ε τοτε κάνε υπομονή και θα τα πα΄ρεις απ το επικουρικό......η aig πάντως μπαίνει στον φιλικό απ τον γενάρη...

Εξ'ολοκληρου θα τα παρω?
δηλαδη τα χρηματα στα οποια εχει κλεισει ο φακελος μου στη General μουνιον, τα οποια αποτελουνται απο ενα χ ποσο για δαπανη ανταλλακτικων με τα τιμολογια(το οποιο εχει εγκριθει) κλπ και απο ενα αλλο χ ποσο το οποιο ειναι αποζημιωση για τα χαμενα μεροκαματα 7 εβδομαδων;;;
Η μηπως μπαινει ο φακελος σε διαδικασιες αναθεωρησης και πεφτει ψαλιδι τρελο ;;;; Αυτο φοβαμαι εγω, μη παρω το 1/3 !!! :headbang: :headbang: :headbang:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
πανε τα λεφτα και εγω εκει ειμουνα και υγειας και συνταξιοδοτικο δεν τατρωγα στις πουτανες καλυτερα?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βλεπω ολοι μας παρακολουθουμε το ντιμπειτ με φανατισμο :2funny:
δεν διαβασες το ποστ μου
ρωτησα οτι η μαγκας εισαι η βλακας  εαν ασφαλιζεσε σε μια τετοια εταιρια
ειμαι βλακας που ασφαλιστικα εκει και δεν μου φταιει κανεις
αυτο το Ελληνικο ελαττωμα παντα οι αλλοι να φταινε!
οχι εσυ πηρες μια αποφαση και πρεπει να δεχτεις τις επιπτωσεις της

ρε μαλακα είπαμε να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου αλλά εσύ πας στο άλλο άκρο.
Ποιός μαλάκας θέλει να πληρώνει παραπάνω όταν βρίσκει πιο φθηνα;
μας έχετε ζαλίσει τα πελέ για την ακρίβεια και τώρα μας λέτε να προτιμούμε τα ακριβά για να μη χάνουμε λεφτά.
Αυτό είναι το θέμα;
Η ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΠΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ;
ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;
θα στο πω αλλιώς γερμανικά να το καταλάβεις.
Εαν στην Γερμανία σε τρακάρουν και δε φταις αλλά έχεις να αλλάξεις ΛΑΣΤΙΧΑ 10 χρόνια η ασφαλιστική ΣΕ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ.
Εδώ πέφτεις απο πίσω σε Τραμπάντ με τις σαμπρέλες έξω και σου λένε ΦΤΑΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗ....
Ο δημόσιος κίνδυνος που κυκλοφοράει, μπορεί να πηγαίνει με 20 αριστερά σε ταχειάς, να έχει να αλλάξει λάστιχα και να κάνει σέρβις χρόνια, αλλά παρά ταύτα αφού έπεσες από πίσω του ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.
ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΑΠΑΡΙΑ ΛΟΓΙΚΗ. 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Εξ'ολοκληρου θα τα παρω?
δηλαδη τα χρηματα στα οποια εχει κλεισει ο φακελος μου στη General μουνιον, τα οποια αποτελουνται απο ενα χ ποσο για δαπανη ανταλλακτικων με τα τιμολογια(το οποιο εχει εγκριθει) κλπ και απο ενα αλλο χ ποσο το οποιο ειναι αποζημιωση για τα χαμενα μεροκαματα 7 εβδομαδων;;;
Η μηπως μπαινει ο φακελος σε διαδικασιες αναθεωρησης και πεφτει ψαλιδι τρελο ;;;; Αυτο φοβαμαι εγω, μη παρω το 1/3 !!! :headbang: :headbang: :headbang:
θα ξανατσεκαριστεί ο φάκελλος αλλά 99% θα πάρεις όσα είχε βγάλει η εταιρία....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom