Πέθανε ο Νίκος Παλαιοκώστας - Σε ηλικία 65 ετών
Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Μάλιστα, αφότου αφέθηκε ελεύθερος και διέμενε στο σπίτι του στα Τρίκαλα, υποβάλλονταν
σίγουρα. ρομπέν των δασών τον είχανε. εδώ βγάλανε αγωνιστή το Στεφανάκο.Θα του φτιάξουν ανδριάντα οι συριζαιοι?
Βέβαια,στεναχώρια μεγάλη έχουμεΜεγάλη απώλεια για το Ελληνικό έθνος τυπε μου![]()
o στεφανακος τυπε ηταν γειτονας μου.πολυ καλο παιδι στη γειτονια.σίγουρα. ρομπέν των δασών τον είχανε. εδώ βγάλανε αγωνιστή το Στεφανάκο.
Θα το βάψεις μαύρο Άντζελα;Βέβαια,στεναχώρια μεγάλη έχουμε
Από ότι λένε, βοηθούσε πολύ κόσμο στα μέρη του (λογικά για να τους έχει δίπλα του) συν νομίζω ότι δεν έχει κάνει φόνο μόνο ληστείες ( με κάθε τρόπο).σίγουρα. ρομπέν των δασών τον είχανε. εδώ βγάλανε αγωνιστή το Στεφανάκο.
Τα λεφτά τα δικά μας έχουν οι τράπεζες....άρα εμάς έκλεβαν....Καλό Παράδεισο σε όσους κλέβουν τα λαμόγια τους τραπεζίτες
Σιγά μη σου αδειάζουν και τις θυρίδες. Τραπεζικός υπάλληλος είσαι και γνωρίζεις τόσες λεπτομέρειεςΤα λεφτά τα δικά μας έχουν οι τράπεζες....άρα εμάς έκλεβαν....
Πόσα κιλά μαλάκας είσαι ?Τα λεφτά τα δικά μας έχουν οι τράπεζες....άρα εμάς έκλεβαν....
Όταν στη κρίση ο ΓΑΠ έπαιρνε χρήματα απ τον λαό και έδινε εκατομμύρια στις τράπεζες και τις σπάγαμε ,σπάγαμε τα σπίτια μας τυπε ;Τα λεφτά τα δικά μας έχουν οι τράπεζες....άρα εμάς έκλεβαν....
Σκοτωνατε υπαλλήλους της μαρφιν....Όταν στη κρίση ο ΓΑΠ έπαιρνε χρήματα απ τον λαό και έδινε εκατομμύρια στις τράπεζες και τις σπάγαμε ,σπάγαμε τα σπίτια μας τυπε ;![]()