golden-liquid
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ωχ...βγήκανε τα μαχαίρια....βοηθάτε Χριστιανοίοιοιοι!!! στα 22 μέλη και 21 επισκέπτες απευθύνομαι!!
Δεν νομίζω. Το θέμα είναι ότι κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να ανοίξει θέμα με διαθέσεις τιμητή, σα να πέθανε ο Μέγας αλέξανδρος ένα πράμα. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑξεφυγατε απο το θεμα εντελως.
την κανατε την τριχα σκοινι μου φαινετε.
Και βρέθηκαν αμέσως οι λακέδες να πλαστογραφήσουν την ιστορία!!!ξεφυγατε απο το θεμα εντελως.
την κανατε την τριχα σκοινι μου φαινετε.
πεθανε και ο μεγαλεξανδρος; ποτε;Δεν νομίζω. Το θέμα είναι ότι κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να ανοίξει θέμα με διαθέσεις τιμητή, σα να πέθανε ο Μέγας αλέξανδρος ένα πράμα. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ
δεν νομίζω να έγινα κατανοητός εγώ δεν αναφέρθηκα για τον άνθρωπο Κακαουνάκη αλλά στον νεκρό - άταφο Κακαουνακή, δεν πήρα το μέρος του ούτε έχω και έχω την καλύτερη άποψη για τον δημοσιογράφο Κακαουνάκη όπως δεν έχω για τον Χατζνικολαου, Κουρή, Τραγκα, Ζουγκλα, Εισαγγελάτο και όλους αυτούς που ΔΕΝ είναι Δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες τους λες, παρουσιαστές τους λες, δημοσιογράφους όχι, και δεν έχουν το δικαίωμα να λέγονται έτσι από τη στιγμή που έχουν δικές τους εφημερίδες, σταθμούς, περιοδικά κ.α.
Προσπάθησε να το μαζέψει. αλλά αυτά δεν μαζεύονται για αυτο αποσύρθηκε στο φαράγγιη αρχική σου έκφραση ήταν τουλάχιστον ατυχής, γιαυτό και το μάζεψες λίγο...
για πια φράση λες, και δεν μάζεψα τίποτα ούτε έβρισα κανένα και ούτε απολογούμαι, η αλήθεια ήμουν λίγο τσαντισμένος σε ένα από τα πρώτα ποστ που μίλαγε για Σαπιο ατομο και δεν ηταν τυχαιο οτι πεθανε σαπιζοντας το αιμα του (σηψαιμια).η αρχική σου έκφραση ήταν τουλάχιστον ατυχής, γιαυτό και το μάζεψες λίγο...
για πια φράση λες, και δεν μάζεψα τίποτα ούτε έβρισα κανένα και ούτε απολογούμαι, η αλήθεια ήμουν λίγο τσαντισμένος σε ένα από τα πρώτα ποστ που μίλαγε για Σαπιο ατομο και δεν ηταν τυχαιο οτι πεθανε σαπιζοντας το αιμα του (σηψαιμια).
Για αυτή τη φράση και ειδικά για την τελευταία πρόταση.για πια φράση λες, και δεν μάζεψα τίποτα ούτε έβρισα κανένα και ούτε απολογούμαι, η αλήθεια ήμουν λίγο τσαντισμένος σε ένα από τα πρώτα ποστ που μίλαγε για Σαπιο ατομο και δεν ηταν τυχαιο οτι πεθανε σαπιζοντας το αιμα του (σηψαιμια).
εγώ πάλι είμαι άθεος, αν υπάρχει θεός ο επίτιμος γιατί είναι ζωντανός...?Εγώ ξέρω ότι υπάρχει Θεός και Θεία Δίκη.........
Και να μαζέψεις προσπάθησες(ο νεκρός δεδικαίωται!) και έβρισες. Το θέμα είναι οι του συναφιού σου αν δεν κατάλαβες ακόμα΄όχι ο νεκρόςγια πια φράση λες, και δεν μάζεψα τίποτα ούτε έβρισα κανένα και ούτε απολογούμαι, η αλήθεια ήμουν λίγο τσαντισμένος σε ένα από τα πρώτα ποστ που μίλαγε για Σαπιο ατομο και δεν ηταν τυχαιο οτι πεθανε σαπιζοντας το αιμα του (σηψαιμια).
ε δεν νομίζω ότι ισχύει στην περίπτωσή του!Εγώ ξέρω ότι υπάρχει Θεός και Θεία Δίκη.........
ναι γιατί? θα είχε κανείς το θάρρος να του τα πει κατάμουτρα αυτά που τα γράφει με τόση ευκολία στο πληκτρολόγιο? δεν νομίζωΓια αυτή τη φράση και ειδικά για την τελευταία πρόταση.
Τι διαβάζω ρε σεις Huh? πως μιλάτε έτσι για έναν νεκρό άταφο, ντροπή ρε, ήθελα να ξερα δεν έχουν κάποιο νεκρό από την οικογενειά τους, αλλά τόσο μάγκες είναι μερικοί, αν τον βλέπετε πριν κανενα χρόνο στο δρόμο θα τολμούσατε να του τα πείτε αυτά; όχι βέβαια, ίσος και τον χαιρετάγατε `γεία σου Νίκο', `Πέστα Νίκο', κύριοι Ο νεκρός δεδικαίωται
Δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεσαι, ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει και κάνει, οπότε δεν χρειάζεται να υπερσπίζεσαι ανθρώπους που δεν εκτιμάς (όπως είπες αργότερα)
ναι γιατί? θα είχε κανείς το θάρρος να του τα πει κατάμουτρα αυτά που τα γράφει με τόση ευκολία στο πληκτρολόγιο? δεν νομίζω
εγώ πάλι είμαι άθεος, αν υπάρχει θεός ο επίτιμος γιατί είναι ζωντανός...?
αν δεν ηταν πολιτικος (για να τονεχει στο χερι) γιατι να μην του τα πει και face to face καποιος ρε φιλαρακι?ναι γιατί? θα είχε κανείς το θάρρος να του τα πει κατάμουτρα αυτά που τα γράφει με τόση ευκολία στο πληκτρολόγιο? δεν νομίζω