You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέθανε ο Michael Jackson !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gappag
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 637
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
casteliano
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Σεβασμος!!!!! ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΠ!!!!!!!!!!
ο σακης ο ρουβας ειναι ρε ιεροσυλε
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Είσαι σίγουρος γι' αυτό;Παράκουσες μάλλον. Και ο ίδιος και ο γιατρός του έχουν παραδεχτεί ότι είχε λεύκη, και είναι γενικά γνωστό.
Γιατί εγώ νομίζω ότι η λεύκη εμφανίζεται σταδιακά σε μεμονωμένα σημεία κι όχι ξαφνικά σε όλο το σώμα.
Είσαι σίγουρος γι' αυτό;
Γιατί εγώ νομίζω ότι η λεύκη εμφανίζεται σταδιακά σε μεμονωμένα σημεία κι όχι ξαφνικά σε όλο το σώμα.
οντως σταδιακα εμφανιζεται...ετσι ξερω τουλαχιστον..
"Η εξέλιξη της ασθένειας είναι διαφορετική από ασθενή σε ασθενή. Σε μερικούς μπορεί να εκδηλωθεί μόνο με μερικές κηλίδες. Σε άλλους μπορεί να επηρεαστεί σχεδόν όλη η επιφάνεια του δέρματος."Είσαι σίγουρος γι' αυτό;
"Η πορεία και η σοβαρότητα της νόσου διαφέρουν σε κάθε άτομο. Τα ανοιχτόχρωμα άτομα συνήθως αντιλαμβάνονται τη διαφορά κατά τους θερινούς μήνες, οπότε και μαυρίζει το γύρω δέρμα, ενώ τα σημεία με τη λεύκη, παραμένουν λευκά. Μόνο σε μελαχρινά άτομα η λεύκη φαίνεται έντονα όλο το χρόνο. Σε πολύ σοβαρές περιπτώσεις, η λεύκη μπορεί να εξαπλωθεί σε όλο σχεδόν το σώμα. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν θα συμβεί αυτό ή ποια θα είναι η πορεία της νόσου."
Στον MJ δεν εμφανίστηκε ξαφνικά σε όλο το σώμα, αλλά σταδιακά, όπως είναι φυσικό. Στην αρχή το κάλυπτε με make up σκούρο, μέχρι που η λευκή επιφάνεια στο δέρμα του ήταν μεγαλύτερη από τη σκούρα, οπότε και έκανε το ανάποδο. Είναι πασίγνωστο ότι είχε αυτή την ασθένεια, απλά οι φήμες διαρρέονται πιο εύκολα απ' την αλήθεια. Ακόμη και αν δεν έχουν καμία επιστημονική βάση. Δεν υπάρχει πλαστική επέμβαση ή κρέμα που να σου προσδίδει μόνιμη λεύκανση.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Από την Παρασκευή θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο ράντσο της Neverland η σορός του Βασιλιά της pop, που απεβίωσε στις 25 Ιουνίου στο σπίτι του.να πω κατι ασχετο με το θεμα?η κηδεία του m j εγινε?ποτε γινετε?
Το άψυχο σώμα του θα μεταφερθεί αύριο στο χώρο, που βρίσκεται 150 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Λος Άντζελες, με μία πομπή 30 αυτοκινήτων, όπως μετέδωσε το CNN .
H κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή σε στενό οικογενειακό κύκλο, σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο. Λέγεται μάλιστα ότι η οικογένεια του pop star ενδέχεται να μετατρέψει την Neverland σε μουσείο, στα πρότυπα της Graceland, όπου ενταφιάστηκε ο Elvis Presley.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Προλαβαίνω να πεταχτώ μέχρι LA να ρίξω ένα (όχι παραπάνω) δάκρυ?
από την μια καλή η πλάκα, από την άλλη είναι τραγικά ανήθικο ο οποιοσδήποτε να λοιδωρεί έναν νεκρό.
Μπορεί κάποιος να κρίνει τις επιλογές, τις πράξεις του ή την εν γένει συμπεριφορά του.
Από κει και πέρα τα προσωπικά κόμπλεξ δε μπορούν να φτάνουν σε σημεία ανηθικότητας και ισοπέδωσης των πάντων.
Μετά μην απορείτε ούτε για την κοινωνική κατάρρευση και την διάλυση της νεολαίας, ούτε και για τις συμπεριφορές μεταναστών.
Εντάξει και γω δεν τον γούσταρα αλλά ασ'τον εκεί που πήγε. Δεν είναι καλή η πλάκα για ένα νεκρό, πως να το κάνουμε;Εντάξει ρε περσόνα - δε το πήγαινα το άτομο με κανένα χριστό. Ούτε τη μουσική (ορίστε?), ούτε αυτό που αντιπρόσωπευε, ούτε πολύ περισσότερο τις επιλογές του.
Άμα κι εσύ είσαι fan τι να πω?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Πρέπει να είσαι fan κάποιου και να σου αρέσει η μουσική του για να τον σέβεσαι σε μια τέτοια στιγμή?Εντάξει ρε περσόνα - δε το πήγαινα το άτομο με κανένα χριστό. Ούτε τη μουσική (ορίστε?), ούτε αυτό που αντιπρόσωπευε, ούτε πολύ περισσότερο τις επιλογές του.
OK - δεκτόν και τέλος.Εντάξει και γω δεν τον γούσταρα αλλά ασ'τον εκεί που πήγε. Δεν είναι καλή η πλάκα για ένα νεκρό, πως να το κάνουμε;
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Σε μένα πήγαινε αυτό?1. Όχι.
2. Δεν αισθάνομαι κάτι τη συγκεκριμένη στιγμή. Εσύ έχεις πλαντάξει στο κλάμα?
Όχι δεν έχω πλαντάξει αλλά μπορώ να είμαι ακόμα άνθρωπας! ;)
εγω θα την πω την αμαρτια μου!
εβλεπα πριν βιντεακια απο συναυλιες στο τιουμπ και καπως ετσι στεναχωρεθηκα.....
λιγο αδικο μου φανηκε...ηταν νεος ειχε πολλες σκηνες ακομα να οργωσει πανω κατω.....
(αυτα και μπαινω στο καβουκι μου μπας και αποφυγω τα πυρα που θα αρχισουν παλιι καποιοι...)
εβλεπα πριν βιντεακια απο συναυλιες στο τιουμπ και καπως ετσι στεναχωρεθηκα.....
λιγο αδικο μου φανηκε...ηταν νεος ειχε πολλες σκηνες ακομα να οργωσει πανω κατω.....
(αυτα και μπαινω στο καβουκι μου μπας και αποφυγω τα πυρα που θα αρχισουν παλιι καποιοι...)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εντάξει ρε περσόνα - δε το πήγαινα το άτομο με κανένα χριστό. Ούτε τη μουσική (ορίστε?), ούτε αυτό που αντιπρόσωπευε, ούτε πολύ περισσότερο τις επιλογές του.
καμμιά σχέση.
φαν του δεν είμαι. μπορεί μικρός όλοι να χορεύαμε με τα τραγούδια του αλλά αυτό δεν έχει καμμιά σχέση με αυτό που λέω.
Εδώ και γενικά στην ελληνική κοινωνία βλέπω μια πλήρη ισοπέδωση και μια πλήρη απαξία των πάντων από τους πάντες.
Εχουν γίνει όλα ένας τεράστιος αχταρμάς.
Πουθενάδες της διπλανής πόρτας απαξιώνουν πλήρως προσωπικότητες, ή ταλέντα που έχουν γίνει παγκοσμίως γνωστά για κάποιο λόγο.
Αναλφάβητοι και ανιστόρητοι σουλατσάρηδες της Φυλής έχουν γίνει εθνικόφρονες προστάτες της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς.
Είναι κρίμα εάν έχεις μια κάποια στοιχειώδη αξιοπρέπεια και αξία ως προσωπικότητα να μην μπορείς να δεις το προφανές.
Οτι για να γίνει λόγου χάρη ο Χ Τζάκσον ένας από τις πιο αναγνωρίσιμες προσωπικότητες παγκοσμίως στη μουσική σκηνή δε φτάνουν μόνο τα ΜΜΕ.
Γενικά θεωρώ ότι για να φτάσει ένας άνθρωπος σε τόσο υψηλό επίπεδο παγκοσμίως σε κάποιον τομέα, εάν δεν έχει ξεχωριστό γονίδιο απλά θα φτάσει μέχρι την αναγνωρισιμότητα και την αναγνώριση της Καλομοίρας.
Και βεβαίως υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι με ξεχωριστό γονίδιο όπως ο Τζάκσον. Το ότι δεν είχαν ούτε τις συνθήκες ούτε τις ευκαιρίες που είχε ο συγκεκριμένος, δεν ακυρώνει την ξεχωριστή πάστα του συγκεκριμένου.
Η ακύρωση και η ισοπέδωση φανερώνει απλά την ανυπαρξία και τον κομπλεξισμό του φουκαρά που μεγάλωσε και διαμένει στο υπόγειο Λεωφόρου Πουθενά & Οδού Τελευταίου Γωνία.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ρε καργιόλη που βρήκες την διεύθυνση μου και την δίνεις έτσι?Αυτό που κάνεις απαγορεύεται!Η ακύρωση και η ισοπέδωση φανερώνει απλά την ανυπαρξία και τον κομπλεξισμό του φουκαρά που μεγάλωσε και διαμένει στο υπόγειο Λεωφόρου Πουθενά & Οδού Τελευταίου Γωνία.
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αφού δεν έδωσε Αριθμό και όροφο μείνε ήσυχος...Ρε καργιόλη που βρήκες την διεύθυνση μου και την δίνεις έτσι?Αυτό που κάνεις απαγορεύεται!
Καλημέρα και καλό μήνα!
Κανένας κομπλεξισμός. Επειδή έχεις όρεξη να έχεις πάντα τον τελευταίο λόγο, τα ίδια θα λέμε κάθε μέρα?καμμιά σχέση.
φαν του δεν είμαι. μπορεί μικρός όλοι να χορεύαμε με τα τραγούδια του αλλά αυτό δεν έχει καμμιά σχέση με αυτό που λέω.
Εδώ και γενικά στην ελληνική κοινωνία βλέπω μια πλήρη ισοπέδωση και μια πλήρη απαξία των πάντων από τους πάντες.
Η ακύρωση και η ισοπέδωση φανερώνει απλά την ανυπαρξία και τον κομπλεξισμό του φουκαρά που μεγάλωσε και διαμένει στο υπόγειο Λεωφόρου Πουθενά & Οδού Τελευταίου Γωνία.
Ειδικά από σένα περίμενα να μπορείς να ξεχωρίσεις art από marketing. Όταν μου λες όμως ότι χορεύαμε με τα τραγούδια του, τότε πραγματικά δε μπορείς να δεις τη διαφορά μεταξύ των δύο - το αυτόνοητο δηλ.
Προσπάθησε κάποτε να δεχτείς και κάτι διαφορετικό - δεν κάνει κακό.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 1K