Νέα

Πέθανε ο Michael Jackson !

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα gappag
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 637
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
68.111
Like
90
Πόντοι
866
Έρη,
Παρόλο που δεν αναφέρεσαι σε μένα, θα μου επιτρέψεις να κάνω κάποιες διαπιστώσεις πάνω στα γραφόμενα σου και στο ζήτημα με τον jackson.

1)Στο θέμα της παιδεραστίας ή όχι καλώς ή κακώς έχεις ήδη διαμορφώσει άποψη. Δεκτόν και σεβαστόν. Εγώ προσωπικά δεν έχω διαμορφώσει πάντως. Ναι μου προκαλεί εντύπωση η δήλωση που παραθέτεις και την γνώριζα, όπως γνώριζα όμως και το παρελθόν του καλλιτέχνη (κακοποίηση κτλ). Γνώριζα επίσης την φιλανθρωπική του δράση που επικεντρώθηκε αποκλειστικά στα παιδιά. Δεν μπορώ να γνωρίζω όμως την ψυχοσύνθεση του ανθρώπου αυτού. Ωστόσο στη συγκεκριμένη κατηγορία που του αποδόθηκε εμμένω σε δύο σημεία. Πρώτον σε αυτό που σου επισήμανε η σίλβα. Δηλαδή αν κακοποιούσε κάποιος το παιδί μου/σου δεν θα συμβιβαζόμουνα με ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΣΟ, παρα μόνο με την κεφαλή αυτού του αλήτη επί πίνακη όποιος και να ήταν. Δεύτερον μιας και μιλάς για άγραφους και γραπτούς νόμους, απλά να σου θυμίσω την ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΑΡΧΗ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΘΩΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΥ. Εφόσον λοιπόν δεν καταδικάστηκε δεν λέω πως είναι αθώος αλλά τουλάχιστον δεν μπορώ να τον θεωρώ και ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΕΝΟΧΟ.

2)Το λές μόνη σου δυστυχώς, στο είπαν και άλλοι άνθρωποι εδώ μέσα, αλλά δυστυχώς δεν φαίνεται να το καταλαβαίνεις. Η όποια κρίση σου για τον Michael Jackson είναι όπως πολύ σωστά το θέτεις ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ. Η ΑΞΙΑ του όμως σαν καλλιτέχνης είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ. Και για να στο μεταφράσω με το παράδειγμα που θέτεις. Το να μην θεοποιείς τα χρήματα είναι καθαρά ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ. Το ΓΕΓΟΝΟΣ όμως πως τα χρήματα ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ και το να το αρνείσαι σίγουρα σε καθιστά "φάουλ".

3)Ακριβώς λοιπόν επειδή έχεις κάθε δικαίωμα να κρίνεις ένα ΔΗΜΟΣΙΟ πρόσωπο θα πρέπει και εσύ να δεχτείς την κριτική σε ένα ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΟΥΜ όπου εκθέτεις την άποψη σου. Κανενος το είδωλο δεν απαξιώθηκε και στο λέω αυτό γιατί ουδέποτε υπήρξα θαυμαστής του Jackson, αλλά την ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ, όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι καλλιτέχνες (ανάμεσα στους οποίους ο Miles Davies, αυτός είναι είδωλο). Σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρουν από μουσική από μένα και από σένα. Δεν συμφωνείς? Και για να προλάβω κανέναν πονηρίδη ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ που έχω ποστάρει και υπάρχουν πολλές ακόμα είναι ΠΡΙΝ τον θάνατο του.

4)Το moon walk και εν γένει οι κινήσεις του Jackson επί σκηνής δυστυχώς για σένα είναι πρωτότυπες αφού αυτός τις έφερε πρώτος στην επιφάνεια και αποτελούν καθαρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΥΛ. Προς ενημέρωση σου τις χορογραφίες του τις επιμελούνταν ο ίδιος. Αν θες να το διατυπώσεις σωστά πες μου πως οι κινήσεις του είναι επιρροή του breakdance. Αυτό θα το δεχτώ. Αλλά ο κάθε καλλιτέχνης -μουσικός δεν έχει τις επιρροές του? Άλλο η επιρροή λοιπόν και άλλο η αντιγραφή. Και ο Τζάκσον ΔΕΝ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ.

5)Δε αντιλέγω για την ποπ μουσική και την κουλτούρα, αλλα θα μπορούσα να σου αναφέρω αμέτρητες περιπτώσεις διάττοντων αστέρων της ποπ που η μουσική βιομηχανία προσπάθησε να τους προωθήσει ως μουσικές ευφυίες ή για να στο θέσω καλύτερα ως ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. Μετα τον 1ο άντε 2ο δίσκο όμως χανόντουσαν. Ξέρεις γιατί? Γιατί η ποπ όπως λέει και η λέξη ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΣΚΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. Αν ο καλλιτέχνης δεν έχει την ευφυία την καλλιτεχνική να στηρίξει το έργο του και να παράγει, όλο αυτό το πράγμα θα ΣΒΗΣΕΙ. Ο συγκεκριμένος απογειώθηκε από τον πρώτο του προσωπικό δίσκο και έμεινε εκεί μέχρι το τέλος του. Τα κομματια του θεωρούνται ΚΛΑΣΣΙΚΑ πολύ πριν το θάνατο του, εξ'ού και οι διασκευές κτλ. Και μόνο το γεγονος πως οι δίσκοι του έχουν πουλήσει τα περισσότερα αντίτυπα θα έπρεπε να λέει κάτι, όπως και το γεγονός πως αν και στην ηλικία των πενήντα στην τελευταία τουρνέ του ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΗΤΑΝ SOLD OUT πολύ πριν γίνουν. Και όχι δεν είναι ποδόσφαιρο αλλά όπως και στο ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα ΜΕΤΡΑΕΙ.

Δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι για το οποίο έχεις ήδη διαμορφώσει την άποψη σου, ότι ο δημιουργός και το δημιούργημα είναι αλληλένδετα, παρά το γεγονός πως δεν αποδείχτηκε κάτι. Αυτό που σου λένε οι περισσότεροι είναι πως δικαίωμα σου να ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ο Τζακσον, δικαίωμα σου να τον θεωρείς ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ, δικαίωμα σου να τον θεψρείς ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ... όμως το να ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ, ΑΠΛΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ!

Με φιλική διάθεση και καθόλου διάθεση για περαιτερω επεξηγηση του ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ!

Κακός Ινδιάνος Μίλησε.....
θα σου απαντησω εν ευθετω χρονω τωρα εχω κεφι γι α πανικο...χεχεχ
 

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Μηνύματα
3.904
Κριτικές
95
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Βυζούλι ευτυχώς που στην παγκόσμια κοινότητα βρίσκονται άνθρωποι σαν και εσένα  που είσαι αντικειμενικός κριτής του μουσικού στερεώματος και παρατηρώ ότι ξέρεις όχι μονο να διαβάζεις σωστά αυτά που λεει ο συνομιλητλης σου, αλλά και είσαι κάτοχος  άριστης μουσικής παιδείας και φιλοσοφίας.Γιατί αλλοιώς εμείς οι άσχετοι ασυνάρτητοι αυτοακυρωμένοι πως θα μαθαίναμε; Να καταλάβεις έσυ και η λαμπίρη μου δώσατε τόσο εμπεριστατωμένες απαντήσεις. 
Χαιρομαι επίσης που με βάζεις να λέω τα ίδια που εχω πει σε προηγούμενα ποστ μου, είναι δημιουργικο και δείχνει ότι ο συνομιλητής σου σε παρακολουθεί.  Χαιρομαι που αντιλαμβάνεσαι τις έννοιες προσωπική κρίση, επιλογή, σεβασμός την αποψη του άλλου καθώς και για τους χαρακτηρισμούς . Δείχνουν το επίπεδο των συνομιλητών .
Χαίρομαι που θεωρείς το έγκλημα ίδιο με το κουτσομπολιό. Την κλειραδότρυπα, με το αν κάποιος διαπραττει αδικήματα.Ευελπιστώ αυτή σου η αποψη να είναι απορροια της αγαπης σου προς ένα καλλιτεχνη και όχι ιδιον του χαρακτηρα σου.
Χαιρομαι που επιμένεις να κρινω όπως εσυ που εχεις δικιο γιατι μου την ειπαν πολλοι οποτε οι πολλοι εχουν δικιο, ειλικρινα είναι επιχειρηματα που μαλλον εχω δει σε θρεντ ποδοσφαιρικα  . ευγε με επεισες εχω μεινει αναυδη από τον λογο και το πνευμα σου.
Λυπάμαι που δεν μπορω να σου κάνω μάθημα σχετικα με το τι σημαινει ποπ, η να σου μαθω μουσικη η χορο, η διαλεκτικη, ώστε να μπορεσουμε να συννεοηθουμε και να μην μιλάω στην γατα για σκυλοτροφη…

Και για να τελειώνουμε με τις εξυπναδες.. Δεν σου επεβαλα να ακους ότι θελω εγω. Ποτε δεν καταφερθηκα εναντιον σου, ποτε δεν εθεσα ορια στην μουσικη, και ποτε δεν διαφοροποιησα ειδη. Μιλησα για εγκλημα και δημιουργο. αλλά όταν βλεπω ότι εχω να κανω με μπλοκαρισμενα αγορακια που από κομπλεξ προσπαθουν να μεταφερουν επι προσωπικου την κουβεντα χαρακτηριζοντας με, με ένα τροπο μπορώ να τους αναφερθώ… με το ίδιο ύφος ειρωνείας..και επί προσωπικού.
Δεν το ήξερα βυζουλι ότι περίμενα εσενα να μου πεις τι θα ακουω και πως..αν θα εχω αποψη για την μουσικη αν θα με εκνευριζει η παιδεραστια και πως θα κρινω τον κοσμο. αλλα καλα που ηρθες στην ζωη μου να μου δειξεις τον σωστο δρομο. Το επιχείρημα σου κοίτα ποσοι στην πεσανε με αυτά που λες με αποτελείωσε..Θα σου προτεινω λοιπον κατι να βγεις στην τηλεοραση να πεις ότι πηδας σε μπουρδελα και να δουμε ποσες και ποσοι θα σε κραξουνε.. φανταζομαι θα εχουν δικιο κατά την αποψη σου; Ξυπνα ..οι ανθρωποι που εχουν άλλη αποψη δεν είναι απαραιτητα προβληματικοι, ακυροι και ότι άλλο ακουσα. Τυχαινει απλα και εχουν άλλη αντιληψη. Θα σου προτεινα λοιπον εκτος από την λειντι γκαγκα και τα αστειακια του τσατ, να πάρεις και καμιά άλλη παράσταση μπας και μάθεις τα βασικά- ανάγνωση και γραφή.
Και τωρα  διάλλειμα για διαφημίσεις …

σε αγαπω πολύ βυζουλιιιιιιιιι μου χαχαχαχαχαχ
:2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

:headbang: :headbang: :uglystupid: :jerking:
 

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Μηνύματα
3.904
Κριτικές
95
Like
1.263
Πόντοι
7.195
θα σου απαντησω εν ευθετω χρονω τωρα εχω κεφι γι α πανικο...χεχεχ
Εν ευθέτω να απαντησεις γιατι αμα περιμενουμε απο το ρεμαλι και αγραμματο βυζολαγνο την πατησαμε  :think: :think:
 

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.026
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
[size=12pt]«Αυτοκτονούν» οπαδοί του Michael Jackson[/size]

Μια σοκαριστική δήλωσε έκανε ο ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου διαδικτυακού κλαμπ φανατικών θαυμαστών του Michael Jackson, Gary Taylor, ο οποίος είπε ότι έγιναν πολλές απόπειρες αυτοκτονίας από συντετριμμένους θαυμαστές του σούπερ σταρ.

Ο Taylor που είναι πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας «MJJcommunity.com» είπε χαρακτηριστικά στο Βρετανικό Sky News:

«Γνωρίζω ότι υπάρχει αύξηση (στις απόπειρες αυτοκτονίας), αυτήν τη στιγμή ο αριθμός πρέπει να φτάνει τις 12 περιπτώσεις. Νομίζω πως υπάρχει και ένα άτομο από τη Μ. Βρετανία που τερμάτισε τη ζωή του. Η κατάσταση που βρίσκονται αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ δύσκολη, αλλά ο Michael Jackson δεν θα το ήθελε ποτέ αυτό. Θα ήθελε να ζήσουν».

Ο κοντινός φίλος του τραγουδιστή, Jesse Jackson, έστειλε ένα μήνυμα στους φανατικούς θαυμαστές του εκλιπόντα Michael Jackson, παρακινώντας τους να μην «αυτοκαταστρέφονται».

«Είναι μια στιγμή που οι καρδιές βαραίνουν. Υπάρχει μεγάλος πόνος, αλλά και μεγάλος σκοπός να γιορτάσουμε τη ζωή του Michael. Τον χαροποιούσε να λέει «We are the World». Μην αυτοκαταστρέφεστε. Κάποιες φορές πέφτουμε και πρέπει να σηκωθούμε. Αυτό είναι το σωστό. Για χάρη του Michael ας ζήσουμε μαζί σαν αδέρφια και ας μην πεθάνουμε σαν ανόητοι».

zougla.gr

:headbang:
 

johndee

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Μηνύματα
253
Like
0
Πόντοι
1
Στην Αμερικα θα βλεπουν συνεχεια το φαντασμα του...σαν τον Ελβις ενα πραμα....Elvis ain't dead      :2funny:
 

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
12.357
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Κριμα!  :- :'(
 

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Μηνύματα
6.249
Κριτικές
4
Like
1.899
Πόντοι
266
Πέθανε?? Ε, και λοιπόν? Ένα τραγούδι άξιζε όλο κι όλο, το Beat it κι αυτό επειδή έπαιξε το καταπληκτικό σόλο ο Eddie Van Hallen...
 

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
68.111
Like
90
Πόντοι
866
ε και;
αφού πάλι αγάμητη θα μείνεις.
τι πανικό να προκαλέσει μια πατσαβούρα;

σκούπα τα φλόκια μου τώρα και πρήξε λίγο ακόμα την τουμπανιασμένη κλειτορίδα σου.

αυτα στο μπαζο που εχεις διπλα σου .. σε μενανε δεν περνανε και τα φλοκια σου πιες τα για βραδινο, μπας και σταματησεις την μπουρδολογια.
:2funny: :2funny: :2funny:
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
αυτα στο μπαζο που εχεις διπλα σου .. σε μενανε δεν περνανε και τα φλοκια σου πιες τα για βραδινο, μπας και σταματησεις την μπουρδολογια.
:2funny: :2funny: :2funny:

Ούτε πουτάνα δε μπορείς να δουλέψεις γι αυτό ασχολείσαι με το μπουρδέλα. Μια σβήνεις το ακκάουντ, μια ξαναφτιάχνεις παρόμοιο μπας και σου κάτσει πούτσα...Μια το παίζεις κυρά δασκάλα....Μια κριτής των πιο διάσημων ανθρώπων που έχουν περάσει από τον πλανήτη.
Κάνε μια αγωγή στη μάνα σου και τον πατέρα σου που βγήκες έτσι ή κάνε χαρακίρι και βγάλε το περιφερόμενο λιποκυτταριτιδικό συνονθύλευμα που ταλαιπωράς τόσα χρόνια από τ μιζέρια του.
 

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
68.111
Like
90
Πόντοι
866
Ούτε πουτάνα δε μπορείς να δουλέψεις γι αυτό ασχολείσαι με το μπουρδέλα. Μια σβήνεις το ακκάουντ, μια ξαναφτιάχνεις παρόμοιο μπας και σου κάτσει πούτσα...Μια το παίζεις κυρά δασκάλα....Μια κριτής των πιο διάσημων ανθρώπων που έχουν περάσει από τον πλανήτη.
Κάνε μια αγωγή στη μάνα σου και τον πατέρα σου που βγήκες έτσι ή κάνε χαρακίρι και βγάλε το περιφερόμενο λιποκυτταριτιδικό συνονθύλευμα που ταλαιπωράς τόσα χρόνια από τ μιζέρια του.

τι λες μωρη νερατζούλα φουντωτη; Ενθουσιάστηκες που ασχολήθηκα μαζί σου και σε έπιασε έξαρση; Που έμαθες και τι ειναι πουτσα.. πανε φόρα μια μπουτουνιέρα και βγες με τον σιανίδη να μας πεις τα παραπονα σου για εμενα στην δρούζα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Μηνύματα
374
Like
0
Πόντοι
1
Βυζούλι,
ήμουν σαφέστατα υποκειμενική από την αρχή. Όπως υποκειμενικός είναι κάθε άνθρωπος στις κρίσεις του. Το ότι δεν συμφωνώ μαζί σου είναι μια υποκειμενική μου κρίση που παράγεται από τα δικά μου ακούσματα και τα προσωπικά μου γούστα – κρίση που μου υπαγορεύει ότι ένας άνθρωπος που έχει κατηγορηθεί για παιδεραστία, όταν  λέει  εκφράσεις του τύπου μου αρέσει να κοιμάμαι αθώα δίπλα σε μικρά αγοράκια…. Παραδέχεται το πάθος του.  Εσένα σου φαίνεται φυσιολογικό και το δικαιολογείς.
Επίσης Δεν καταλαβαίνω γιατί οφείλω να υποκλίνομαι η να δίνω αξία σε ότι εσύ . Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί οι δικές μου σκέψεις και η αρνητική μου κρίση για ένα καλλιτέχνη ή για στάσεις ζωής μπορούν να θεωρηθούν φάουλ επειδή δημιουργούν την αίσθηση απαξίας. Και να στο πω με ένα παράδειγμα..μπας και γίνω ίσως σαφής. Εγώ μπορεί στην ζωή μου να απαξιώνω το χρήμα σε αντίθεση με όλο τον κόσμο που το έχει θεό. Είμαι φάουλ; Είμαι φάουλ επειδή απαξιώνω κάτι που οι περισσότεροι ινδαλματοποιούν; Όχι ρε φιλαράκι δεν πάει έτσι.
Από την αρχή των ποστ μου είπα ότι η άποψη μου είναι ότι είναι παιδεραστής,  η πεποίθησή μου, η προσωπική μου γνώμη, όπως η δική σου είναι ότι δεν είναι. Και μην αρχίσουμε τις αναλύσεις πάνω σε αυτό το θέμα γιατί το ότι εγώ έχω σχηματίσει μια πεποίθηση και εσύ μια άλλη, στηρίζεται σε υποκειμενικά μας δεδομένα αντίστοιχα και δεν με ενδιαφέρει ποιος έχει δίκιο, διότι ο σκοπός του ποστ μου είναι να εκφράσω την αποψή μου και όχι να την επιβάλλω. Δεν τον κατηγορώ λέω τι πιστεύω από αυτά που άκουσα .Το ότι εσύ συμφωνείς με τους πολλούς δεν σε κάνει σωστό ή λάθος και εμένα δεν με κάνει σωστή ή φάουλ.  Είπα ποτέ ότι η κρίση μου είναι δόγμα ; πως έρχεσαι σε μια κουβέντα που ο καθένας λέει την αποψή του και κάποιοι απλά μουγκριζουν.. χαχαχ(για να μην ξεχνάμε και τους αστείους την συνομιλίας), να μου πεις ότι μια αντίθετη άποψη είναι φαουλ Συγνώμη που θα σε πικράνω αλλά μπορώ να κρίνω όποιον θέλω  και ειδικά κάποιον που εκτίθεται ως δημόσιο πρόσωπο. Σκοπός μου αν σε αγχώνει αυτό, δεν είναι να βεβηλώσω κανενός την μνήμη, (ουτε κατά διάνοια) αλλά μονάχα να πω αυτό που αισθάνομαι. Αν η δική μου κρίση σε επηρεάζει τόσο ώστε ξαφνικά νομίζεις ότι θα απαξιωθεί το είδωλό σου,  επειδή κάνουμε συζήτηση σε ένα φόρουμ.. τι να σου πω… εκπλήττομαι.
Μην αρχίσουμε να λέμε τωρα ένα ένα από την αρχή όλα τα θεματάκια που θίχτηκαν γιατι βυζούλι ξέρεις παρα πολύ καλά ότι ότι ανέφερα σε προηγούμενα πόστ μου ήταν συγκεριμένες απαντήσεις σε ότι είχε ειπωθεί.Εσύ τα βλέπεις αυθαίρετα, αποστασιοποιείς ένα ένα αυτά που είπα για να τα ερμηνευσεις όπως όπως. Είπα είχε ταλέντο, είπα το κούνημα των γοφων ηταν κοπι πειστ.  Δεν είπα, ότι δεν είχε ταλέντο. Δεν είπα, ότι δεν χόρευε καλά. Οσο για το μουν -χορό τύπου break dance.. δεν εφευρέθηκε από το τζακσον, αλλα χρησιμοποιήθηκε από αυτόν . Τωρα αν εσύ θες να πιστεύεις αλλα εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου …σε αντίθεση με την επίθεση που δέχομαι για ένα τόσο κουτό θέμα που ειλικρινα δεν εχω τίποτα να χωρίσω ..η να κερδίσω. Εχω μια "αμυδρή" εικόνα του χορού και της προέλευσήσ του που μου δίνει την δυνατότητα να δεχθώ το ταλέντο αλλά να μην το θεωρήσω πρωτότυπο.

Τώρα για το αν είναι προιόν μουσικής βιομηχανίας ο μαικλ τζακσον η όχι εχω να πω τα εξής:
Η λέξη ποπ αγαπητέ παραπέμπει σε κατασκευασμα μουσικής βιομηχανίας. Φυσικά και το εμπορικό είναι αποδεκτό ως ευκολόπεμπτο στις μάζες..ουδείς το αμφισβητεί αυτό. Όπως το να είναι κάποιος επιχειρηματίας και να κατέχει την δισκογραφική του και να προμοτάρει τα τραγούδια του με κάθε μέσο δεν τον κάνει μουσική ευφυία..όπως ο τζακσον.
Η μουσική βιομηχανία κάνει ακριβώς αυτό που περιέγραψες . Βρίσκει ένα ταλέντο, επενδύει οικονομικά πάνω του, στηρίζει με τα βιντεο κλιπς την μουσική του, δίνει δις για να προωθήσει το ταλέντο αυτό, τις συναυλίες του, την φαντασμαγορία η οποία αν δεν υπάρχουν χρήματα δεν υφίσταται.. κάνει εξαιρετικές παραγωγές (δηλαδη χρηματοδοτεί μουσικούς, φωνητικά, χόρο, τεχνολογικά μέρα, φώτα, ηθοποιούς, τα τελειότερα μουσικά όργανα, τους πιο άριστους χορευτές) και ουπς.. δημιουργεί μια «μουσική ευφυία».
Εκτός και αν εννοείς μουσική ποπ ευφυία όποιον έχει επιχειρηματικό μυαλό στην μουσική βιομηχανία..ε εκεί πάω πάσο μπορεί να ήταν καλός επιχειρηματίας αν δεν τον είχαν φάει τα πάθη του.. μπορεί εκεί να συμφωνήσουμε ότι εκτός από προιόν για λίγο κατάφερε να γίνει και  το «μαγαζί» του εαυτού του..

Αυτά από την αγάμητη και πεισματάρα έρι που θεωρεί ότι ο δημιουργός και το δημιούργημα είναι αλληλένδετα, όποιος και να είναι αυτός…  :grin:


:rockon:  Είσαι τρέλα λέμε      :rockon:
 

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Μηνύματα
16.051
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
βγαλανε ποσες ταιραστιες σακουλες απο το σπιτι του σε φαρμακα...

30χιλιαρικα το μηνα ξοδευε σε φαρμακα λενε τωρα στην λαμπιρη(που και αυτοι το ειδαν σε μια εφημεριδα,δεν θυμαμαι πια)
 

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Μηνύματα
2.950
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Σίλβα  Wellcome back!

Προς στιγμήν είπα πάει την χάσαμε και αυτήν........
 

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
5.488
Like
1
Πόντοι
66
γτ τα στελνανε οι γονεις τους???????

εμενα η μανα μου ουτε σε θειους σε χωρια κλπ δεν με στελνε!!!!
ποσο μαλλον με εναν ξενο ανδρα!!!!
Αφού λοπόν "ξαναγύρισες"...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τα ίδια με τα γραφόμενα σου λένε και οι βιαστές.
Τι να κάνουμε κύριε πρόεδρε, φορούσε το θύμα το κολάν, ήταν και οι βυζάρες πεταμένες όξω...τις έπαιξα δυο μπούτσους και ησύχασε. Εγω φταίω? Το θύμα προκάλεσε.
Πρίν απο καμιά εβδομάδα στην Σομαλία σκότωσαν, δια λιθοβολισμού, μια κοπελίτσα 13 ετών γιατί τη βίασαν 3 μαντραχαλάδες. Ισλαμ βλέπεις...

Τι σκατά λοιπόν θα κατεβάσει το άδειο κεφαλάκι σου για αυτά???
 

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
240
Like
0
Πόντοι
1
ισως να ηταν καλυτερα για εκεινον.....τουλαχιστον τωρα θα ηρεμησει...

MJ FOR EVER
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom