You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέθανε ο κυρ Σάββας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα raopau
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 43
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
απο μικρος τον γουσταρα γιατι ηταν παληκαρι ολυμπιακος παντα μπροστα εκει που χρειαζοταν και τα λεγε χυμα και τσεκουρατα σε βαζελες και παοκια
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Πέθανε ο Σάββας Θεοδωρίδης
Ο Σάββας Θεοδωρίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών
https://[URL unfurl="true"]www.in.gr/wp-content/uploads/2020/08/Savvas-Theodoridis-768x474.jpg[/img[/URL]]
Έφυγε από τη ζωή στα 85 του χρόνια ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου «Σωτηρία» τις τελευταίες μέρες.
Ταλαιπωρήθηκε πολύ εδώ και μήνες από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και πολλές φορές είχε καταφέρει να σταθεί όρθιος και να βγεις νικητής στη μάχη που έδινε.
Δυστυχώς, ο θρύλος του Ολυμπιακού άφησε την τελευταία του πνοή πριν από λίγη ώρα, σκορπώντας θλίψη σε όλη την Ελλάδα.
Ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν 85 ετών και υπήρξε για μια ζωή στο πλάι του Ολυμπιακού.
[url=https://[URL unfurl="true"]www.in.gr/2020/08/17/sports/football/pethane-o-savvas-theodoridis/]Title[/url[/URL]]
Ο Σάββας Θεοδωρίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών
https://[URL unfurl="true"]www.in.gr/wp-content/uploads/2020/08/Savvas-Theodoridis-768x474.jpg[/img[/URL]]
Έφυγε από τη ζωή στα 85 του χρόνια ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου «Σωτηρία» τις τελευταίες μέρες.
Ταλαιπωρήθηκε πολύ εδώ και μήνες από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και πολλές φορές είχε καταφέρει να σταθεί όρθιος και να βγεις νικητής στη μάχη που έδινε.
Δυστυχώς, ο θρύλος του Ολυμπιακού άφησε την τελευταία του πνοή πριν από λίγη ώρα, σκορπώντας θλίψη σε όλη την Ελλάδα.
Ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν 85 ετών και υπήρξε για μια ζωή στο πλάι του Ολυμπιακού.
[url=https://[URL unfurl="true"]www.in.gr/2020/08/17/sports/football/pethane-o-savvas-theodoridis/]Title[/url[/URL]]
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Κρίμα,έλεγε κάτι ωραία...
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.252
- Πόντοι
- 5.006
ολη η ζωη του κυρ σαββα μεσα σε μια φραση και σε μια φωτογραφια...τιμη μας που ανηκε στον ολυμπιακο...
"Με συγκίνησε προχθές ο Βαγγέλης και με έκανε να νιώσω αιώνιος έφηβος! Και είμαι ευγνώμων που έγινα Ολυμπιακός.
Είμαι ευγνώμων που έζησα ως Ολυμπιακός!"
"Με συγκίνησε προχθές ο Βαγγέλης και με έκανε να νιώσω αιώνιος έφηβος! Και είμαι ευγνώμων που έγινα Ολυμπιακός.
Είμαι ευγνώμων που έζησα ως Ολυμπιακός!"
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
το πρωταθλημα που ξεκιναει θα ειναι αφιερωμενο σε αυτον
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.912
- Πόντοι
- 10.411
Και φίλος της rock μουσικής
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Για την ηλικια του ηταν σε τρομερη κατασταση. Να ειναι ελαφρυ το χωμα
Αν και ειμαι φανατικος γαυρος σε πολλες περιπτωσεις το παρα εκανε με τις δηλωσεις του. Αλλα αυτο καμια σχεση δεν εχει. Μεγαλη προσφορα στον αθλητισμο.
Πηγε να βρει τον αλλο μυθο το νικολα. Ανθρωποι και οι δυο μιας αλλης, πιο αθωας, εποχης
Αν και ειμαι φανατικος γαυρος σε πολλες περιπτωσεις το παρα εκανε με τις δηλωσεις του. Αλλα αυτο καμια σχεση δεν εχει. Μεγαλη προσφορα στον αθλητισμο.
Πηγε να βρει τον αλλο μυθο το νικολα. Ανθρωποι και οι δυο μιας αλλης, πιο αθωας, εποχης
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.252
- Πόντοι
- 5.006
«Εγώ για το θέμα της υγείας μου δεν μιλάω ποτέ. Εμένα με νοιάζει μόνο ο Ολυμπιακός. Αν ποτέ φύγω από τη ζωή, όλοι κάποια στιγμή πεθαίνουν θέλω να με σκεπάσουν με την σημαία του Ολυμπιακού! Αλλά όποτε ξεκινάω να πάω στον Ολυμπιακό, και πάω παντού με βροχές και καταιγίδες, δεν πονάω! Δεν καταλαβαίνω τίποτα, δεν νιώθω πόνο, τα ξεχνάω όλα λόγω του Ολυμπιακού. Έχω σκοπό να αγωνιστώ και να ζήσω χρόνια ακόμα για να δω κι άλλους τίτλους με τον Ολυμπιακό».
miraculous mandarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 29
- Like
- 3.069
- Πόντοι
- 5.271
Είχε σπουδάσει φαρμακοποιός. Από άνθρωπο που ήταν σύγχρονος του τότε, έμαθα πως τα χρόνια που έπαιζε στον Ολυμπιακό μοίραζε τα χρήματα της στοιχειώδους αποζημίωσης που λάμβανε από το σύλλογο (τότε το ποδόσφαιρο δεν ήταν επαγγελματικό), σε άλλους παίχτες του Ολυμπιακού που τα είχαν περισσότερο ανάγκη, μια που ο ίδιος ήταν σχετικά ευκατάστατος.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Καλο ταξιδι κυρ Σαββα!!!Rip
Παρόμοια θέματα