Νέα

Πέθανε ο ηθοποιός Ορφέας Ζάχος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kontolagnos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.282
Πόντοι
3.556
Και το νόημα της ταινίας..ιδιαίτερο..και στον βούρκο, διαμάντια...
Αυτό είναι για να χρυσώσει το χάπι επειδή χρειάζεται happy end

Το παρακάτω είναι όλο το ζουμί της ταινίας:

«Η απόγνωση σε κάνει καμιά φορά να κολυμπήσεις σ’ έναν οχετό. Και το σπουδαιότερο στο κολύμπι είναι να πάρεις την πρώτη βουτιά. Έτσι και την πάρεις, μετά κολυμπάς και μπρούμυτα, κολυμπάς και ανάσκελα, κολυμπάς και κρόουλ!»
Γιώργος Κωνσταντίνου στην ταινία «Καλώς Ήρθε το Δολάριο» (1967).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Νομίζω βαλτος ειναι ο Νιπλης από τους γαμπρούς που με περιτριγυρίζουν ,και κάνει ντου όπου πάω και μιλώ
Αναρωτιεμαι αν ανακατευεται γενικως επειδη μιλησες εσυ ή ειδικώς επειδη αναμιχθηκα εγω στη συζητηση

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.344
Αυτό είναι για να χρυσώσει το χάπι επειδή χρειάζεται happy end

Το παρακάτω είναι όλο το ζουμί της ταινίας:

«Η απόγνωση σε κάνει καμιά φορά να κολυμπήσεις σ’ έναν οχετό. Και το σπουδαιότερο στο κολύμπι είναι να πάρεις την πρώτη βουτιά. Έτσι και την πάρεις, μετά κολυμπάς και μπρούμυτα, κολυμπάς και ανάσκελα, κολυμπάς και κρόουλ!»
Γιώργος Κωνσταντίνου στην ταινία «Καλώς Ήρθε το Δολάριο» (1967).
Εσύ δεν είσαι που με προσεβάλλες που τόλμησα να πω την άποψή μου για καθηγητή τότε;;;Δεν θέλω διάλογο με τέτοια άτομα, κακοπροαίρετα..Εγω ποτέ δεν εχω προσβάλλει άνθρωπο που έχει διαφορετική Άποψη από εμένα, πάντα κάνω διάλογο και με μεγάλες δόσεις χιούμορ!Σε χαιρετώ!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.362
Πόντοι
12.756
περαστικος ημουν παιδια , μην αγχώνεστε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
περαστικος ημουν παιδια , μην αγχώνεστε
Μην σε κραταμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσύ δεν είσαι που με προσεβάλλες που τόλμησα να πω την άποψή μου για καθηγητή τότε;;;Δεν θέλω διάλογο με τέτοια άτομα, κακοπροαίρετα..Σε χαιρετώ!
Απο μνημη καμηλα...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.539
Πόντοι
27.261
Κανει εντυπωση πως πολλοι ηθοποιοι φευγουν μονοι και απομακροι, χωρις να εχουν δημιουργησει οικογενεια. Λογοθετιδης, Νοταρα, Μαυροπουλου, Παπαγιαννοπουλος, και πολλοι αλλοι, έφυγαν μονοι παροτι εζησαν αναμεσα σε κυριολεκτικα χιλιαδες γνωστους, συνεργατες κλπ και επιπλεον, μιλαμε για ατομα ευρειας αποδοχης που προσεφεραν χαμογελο και συγκινησεις με την παρουσια τους. Ειναι παραξενο το πως δεν μπορεσαν (η δεν ηθελαν ισως;) να βρουν εναν συντροφο για να συμπορευθουν, τουλαχιστον στα τελευταια κεφαλαια της ζωης τους.
καλλιτεχνης = μεγαλη κουβεντα με πολλες θυσιες, πολυ μοναξια και ιδιαιτερες προσωπικοτητες, ασχετα αν ο περισσοτερος κοσμος δε μπορει να το πιασει ολο αυτο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.731
Πόντοι
3.656
καλλιτεχνης = μεγαλη κουβεντα με πολλες θυσιες, πολυ μοναξια και ιδιαιτερες προσωπικοτητες, ασχετα αν ο περισσοτερος κοσμος δε μπορει να το πιασει ολο αυτο.

Ειδικά οι κωμικοί ηθοποιοί λένε πως είναι οι πιο μελαγχολικοί στην προσωπική τους ζωή

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.539
Πόντοι
27.261
Ειδικά οι κωμικοί ηθοποιοί λένε πως είναι οι πιο μελαγχολικοί στην προσωπική τους ζωή
το εχω ακουσει και εγω αυτο και εχω καταληξει οτι το νομισμα εχει 2 οψεις παντα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Καλώς ήρθε το δολάριο (τρομερή ταινία και από τις αγαπημένες μου ).Εχουν γνώση οι φυλακές(το είχε πει στην ταινια αυτή ) .Κριμα !!.?
Xθες έπαιζε η ταινία αυτή!

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.282
Πόντοι
3.556
Εσύ δεν είσαι που με προσεβάλλες που τόλμησα να πω την άποψή μου για καθηγητή τότε;;;Δεν θέλω διάλογο με τέτοια άτομα, κακοπροαίρετα..Εγω ποτέ δεν εχω προσβάλλει άνθρωπο που έχει διαφορετική Άποψη από εμένα, πάντα κάνω διάλογο και με μεγάλες δόσεις χιούμορ!Σε χαιρετώ!
Από που κι ως που παρερμηνεύσατε πως οποιοσδήποτε γράφει κάτι θέλει και απαραίτητα διάλογο μαζί σας, αυτό είναι απορίας άξιο !
Έχετε μεγενθύνει τον εγωισμό σας αδικαιολόγητα εξαιτίας έτερων "γλυψιματιών"

Αμοιβαία χαιρετίσματα και από το πεζοδρόμιο

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
46
Like
4.180
Πόντοι
1.651
Εκ των αρίστων ! Όταν κατέβαινε κέντρο , περνούσε θυμάμαι μια φορά την εβδομάδα από ένα πρακτορείο να παίξει ένα απλό δελτίο τζόκερ , έτσι για την ιδέα .

Απλός και φυσιογνωμικά αναγνωρίσιμος.

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.344
Από που κι ως που παρερμηνεύσατε πως οποιοσδήποτε γράφει κάτι θέλει και απαραίτητα διάλογο μαζί σας, αυτό είναι απορίας άξιο !
Έχετε μεγενθύνει τον εγωισμό σας αδικαιολόγητα εξαιτίας έτερων "γλυψιματιών"

Αμοιβαία χαιρετίσματα και από το πεζοδρόμιο
Έκανες παράθεση στο μήνυμα μου..εξού και υπέθεσα ότι υπέθεσα..μπα,ποτέ δεν ήμουν εγωίστρια,κοινωνική και μεθοδική θα μ έλεγα... ? καλό βράδυ

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Νομίζω ότι είναι αναντικατάστατοι όλοι αυτοί οι παλιοί ηθοποιοί.
Εμένα αν με ρωτήσεις ,δεν βλέπω τηλεόραση ,δεν γνωρίζω κανένα σήριαλ, τηλεπαιχνίδια, αλλά όλες τις ελληνικές ταινίες ,τις ξερω απ έξω τις λατρεύω, τις βλέπω ξανά και ξανά..!!
Είναι τραγικό να έχεις μόνο εικόνα του παρελθόντος και όχι του παρόντος όσο πιεσμένη και να είσαι με δουλειές κτλ.Ειναι σαν να στηρίζεσαι στην καθημερινότητά σου με ένα μόνο πόδι.

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.344
Είναι τραγικό να έχεις μόνο εικόνα του παρελθόντος και όχι του παρόντος όσο πιεσμένη και να είσαι με δουλειές κτλ.Ειναι σαν να στηρίζεσαι στην καθημερινότητά σου με ένα μόνο πόδι.
Δεν μου αρέσει η τηλεόραση, ποτε δεν μου άρεσε.. όσο για Ελληνικές ταινίες τις έχω σε dvd ,αρκετές θα έλεγα!!Υπερβολικό σε βρίσκω καλέ μου.. άκου τραγικό γιατί δεν μ αρέσει η τηλεόραση..Σιγά μην κριθω γι αυτό..!Επιλογή μου είναι
ΠΧ αγαπώ κινηματογράφο...

Τελευταία τροποποίηση:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.282
Πόντοι
3.556
Έκανες παράθεση στο μήνυμα μου..εξού και υπέθεσα ότι υπέθεσα..μπα,ποτέ δεν ήμουν εγωίστρια, μεθοδική θα μ έλεγα... ? καλό βράδυ
Λανθασμένα υποθέσατε ... ήταν πεντακάθαρη διόρθωση περί της ασυναρτησίας για βούρκο και διαμάντια για να "ευλογίσετε τα γένια σας"

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
- Να δουλεύεις όλη μέρα και να μην σ' αφήνουν να κοιμηθείς!
- Έπιασες δουλειά, Κίμων?
- Αύριο πιάνω!

ΘΕΟΣ! Από τους τόσους δευτεραγωνιστές του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Φοβερός!

R.I.P.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Εννοει την φραση που λεει ο Κωνσταντινου στον Προυσαλη, "και στον βουρκο μπορει να βρεις διαμαντια" επειδη ειχε ερωτευθει την κοπελα απο το καμπαρε
Αυτό κάνουμε και εμείς....

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom