Επισκέπτης
Live your myth in μπουρδέλα τελεία κομ
Αγγλία και Κύπρος λέει ο βλάκας..
Αγγλία και Κύπρος λέει ο βλάκας..
Live your myth in μπουρδέλα τελεία κομ
οπως την χειριζεσαι την ελληνικη μας εχεις δειξει οτι εισαι γνησιος απογονος του Τζεγκις Χαν..και ως γωστον και ο τζεγκις Χαν ελληνας ηταν!!!!!
Εσυ λοιπον που εισαι εξω απο αυτα τα ακρα μιας και τα εβαλες ολα στο ιδιο καζανι,πως [size=16pt]τοποθετησε[/size] επι των κοινωνικων αναγκων και προβληματων της εποχης?
συμφωνώ. είμαι υπέρ της δημοκρατίας (θα επανέλθω παρακάτω)
ας βλέπουμε όμως και τα καλά κάθε κατάστασης.
ζήσαμε μία στρατιωτική δικτατορία η οποία αντικειμενικά, συγκρινόμενη με τις αντίστοιχες λατινοαμερικάνικες, ήταν σε ό,τι αφορά καταπίεση και ανθρώπινα δικαιώματα "Παιδικός Σταθμός Τα Στρουμφάκια"
επιπλέον οι πρωτεργάτες της τιμωρήθηκαν δυσανάλογα σκληρά σε σχέση με τους λατινοαμερικάνους χασάπηδες συναδέλφους τους οι οποίοι μένουν σε φοβερές βίλλες με τρελλές συντάξεις.
και για να επανέλθω στα περί δημοκρατίας. το όργιο που ακολούθησε την χούντα με κάνει να έχω ερωτηματικά για την δημοκρατία που είχαμε/έχουμε. κάποιοι δε εκπρόσωποι της μου φαίνονται πιο γλοιώ δεις, ανήθικοι και αχρείοι από τον Ντερτιλή (ακόμη κι αν ο τελευταίος τράβηξε όπλο και σκότωσε 1, 2, 5 αθώους πολίτες - κάτι για το οποίο ορθώς τιμωρήθηκε)
Αφηστε τον πεθαμενο και βαλτε νετ να δειτε τον πραγματικο ηγετη που θα σωσει αυτον το τοπο.
Ευχομαι ολοψυχα "Καλη Αποσυνθεση"
Αρκεί που τη γράφεις εσύ σωστά την ελληνική, μεγάλε μου...
με μια μικρη διορθωση...
http://[URL unfurl="true"]www.unfollow.gr.com/media/k2/items/cache/52ec984cc72302fd412e2aa145a6526c_S.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
σαν έντυπο χιλιαστών μοιάζει :2funny:
μαλιστα αλλη φορα θα το ξαναδιαβαζω το κειμενο πριν το αποστειλω,γιατι βλεπω [size=16pt]σιγουρα δεν σκεφτηκες[/size] οτι το συγκεκριμενο λαθος εγινε απο απροσεξια και αφηρημαδα,και ειπες να γραψεις να μου την πεις και καλα!
Να χαρω ακαδημαικοτητα.......!
Χμμμ μπορεις βεβαια να μου την πεις κιολας που παραλειπω τους τονους!!!
σαν έντυπο χιλιαστών μοιάζει