sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.040
- Πόντοι
- 22.266
Ποια είναι αυτη ρε τύποι ;
Mια τσοντουΠοια είναι αυτη ρε τύποι ;
Απ' ότι καταλαβαίνω δε ασχολείσαι με Ελληνικό πορνό, Ε?Ποια είναι αυτη ρε τύποι ;
Mια τσοντου
Μεγάλο πράγμα τελικά να είσαι ΑθηναίοςΑπ' ότι καταλαβαίνω δε ασχολείσαι με Ελληνικό πορνό, Ε?
Ρε σεις,δεν βλέπετε τις εκπομπές με Σαλονικεμπριτυς ( και όχι μόνο)του ΜΕΓΑ Κώστα Μηναρετζη;Από εκεί την έμαθα εγώ και όλοι οι Βόρειοι προφανώς...Μεγάλο πράγμα τελικά να είσαι Αθηναίος
Όπως κ να το κάνουμε είσαι μέσα στα δρώμενα
Δεν την ηξερε
Τις φαντασιωσεις της λεειΈχει πει πολλα κουφά, ότι την απήγαγαν, τη βίασαν κλπ. Γενικά είναι κραυγαλέα περίπτωση
Τον ξέρω ! Είχε καλέσει και τη Βαβατση κάποτεΡε σεις,δεν βλέπετε τις εκπομπές με Σαλονικεμπριτυς ( και όχι μόνο)του ΜΕΓΑ Κώστα Μηναρετζη;Από εκεί την έμαθα εγώ και όλοι οι Βόρειοι προφανώς...
Καμμία δεν του ξέφυγε...τον είχα δει από κοντά σε σχετική εκδήλωση όπου παρουσίαζε ο ίδιος .Τον ξέρω ! Είχε καλέσει και τη Βαβατση κάποτε
Ο Μηναρετζης;Ζει και βασιλεύει!Ρε τύποι, επειδή είμαι έξω από τους κύκλους, τελικά ο Μάγκας ζει;
Ο Γιώργος εννοώ. Ποιός είναι ο Μιναρετζής και γιατί πρέπει να τον ξέρω;Ο Μηναρετζης;Ζει και βασιλεύει!
Ούτε αυτόν τον τύπο τον ξέρω.ΛΟΑΤΚΙ και νταβας Όπως έχει η Αθήνα το Ρεβη, η Σαλονίκη έχει το Μηναρετζη
Noμζω ότι είναι παντρεμένος ο Μηναρετζης...έχει τέτοια εκπομπή ο Ρεβης;ΛΟΑΤΚΙ και νταβας Όπως έχει η Αθήνα το Ρεβη, η Σαλονίκη έχει το Μηναρετζη
ΛΟΑΤΚΙ και νταβας Όπως έχει η Αθήνα το Ρεβη, η Σαλονίκη έχει το Μηναρετζη
Παντρεμένος με τι ? Με γυναίκα? Ανωμαλεψε?Noμζω ότι είναι παντρεμένος ο Μηναρετζης...έχει τέτοια εκπομπή ο Ρεβης;
Θα μας πεί ο Μπιμπίλας που γράφει εδώ σαν sescoulas αν πέθανε....