Νέα

Πέθανε η Μαντάμ Κλώντ ! Αιωνία της η Μνήμη

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Μηνύματα
517
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Πέθανε η διασημότερη ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής στη Γαλλία


Η Madame Claude, η πιο διάσημη ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής στη Γαλλία, που προμήθευε με κορίτσια τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο J.F. Kennedy και τον δικτάτορα της Λιβύης, πέθανε στη νότια Γαλλία, σύμφωνα με δημοσιεύματα.


Πέθανε η διασημότερη ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής στη Γαλλία

Μέχρι το τέλος της ζωής της έζησε ως ερημίτης στη Γαλλική Ριβιέρα, όπου νοίκιαζε ένα μικρό διαμέρισμα και ζούσε χάρη σε μια πενιχρή σύνταξη.

Παλαιότερα όμως, η Madame Claude, της οποίας το πραγματικό όνομα ήταν Fernande Grudet, ζούσε μια ζωή κάθε άλλο παρά μοναχική.

Έγινε γνωστή ως η πιο διάσημη Γαλλίδα μαστροπός και στο απόγειο της δημοσιότητάς της στη δεκαετία του ’60 ήταν επικεφαλής ενός κλειστού γαλλικού δικτύου με call girls που δούλευαν για αξιωματούχους και δημόσιους υπαλλήλους.

Η Madame Claude υπήρξε πράκτορας της Γαλλικής Αντίστασης κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά ασχολήθηκε με την πορνεία μετά τον πόλεμο.

Έστησε τον οίκο ανοχής της στο νούμερο 32 της rue de Boulainvilliers στο κομψό 16ο διαμέρισμα του Παρισιού.
Μεταξύ των πελατών της ήταν πολιτικοί, αρχηγοί αστυνομίας και γκάνγκστερ.

Τον Αύγουστο του περασμένου έτους, ο καταξιωμένος βιογράφος διασημοτήτων William Stadiem αποκάλυψε ορισμένα από τα κορυφαία μυστικά της Madame Claude, συμπεριλαμβανομένων ονομάτων όπως ο J.F. Kennedy, ο καθαιρεθείς δικτάτορας της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Μάρλον Μπράντο.

Ο Stadiem είχε πάρει συνέντευξη από την Madame Claude τη δεκαετία του ’80 αλλά το βιβλίο δεν είχε κυκλοφορήσει μέχρι πρότινος.

Αφού μίλησε με πρώην πελάτες της και το προσωπικό της ο Stadiem δημοσίευσε ένα άρθρο με τα ευρήματά του στο περιοδικό «Vanity Fair» με τίτλο «Πίσω από τις πόρτες της Κλοντ».

Σύμφωνα με την ίδια, ο δολοφονηθείς πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν τακτικός πελάτης και μάλιστα είχε ζητήσει μία φορά μία πόρνη που θα έμοιαζε με την γυναίκα του Τζάκι αλλά θα ήταν πιο «καυτή».

Ο JFK δεν ήταν ο μόνος διάσημος πελάτης της, αποκάλυψε ο Stadiem, αλλά και ο πρώην δικτάτορας της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Μάρλον Μπράντο ήταν επίσης τακτικοί θαμώνες στον οίκο ανοχής της κατά την διάρκεια των δεκαετιών ’60 και ’70.

«Υπάρχουν δύο πράγματα για τα οποία οι άνθρωποι θα πληρώνουν πάντα, το φαγητό και το σεξ. Δεν ήμουν καθόλου καλή στο μαγείρεμα» φέρεται να είχε δηλώσει η Claude.

Ο Stadiem ισχυρίστηκε επίσης πως η CIA είχε προσλάβει μία φορά τους «κύκνους» της Claude, όπως αποκαλούσε η ίδια τα κορίτσια της, για να διατηρήσει στα ύψη το ηθικό κατά την διάρκεια των ειρηνευτικών συνομιλιών στο Παρίσι το 1973, που έθεσε τέλος στην αμερικανική στρατιωτική εμπλοκή στο Βιετνάμ.

Η Madame ισχυρίστηκε επίσης πως ο διάσημος ζωγράφος Μαρκ Σαγκάλ ήταν επίσης τακτικός επισκέπτης στον οίκο ανοχής για να ζωγραφίζει τα γυμνά πορτρέτα του.

Η ιστορία της Madame Claude έχει εμπνεύσει πολλούς συγγραφείς. Η ζωή της αποτέλεσε τη βάση μιας μεγάλου μήκους ταινίας του 1977 με τίτλο «Madame Claude» σε σκηνοθεσία Just Jaeckin και πρωταγωνιστή τον Françoise Fabian. Πέθανε στη Νίκαια στις 21 Δεκεμβρίου.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
R.I.P  :priest:

Φαντάζεται κανείς, πόσους "ισχυρούς" θα είχε στο τσεπάκι της, φακελωμένους -ειδικά Γάλλους- και πόσοι θα της έκαναν κωλοτούμπες.
Ποιός ξέρει, τώρα, σε τι τραπεζικές θυρίδες θα υπάρχουν κλειδωμένα τα πειστήρια και τα τεκμήρια. Ποιός ξέρει, επίσης, πόσες και ποιές
ανωμαλίες διασημοτήτων θα είχε καταγράψει. Σιγά να μην επωφελείτο.
Διότι είναι μάλλον απίστευτο, ένα έξυπνο άτομο με τέτοια θέση, να μην φρόντιζε να κάνει χρήση των "μέσων" που προσέφερε.  :fuck2:


 

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Μηνύματα
391
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
υπαρχει αραγε αντιστοιχη στην ελλαδα???

 

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Μηνύματα
391
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
μηπωσ ο ρεβης?
 

ANTONISBASILEIOU

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2015
Μηνύματα
409
Κριτικές
6
Like
20
Πόντοι
1
Τι θα είχαν δει τα ματάκια της
 

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.644
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.023
Πόντοι
17.085

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Μηνύματα
852
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
λυπαμαι δεν τοχα δει...θεος σχωρεστη!
 

psolaras191973

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Μηνύματα
7
Κριτικές
4
Like
27
Πόντοι
0
Μασαζ-σεξ 20 λεπτα-20 ευρω!
Απιστευτο...
Μου το ειπανε κ δεν το πιστευα...
Η κοπελα ειναι πολυ καλη κ ευγενικη!
Κεραμικου 13 βραδινη βαρδια κυριοι
σε οσους ειστε λατρεις του μασαζ...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom