Νέα

Πέθανε η Λίντα Γίγα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.101
Πόντοι
10.413
επιτρέψτε μου να συνεχίσω το θεάρεστο έργο των συναδέλφων δίνοντας μερικά links με αποσπάσματα της ταινίας ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ με την Μαρία Κώνστα :

Επισκέπτης
Η Φιλίνη είναι σήμερα 56 χρονών κ διατηρείται πολύ καλά.Την θυμάστε στον ''ΣΕΞΩΚΥΝΗΓΟ'' με τον Γεωργίτση;Πολύ καύλα τότε.

παιδιά την Φιλίνη την είδα 2 φορές στον Δεκέβρη, την μία σε μια χορηγεία στο Μέγαρο που ήταν καλεσμένη και την άλλη σε γνωστή πίστα της Αθήνα που καθόμουν στο διπλανό τραπέζι και την είχα στα 2 μέτρα.

Δεν γνωρίζω αν είναι 56 ετών αλλά παρόλο που ποτέ δεν την είχα πρότυπο (με την πονηρή σεξικίστικη έννοια) ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ.......

Τρομερή θηλυκότητα και  φινέτσα . Θα έλεγα η απόλυτα ολοκληρωμένη γυναικάρα, χωρίς ίχνος υπερβολής...ΑΡΧΟΝΤΟΓΥΝΑΙΚΑ...

Τώρα για την Βίνα Ασίκη, πρίν 4-5 χρόνια σε μια εκδήλωση που έτυχε επίσης να είμαι καλεσμένος, καθόματσαν μαζί στο ίδιο τραπέζι και με άφησε άφωνο το ότι ήρθε απλά ντυμένη και άβαφη, ενώ πάνω στην κουβέντα κατάλαβα ότι το έχει ρίξει στην Θρησκεία και στα μοναστήρια....

Αλλά παρόλα αυτά, ακόμη δείχνει ότι το κατέχει....(εμένα δηλαδή με είχε "φτιάξει" εκείνο το βράδυ , ακόμη κ έτσι όπως ήταν). 

BASILIS35

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια θυμαστε μια ταινια του Ψαλτη, που το επαιζε πιλοτος με δυο γυναικες? Μια στην Αθηνα και μια στη Θεσσαλονικη? Η μια ηταν η Λιντα Γιγα. Την αλλη που επαιζε την τραγουδιαρα στην Θεσσαλονικη ξερει κανεις πως την λενε? Την θυμαμε σε ταινια με τον Βουτσα και ειχε απιστευτες βυζαρες. Εχει κανεις κατι απο αυτη?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Παιδια θυμαστε μια ταινια του Ψαλτη, που το επαιζε πιλοτος με δυο γυναικες? Μια στην Αθηνα και μια στη Θεσσαλονικη? Η μια ηταν η Λιντα Γιγα. Την αλλη που επαιζε την τραγουδιαρα στην Θεσσαλονικη ξερει κανεις πως την λενε? Την θυμαμε σε ταινια με τον Βουτσα και ειχε απιστευτες βυζαρες. Εχει κανεις κατι απο αυτη?
Eχεις δίκιο! πολύ κάυλα και προστυχόφατσα η τύπισσα που λες με τις βυζάρες. Δεν ξέρω ουτε εγώ ομως πως την λένε. Πέρσυ πάντως ήταν στο πάνελ της Πάνια στις Αυπνίες και βαθμολογούσε τα "ταλέντα", και απο οτι είχα δει στεκεται ακόμα πολύ καλά παρόλα τα χρονάκια της....

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.010
Πόντοι
12.056
H Mαρια Κωνστα ηταν !!! :dancing: :dancing:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Γεια σου ρε spermbob!
είναι η Μαρία Κωνστα!
τώρα είδα τις φώτο που ανέβασες, Αξιος!

BASILIS35

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εισαστε απιστευτοι. Εψαξα στο imbd.com και το βρηκα.
Εχω κατεβασει τα βιντεο αλλα θα ψαξω περισσοτερο για αυτην αυριο...

Thanks...

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μαριά Κώνσα κ Λίντα Γίγα μαζί. :jerking: :jerking: :jerking:συνδυασμός :jerking:

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Την Λίντα Γίγα μια προστυχομουνάρα που έπαιζε στις Ελληνικές βιντεοταινίες της δεκαετίας του 80 την θυμάστε.Ήταν μία που τα πέταγε συνέχεια έξω.Μάλιστα σε μια ταινία με τον Μιχαλόπουλο είχε μείνει εντελώς γυμνή σε μια σκηνή,πράγμα πρωτοποριακό για τις εν λόγω ταινίες.Είμαι φαν της(έχω κάνει πολλές ''καταθέσεις'' για πάρτη της),αν ξέρει κάτι κάποιος γι αυτήν παρακαλώ ας μας πει.Ειδικά αν έχει να μας ποστάρει καμμιά φώτο θα είμαι τρισευτυχισμένος.Σας παρακαλώ βοηθήστεεεεεεεεεεεεεεεεε.Υποφέρωωωωωωωω :'( :'( :'( :'(

Θα ασχοληθεί κανείς σοβαρά με το εφηβικό μου πρόβλημα;

qozac

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
επιτρέψτε μου να συνεχίσω το θεάρεστο έργο των συναδέλφων δίνοντας μερικά links με αποσπάσματα της ταινίας ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ με την Μαρία Κώνστα :

εισαι άρχοντας 1000 thanks

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Θα ασχοληθεί κανείς σοβαρά με το εφηβικό μου πρόβλημα;
συμφωνω και εγω.αθωα φατσα τα δε βυζομπαλα γαλατακι..η μικρη αγελαδιτσα.αδερφη μου αγαπη μου η ταινια με το μιχαλοπουλο.με προυσαλη κτλ.

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Καλές οι Λίντα γίγα κλπ., δεν λέω!
Αλλά οι καλύτερες των 80s μακράν Γκέλλυ Γαβριήλ και Νανά Βενέτη!
Παρεμπιπτόντως, βρήκα ένα  forum  για τις ηθοποιούς των κατά τα λοιπά "αριστουργημάτων" των 80s:

Συνημμένα

• gelly12.jpg
    gelly12.jpg
    24,5 KB · Εμφανίσεις: 47
  • nana2.jpg
    nana2.jpg
    24,6 KB · Εμφανίσεις: 47

LGGG

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Όσοι τυχεροί παλιοί θυμάστε όλες αυτές, δε μπορεί να μη θυμόσαστε και τη Πέπη Σταροπούλου...?

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
ρε τον μποκολι!! χα χα χα !! ρε φιλε πολι καλο αυτο χα χα χα ..μυπος ξερι κανις πως μπορο να κατεβασω αυτα τα βιντεκια ;

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
ο τίτλος είναι "ποιός θα πηδήξει τη γοργόνα". Βασικά μη μπείς στο κόπο να βρείς τη ταινία. Ο μπόκολης παίζει μόνο σε αυτές τις 2 σκηνές που έχει το kokoras.gr. Η υπόλοιπη ταινία είναι η κλασσική τσόντα

gepaka

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους.
Να δώσω και εγώ τα φώτα μου για την Λίντα Γίγα.
Εκτός των γνωστών ταινιών ? βιντεοταινιών είχε παίξει
Και σε μία ?κουλτουριάρικη? ταινία που εμφανιζόταν
Ολόγυμνη μαζί με πολλες άλλες γυναίκες και με αρκετές ερωτικές σκηνές. Μάλιστα το Playboy της εποχής είχε αφιέρωμα και Φώτο από την ταινία. Νομίζω ήταν του Φερρη. Από τότε ψάχνω να την βρω
Σε video, dvd ή Internet αλλά άδικος κόπος.
Όποιος γνωρίζει περισσότερα ας μοιραστή της γνώσης του
μαζί μας.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Καλησπέρα. Όσοι τυχεροί παλιοί θυμάστε όλες αυτές, δε μπορεί να μη θυμόσαστε και τη Πέπη Σταροπούλου...?

πεπυ σταυροπουλου....καλο ξεκωλο αλλα οχι επιπεδου νικης τριανταφυλλιδη,σταυρινας πρεβεδωρου,νανας βενετη(most of my masturbation time),βινας ασικη(totally ξεκωλο ),λιλης ντερτιμα,ελενας στρατη,γκελλυ γαβριηλ,ελενης φιλινη,τασσω καββαδια κλπ....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
πεπυ σταυροπουλου....καλο ξεκωλο αλλα οχι επιπεδου νικης τριανταφυλλιδη,σταυρινας πρεβεδωρου,νανας βενετη(most of my masturbation time),βινας ασικη(totally ξεκωλο ),λιλης ντερτιμα,ελενας στρατη,γκελλυ γαβριηλ,ελενης φιλινη,τασσω καββαδια κλπ....

Πολλά  εφηβικά  γουδάκια  για  τις  περισσότερες  από  αυτές.

PS:  η  Καββαδία  πού  κολάει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom