tkinaliss
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 9.101
- Πόντοι
- 10.413
επιτρέψτε μου να συνεχίσω το θεάρεστο έργο των συναδέλφων δίνοντας μερικά links με αποσπάσματα της ταινίας ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ με την Μαρία Κώνστα :
Η Φιλίνη είναι σήμερα 56 χρονών κ διατηρείται πολύ καλά.Την θυμάστε στον ''ΣΕΞΩΚΥΝΗΓΟ'' με τον Γεωργίτση;Πολύ καύλα τότε.
Eχεις δίκιο! πολύ κάυλα και προστυχόφατσα η τύπισσα που λες με τις βυζάρες. Δεν ξέρω ουτε εγώ ομως πως την λένε. Πέρσυ πάντως ήταν στο πάνελ της Πάνια στις Αυπνίες και βαθμολογούσε τα "ταλέντα", και απο οτι είχα δει στεκεται ακόμα πολύ καλά παρόλα τα χρονάκια της....Παιδια θυμαστε μια ταινια του Ψαλτη, που το επαιζε πιλοτος με δυο γυναικες? Μια στην Αθηνα και μια στη Θεσσαλονικη? Η μια ηταν η Λιντα Γιγα. Την αλλη που επαιζε την τραγουδιαρα στην Θεσσαλονικη ξερει κανεις πως την λενε? Την θυμαμε σε ταινια με τον Βουτσα και ειχε απιστευτες βυζαρες. Εχει κανεις κατι απο αυτη?
Την Λίντα Γίγα μια προστυχομουνάρα που έπαιζε στις Ελληνικές βιντεοταινίες της δεκαετίας του 80 την θυμάστε.Ήταν μία που τα πέταγε συνέχεια έξω.Μάλιστα σε μια ταινία με τον Μιχαλόπουλο είχε μείνει εντελώς γυμνή σε μια σκηνή,πράγμα πρωτοποριακό για τις εν λόγω ταινίες.Είμαι φαν της(έχω κάνει πολλές ''καταθέσεις'' για πάρτη της),αν ξέρει κάτι κάποιος γι αυτήν παρακαλώ ας μας πει.Ειδικά αν έχει να μας ποστάρει καμμιά φώτο θα είμαι τρισευτυχισμένος.Σας παρακαλώ βοηθήστεεεεεεεεεεεεεεεεε.Υποφέρωωωωωωωω :'( :'( :'( :'(
επιτρέψτε μου να συνεχίσω το θεάρεστο έργο των συναδέλφων δίνοντας μερικά links με αποσπάσματα της ταινίας ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ με την Μαρία Κώνστα :
συμφωνω και εγω.αθωα φατσα τα δε βυζομπαλα γαλατακι..η μικρη αγελαδιτσα.αδερφη μου αγαπη μου η ταινια με το μιχαλοπουλο.με προυσαλη κτλ.Θα ασχοληθεί κανείς σοβαρά με το εφηβικό μου πρόβλημα;
Παιδια μια που μιλατε για παλιες ελληνικες ταινιες,μπηκα κατα τυχη στο
και εχει 3 αποσπασματα απο μια παλια εντελως trash ταινια,με παρα πολυ γελιο!!!Μηπως ξερει κανενας τον τιτλο της?
Καλησπέρα. Όσοι τυχεροί παλιοί θυμάστε όλες αυτές, δε μπορεί να μη θυμόσαστε και τη Πέπη Σταροπούλου...?
πεπυ σταυροπουλου....καλο ξεκωλο αλλα οχι επιπεδου νικης τριανταφυλλιδη,σταυρινας πρεβεδωρου,νανας βενετη(most of my masturbation time),βινας ασικη(totally ξεκωλο ),λιλης ντερτιμα,ελενας στρατη,γκελλυ γαβριηλ,ελενης φιλινη,τασσω καββαδια κλπ....
Πολλά εφηβικά γουδάκια για τις περισσότερες από αυτές.
PS: η Καββαδία πού κολάει;