Νέα

Πέθανε η Λίντα Γίγα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Στο greekz ειδα οτι κυκλοφορει ενα ποστ με ολα τα best των παλιων καλων εποχων.
Συμπεριλαμβανομενης και της γιγας εννοειται.
Οσοι λατρεις σπευσατε..

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τι ρόγα είναι αυτή ρε παιδιά? Σα μπαλάκι του τέννις!

Επισκέπτης
πο πο  βιζαρες για πιτσιλισμα εχι ι ξεβρακοκεφαλι!!!!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Μη μου πεις οτι δεν την ξερεις?Η Λιντα ΓΙΓΑ ηταν στις μερες τις απο τις κορυφαιες εμπνευστριες για πιτσιλισμα.Για μενα τοτε ηταν η αγαπημενη μου.Γενικα ομως οι βιντεοκασετες τις ετρωγαν πολυ πιτσιλισμα γιαυτο και οι εταιριες αναγκαστηκαν να τις αντικαταστησουν με dvd.Oυσιαστικα δηλαδη μιλαμε η γυναικα διαμορφωσε την τεχνολογια του σημερα!!!

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Φιλε Gamaoman. πληροφοριακά,("γιγας" )τα θηλυκά επίθετα δεν κλίνονται.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Σίγα την γκόμενα...Βέβαια εκείνη την εποχή που το μόνο σεξ που έβλεπες ήταν τα κοπρόσκυλα να ζευγαρώνουν στις γειτονιές (κάργα από αδέσποτα τότε),κάτι ήταν και αυτό.Αλλά υπήρχαν καλύτερες.

karvelinio

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
fazer600 εισαι λαθος. η κοπελα ειναι γκαύλα.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Ρε μάγκες,γούστα είναι.Εμένα δεν μου αρέσει.Ούτε η φάτσα της ούτε οι ρώγες της.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Ρε μάγκες,γούστα είναι.Εμένα δεν μου αρέσει.Ούτε η φάτσα της ούτε οι ρώγες της.

Εγω που μια ζωη τρελαινομουν δε μπορω να πω οτι τωρα που ειδα γυμνο τον βυζο ειναι αυτο που περιμενα.
Απογοητευτηκα λιγο...

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Απορώ γιατί ασχολείστε με μία γκόμενα, η οποία δεν ασχολείται πια με τέτοια εδώ και δεκάδες χρόνια! Έλεος! Ξεκολλήστε! Καλώς ή κακώς ζούμε στο 2007. Οκ, ωραία η Samantha Fox, ωραία η Σπάθη, κλπκλπ αλλά δεν υπάρχει λόγος να είμαστε κολλημένοι εκεί.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Σίγα την γκόμενα...Βέβαια εκείνη την εποχή που το μόνο σεξ που έβλεπες ήταν τα κοπρόσκυλα να ζευγαρώνουν στις γειτονιές (κάργα από αδέσποτα τότε),κάτι ήταν και αυτό.Αλλά υπήρχαν καλύτερες.

:2funny: :2funny: :2funny:

......but true!!!!!!

+1000

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Απορώ γιατί ασχολείστε με μία γκόμενα, η οποία δεν ασχολείται πια με τέτοια εδώ και δεκάδες χρόνια! Έλεος! Ξεκολλήστε! Καλώς ή κακώς ζούμε στο 2007. Οκ, ωραία η Samantha Fox, ωραία η Σπάθη, κλπκλπ αλλά δεν υπάρχει λόγος να είμαστε κολλημένοι εκεί.

Φιλε δε παει ετσι. Ειναι θεμα νοσταλγιας. Αναφερομαστε οι περισσοτεροι σε μουνιτσες που μας καυλωναν στα χρονια της αθωοτητας. Μη τα ισοπεδωνεις ολα.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Φιλε δε παει ετσι. Ειναι θεμα νοσταλγιας. Αναφερομαστε οι περισσοτεροι σε μουνιτσες που μας καυλωναν στα χρονια της αθωοτητας. Μη τα ισοπεδωνεις ολα.
Ακριβως ειτσι ειναι για μενα τουλαχιστον.Οπως ψαχνω τα παλια τευχη του Ερικ Καστελ του Μπλεκ τα επεισοδια της σειρας "το μυστηριο του χρυσου πιθηκου "κλπ ετσι και η Λιντα Γιγα μου θυμιζει πολλα απο την εφηβεια μου και το να τα θυμαμαι που και που με κανει να αισθανομαι ομορφα.Ειδικα οταν προκειται για χρονια και καταστασεις που δεν γυριζουν πισω.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Ακριβως ειτσι ειναι για μενα τουλαχιστον.Οπως ψαχνω τα παλια τευχη του Ερικ Καστελ του Μπλεκ τα επεισοδια της σειρας "το μυστηριο του χρυσου πιθηκου "κλπ ετσι και η Λιντα Γιγα μου θυμιζει πολλα απο την εφηβεια μου και το να τα θυμαμαι που και που με κανει να αισθανομαι ομορφα.Ειδικα οταν προκειται για χρονια και καταστασεις που δεν γυριζουν πισω.

Α ρε φιλαρακο με καταλαβαινεις.
Αυτο που με χαλαει ομως σε εκεινη την εποχη ηταν οτι τα κοριτσια δεν ηταν περιποιημενα και δεν καθοντουσαν εκτος απο τις τελειως τσουλες. Και μιλαω για ηλικιες μεχρι 17

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Α ρε φιλαρακο με καταλαβαινεις.
Αυτο που με χαλαει ομως σε εκεινη την εποχη ηταν οτι τα κοριτσια δεν ηταν περιποιημενα και δεν καθοντουσαν εκτος απο τις τελειως τσουλες. Και μιλαω για ηλικιες μεχρι 17
Σωστα ομως οσο και αν φανει παραξενο ειχε και αυτο την γλυκα του.Τοτε λιγο μας αφηνανε να πιασουμε βυζακι και τρελαινομασταν απο χαρα.Τωρα δεν εχεις προλαβεις να συστηθεις και σε ρωτα που σαρεσει να τελειωνεις!!!Οχι οτι ηταν αθωες και αυτες ειδικα η Γιγα αλλα ειχε τοτε και λιγο σασπενς το πραγμα.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Σημερα ειδα μετα απο καιρο το για ψυλλου πηδημα με την μεγαλη Λιντα.Χαλια ως ταινια φυσικα μονο το ναζι της Λιντα αξιζε.

kostas_mes

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
61
Πόντοι
1
Είπα να μην ανοίξω νέο topic αφου σε αυτό εδώ έχει ήδη αναφερθεί το όνομά της. Δε λέω καλή η Λίντα αλλά σαν την Βίνα καμιά...

και ακολουθεί και σχετικό video:
Τι λέτε; Δεν είναι τρομερή;

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μπράβο Κώστα. good job  :dancing: Καλά που την ξέθαψες αυτήν την ταινία? Για δώσε κανένα link..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom