Νέα

Πέθανε η Λίντα Γίγα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Ρε παιδιά μια άλλη ξανθία γκόμενα πρόστυχη ξανθία που έπαιζε σε ταινίες της εποχής, θυμάμαι έκανε την γκόμενα του Παπαναστασίου, του Τσεβελέκου, του Μουστάκα που διψούσε συνέχεια για sex ή έκανε την ερωμένη την θυμάστε ? ʼμα βρώ περισσότερα στοιχεία ή καμία φώτο θα σας δείξω ποιά εννοώ...

Edit: Παιδιά βρήκα το όνομα αυτής που λέω. Στέλλα Κωνσταντινίδου, αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω φωτό της.

Έψαξα και σου βρήκα αυτο το λινκ για βιντεάκι απο ταινία με το Μουστάκα....κάνει την μανιώδη χαρτοπαίχτρα αν θυμάσαι...
Προσπάθησα να πάρω και screenshot αλλα δεν τα καταφερα....

Υ.Γ. : Mods, θα πρότεινα το θρεντ να μετονομαστεί ''Ελληνίδες Star των 80'ς ή κάπως έτσι, δεν έχει μείνει  μόνο στη Λίντα Γίγα....

20some

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
0
Η Βερα Γκουμα ηταν παντρεμενη με τον Τσακωνα. Η καλυτερη κωλαρα των 80ς και μια απο τις λιγες χωρις κυτταριτιδα τοτε εστω και 35 αρα.  :dancing:

ntpgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
μονο κωλαρα φιλε 20some??? τα παντα ελεγαν σε αυτη τη γυναικα!

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Σας βρήκα και Βέρα Γκούμα....
Όντως δεν παιζόταν η γυναίκα..

Συνημμένα

• SP32-20070108-185430.jpg
    SP32-20070108-185430.jpg
    26,5 KB · Εμφανίσεις: 73

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
xexe της πιανει την κωλαρα κ εχει γκαυλωσει! με το δικιο του ο ανθρωπος βεβαια!

ntpgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Και Βερα Γκουμα κατω και ελενα Στρατη πανω δεξια... ζητω στα 80'ς

Συνημμένα

• VeraGouma006.jpg
    VeraGouma006.jpg
    37 KB · Εμφανίσεις: 84
OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Συναγωνιστές, σας χαιρετώ. Γράφτηκα σήμερα και μια και είδα τα μηνυματάκια για τη Λίντα Γίγα και τυχαίνει να την ξέρω από παλιά, λέω να πληροφορήσω τους φαν της ότι είναι ακόμα όπως την ξέρατε, μόνο που είναι γύρω στα 44, πολύ πιο γοητευτική από τότε, πιο ώριμη στο στήσιμό της, τό ίδιο λεπτή και καλλίγραμμη. Κοινώς ώριμη μουνάρα που τρελαίνεσαι που τη βλέπεις. Είναι παντρεμένη με ένα φοβερά τυχερό τύπο, και έχει μια κόρη γύρω στα δεκαεννιά.  Επίσης κάτι που δεν είναι γνωστό για το κορίτσι αυτό είναι ότι όταν ήταν έφηβη ήταν πρωταθλήτρια στην ενόργανη γυμναστική και συγκεκριμένα στο δίζυγο... τότε έπρεπε να δείτε το σώμα της!!! Κι εγώ που σας γράφω έχω κάνει πολλές καταθέσεις για πάρτη της, ιδιαίτερα από τότε που φωτογραφήθηκε για ένα από τα πρώτα ελληνικά playboy.  Αν κάποιος το βρει, ας μας πει ποιο τεύχος είναι, γιατί το είχα αλλά κάποιος μου το βούτηξε. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν έχει κάνει hardcore, αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Πάντως μετά τις ταινίες και κάποια θεατρικά με Ψάλτη κλπ, τα παράτησε απότομα και παντρεύτηκε. Επειδή την ήξερα καλά τότε, μπορώ να καταλάβω το γιατί. Δεν ήταν άνθρωπος που θα άντεχε περισσότερο την σκληράδα του αυτού του χώρου. Παρ όλα αυτά άν τη δείτε τώρα, πιστεύω ότι θα καβλώσετε περισσότερο από τότε.

Σε ευχαριστώ πολύ.Με συγκίνησες πραγματικά.Πάντα ήθελά να ξερω τι απέγιναν οι γυναίκες που σημάδεψαν την ζωή μου.Αν την δεις,πες της οτι την αγαπώ πολύ.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Kalvinos έγραψε:Κι εγώ που σας γράφω έχω κάνει πολλές καταθέσεις για πάρτη της, ιδιαίτερα από τότε που φωτογραφήθη κε για ένα από τα πρώτα ελληνικά playboy.

Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές.Αν μπορέσουμε να βρούμε αυτό το PLAYBOY,θα είμαστε ευτυχισμένοι.Θα έχει πάρει κ συλλεκτική αξία.Όποιος άλλος ξέρει για το θέμα ''Λίντα Γίγα'' ας μας πει,αν κ το post του σύντροφου kalvinou ήταν ουσιώδες κ κατατοπιστικότατο.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Αγαπητέ JOHNNYDMAX ευχαριστώ  για τον κόπο σου !

Βρήκα και μια φωτογραφία της συγκεκριμένης κυρίας:

Συνημμένα

• stella03.jpg
    stella03.jpg
    30,7 KB · Εμφανίσεις: 56
OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είχε ωραία μπούτια αλλά από φάτσα γάματα.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Και μια φωτογραφία της Βίνας Ασίκη όπως είναι σήμερα  :- κρίμα γιατί βλέπω οτι δεν έχει κρατήσει τίποτα το milf πάνω της. Σαν την κυρία που πουλάει μπρόκολα στην Λαϊκή Αγορά είναι ...

Υ.Γ. και τις 2 φωτογραφίες τις πήρα απο το site , ελπίζω ο φίλος απο τον οποίο τις "δανείστικα" να μην έχει πρόβλημα με το copyright !

Συνημμένα

• vinapyles016va.jpg
    vinapyles016va.jpg
    39,6 KB · Εμφανίσεις: 36

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
44
Like
9.317
Πόντοι
10.413
τι μουκανες τώρα ρε Sperm.....
μου κατέστρεψες μία από τις διαχρονικές μου φαντασιώσεις.....
έχεις δίκιο...που είναι η τσαχπινιά της Βίνας?
τεσπα.....
θέλω να πιστεύω πως φταίει και η φωτό....
ψιλοθεούσα μου κάνει με αυτό το ντύσιμο...
εγώ θα την θυμάμαι πάντα αφράτη και τσαχπίνα.....
έχει πετύχει κανείς τσοντούλα με Ασίκη στο internet?

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε σεις η Βίνα πρέπει να είναι πάνω απο 50.Έχει κ 4 παιδιά έτσι;άρα φυσικό είναι να έχει σπάσει τόσο.

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
126
Πόντοι
1
μια και το θεμα γυρισε στις γυναικαρες των εφηβικων μας φαντασιωσεων και καταθεσεων φυσικα ενα οναμα σας λεω ελενη φιλινη κορυφη ακομα και σημερα

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η Φιλίνη είναι σήμερα 56 χρονών κ διατηρείται πολύ καλά.Την θυμάστε στον ''ΣΕΞΩΚΥΝΗΓΟ'' με τον Γεωργίτση;Πολύ καύλα τότε.

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
126
Πόντοι
1
που να δειτε και την αδερφη της

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κ η Φίνου βλεπόταν στα νιάτα της.Βέβαια πολύ καλό κ έκφυλο ήταν η Φόνσου.Στο ''παιδί κ το άλογο'' ήταν πολύ έκφυλη.

ΑΛΛΑ Η ΛΙΝΤΑ ΓΙΓΑ ΗΤΑΝ ΤΟ MUST ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΥΧΙΑΣ.ΕΠΙΜΕΝΩ...

Επισκέπτης
παιδια τα must της καυλας ηταν με διαφορα οι α)νανα βενετη β)βινα ασικη
γ)λιλη ντερτιμα δ)ελενα στρατη ε)νικη τριανταφυλλιδη στ)αλικη καμινελλη ζ)ελενη φιλινη η)τζωρτζια θεοδωρου.Ξεχασα καμμια??????????????

ειδικα οι 3 πρωτες σε 3 συγκεκριμενες ταινιες η καθεμια ηταν απιστευτα καυλες....1)ο ερωτιαρης γατος(με κωστα βουτσα-βινα ασικη) 2)μια ταινια της βενετη με συμπρωταγωνιστη τον νικο ζιαγκα που ηταν ξαδερφη του αλλα προχωρησε σε αιμομιξια!!!!!φορουσε ενα τρελλα καυτο τζιν σορτσακι(οποιος θυμαται ή μπορει να μου πει που μπορω να βρω αυτη την ταινια ειδικα θα του ημουν ευγνωμων.. και 3) λιλη ντερτιμα σε διαφορες ταινιες.....η συγκεκριμενη κυρια νομιζω οτι  τις ξεπερναει ολες στην καυλα!!!ηταν για marc dorcel η κυρια απλα βρεθηκε σε λαθος χωρα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom