Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Mη κοιτάς που λέει " δε θέλω μεροκάματο, θέλω χιλιάρα μηχανή και [size=14pt]θάνατο[/size]"
Όταν φτάσει στην ηλικία του Μητσοτάκη,να υποθ΄/εσω θα καμακώνει 125χρονες;
τυπε που να μπει και ο γαμαωμανουλες να δεις τι θα του συρει του θεματοθετη.......ελεος πια με τις κλαψες για καθε "καλλιτεχνη" που πεθαινει!
Δεν περιμένω κάτι.......Φασισταριά, μούχλες αγοράκι μου. Τι περιμένεις ?
Μοd κ μπερδεύεις τις παραθέσεις;;;;Mη κοιτάς που λέει " δε θέλω μεροκάματο, θέλω χιλιάρα μηχανή και [size=14pt]θάνατο[/size]"
Όταν φτάσει στην ηλικία του Μητσοτάκη,να υποθ΄/εσω θα καμακώνει 125χρονες;
Μοd κ μπερδεύεις τις παραθέσεις;;;;
Καθαιρέστε τον!!!
Μοd κ μπερδεύεις τις παραθέσεις;;;;
Καθαιρέστε τον!!!
Εσείς ρε με μπερδέψατε! Αντε μη τα κάνω όλα πουτάνα εδώ μέσα!
Εσείς ρε με μπερδέψατε! Αντε μη τα κάνω όλα πουτάνα εδώ μέσα!
Μήπως σε ανέβασε η μασωνία σε τέτοιο πόστο;
Δε κατάλαβα :o? με αμφισβητείς ? εεεε?
hell yeahεχωσα παντως τωρα ενα back to black με repeat ετσι για το goodbye...
σε όλα ομως ρε γαμώτοΠιστευα οτι μετα την Janis Joplin δεν θα ξαναεβγαινε ανταξια της,αλλα οταν την πρωτοακουσα.......
Σιγά ρε παιδιά.....δεν ήταν και Η τραγουδίστρια,η AW.....προσωπικά δε με άγγιξε καθόλου.....
ελεος πια με τις κλαψες για καθε "καλλιτεχνη" που πεθαινει!
τι ητανε δηλαδη η Αμυ και τι εκανε στη ζωη της? Μια μετρια προς το ασχημο κοπέλα (ουτε ο απολυτος δε θα την προτιμουσε) η οποια βρεθηκε να εχει ενα ταλεντο για το οποιο ουτε κουραστηκε, ουτε σπουδασε ουτε της κοστισε τιποτα και η οποια δεν ειχε καν το ηθος να σεβαστει τους ανθρωπους που πληρωναν για να την ακουσουν! Αν θεωρειτε τη συγκεκριμενη προτυπο στο οτιδηποτε πηγαιντε να της κανετε αγαλμα, εγω προσωπικα περισσοτερο θα στεναχωρηθώ με τις καθημερινες αυτοκτονιες ανθρώπων που ερχονται σε απόγνωση απο την καθημερινότητα, παρά με μια κοπελια της οποιας της ήρθαν όλα εύκολα και δε τα εκτίμησε! Την θεοποίηση του ΤΙΠΟΤΑ δεν την εγκρίνω! Κρίμα στα νειάτα της και μεχρις εκεί!
ήταν πραγματική καλιτέχνης-δημιουργός μεγα respect