Νέα

Πέθανε η Amy Winehouse...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Σιγα ρε γιγαντα της κουλτουρας, σου θιξαμε το μηδενικο? στα @@ μας. Και σιγα μην απολογηθω σε σενα για το τι εχω κανει ή οχι στη ζωη μου! Λιγο ψηλα τον εχεις παρει τον αμανε φιλαρακι και προσεχε μη βρεις... τραβα στην Αγγλια να την ξενυχτησεις αφου την εχεις για προτυπο και μη μας τα ζαλιζεις αλλο...
κλαψε φασιστακι... ο νωντας δεν θα αποκτησει ποτε αγγαλμα  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Σιγα ρε γιγαντα της κουλτουρας, σου θιξαμε το μηδενικο? στα @@ μας. Και σιγα μην απολογηθω σε σενα για το τι εχω κανει ή οχι στη ζωη μου! Λιγο ψηλα τον εχεις παρει τον αμανε φιλαρακι και προσεχε μη βρεις... τραβα στην Αγγλια να την ξενυχτησεις αφου την εχεις για προτυπο και μη μας τα ζαλιζεις αλλο...

Όταν λες σε κάποιον ότι δεν έχει κάνει τίποτα στη ζωή του, πρώτα κρίνε τον εαυτό σου ρε κακομοίρη. Πες μας τι έχεις κάνει ρε μεγάλε και κρίνεις τους άλλους. Αμόρφωτος, ηλίθιος και μαλάκας θα παραμείνεις μέχρι να ψοφήσεις καραγκιόζη.

Επισκέπτης
Άσχετο με το θέμα,αλλά φαντάζομαι αν πέθαινε ο Γιώργος Παπανδρέου,θα ήταν η πρώτη φορά που αντί για κλάψες,οι Έλληνες θα κάνανε πάρτυ...... :S :jerking:
Θα έσκαγες αν δεν το έγραφες εεε;;;; :grin:
Δλδ ειναι οι......... Ελληνεs κορακια????
Οι καλύτεροι φίλοι του νεκροθάφτη,σαν τους γιατρούς!!!! :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Όταν λες σε κάποιον ότι δεν έχει κάνει τίποτα στη ζωή του, πρώτα κρίνε τον εαυτό σου ρε κακομοίρη. Πες μας τι έχεις κάνει ρε μεγάλε και κρίνεις τους άλλους. Αμόρφωτος, ηλίθιος και μαλάκας θα παραμείνεις μέχρι να ψοφήσεις καραγκιόζη.
:jerking: :jerking: :jerking:

πολλα κιλα μαλακας λεμε.....

ουτε καταλαβαινεις τι σου λενε....εσυ ηρθες να πεις τις παπαριες σου απλα..... πες τες και τραβα πνιξου να κανεις παρεα και στο ειδωλο σου, νουμερο!

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ρε μεγαλε δεν σε εβρισε ο τυπος ,μην κραζεις περα απο τα ορια .Αποψεις λεμε εδω  :birdman:

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
:jerking: :jerking: :jerking:

πολλα κιλα μαλακας λεμε.....

ουτε καταλαβαινεις τι σου λενε....εσυ ηρθες να πεις τις παπαριες σου απλα..... πες τες και τραβα πνιξου να κανεις παρεα και στο ειδωλο σου, νουμερο!

Αυτή είναι η απάντηση σου σε όσα σου λέω ρε βλάκα? Δεν έχεις καν τη βασική νοημοσύνη να δώσεις μια καθώς πρέπει απάντηση? Τραγικά μαλάκας είσαι, τολμάς και κρίνεις τους άλλους.

Επισκέπτης
Εμάς αρχηγέ θα μας βάλει κανείς στο ίντερνετ όταν τα τεζάρουμε? :cheesy:

Ναι θα βγει τίτλος στο inews που λέει:

"Βρέθηκε νεκρός το apolyto_arseniko,55 ετών,από την τρομάρα που πήρε,μόλις αντίκρησε άβαφη την 90χρονη που της έκανε καμάκι"; :think:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

"Βρέθηκε νεκρός το apolyto_arseniko,55 ετών,από την τρομάρα που πήρε,μόλις αντίκρησε άβαφη την 90χρονη που της έκανε καμάκι"; :think:

Μπαααααα  δεν κολωνει σ αυτα ο μεγαs......
Μονο αν στερεψει το ειδοs , μπορει να παθει καταθλιψη

Επισκέπτης
Όσοι τονίζεται τα ναρκωτικά γράφεται μικροαστικές παπαριές.

Ο κάθε καλλιτέχνης αν είναι καλός σε αυτό κ αρέσει έχει σημασία,από εκεί κ πέρα στην προσωπική του ζωή είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει όπως ο καθένας ούτε ''τάξης κ ηθική'' πρέπει να είναι ούτε τίποτα,όπως όλοι.

Την τέχνη του κοιτάς κ αυτό μόνο.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αυτή είναι η απάντηση σου σε όσα σου λέω ρε βλάκα? Δεν έχεις καν τη βασική νοημοσύνη να δώσεις μια καθώς πρέπει απάντηση? Τραγικά μαλάκας είσαι, τολμάς και κρίνεις τους άλλους.
αααααααα καλα.....  :jerking: :jerking: :jerking:

ρε μπας και παιρνεις τα ιδια με τη μακαριτισσα και τοχεις καψει τοσο?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

:2funny: :2funny: :2funny:
αβραμη προσεχε μην γινω ζομπυ και σε κυνηγησω :grin:
grave-hand01.jpg

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Λες να μας θάψει όλους ο τιτανοτεράστιος μύστη μου?  :o

Δεν εχω καμμια αμφιβολια περι τουτου.....Εχει περασει στο DNA του η ανθεκτικοτητα του οργανισμου του.....Και οχι στα πιπινια και στα ευκολα!!! :grin: :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Όσοι τονίζεται τα ναρκωτικά γράφεται μικροαστικές παπαριές.

Ο κάθε καλλιτέχνης αν είναι καλός σε αυτό κ αρέσει έχει σημασία,από εκεί κ πέρα στην προσωπική του ζωή είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει όπως ο καθένας ούτε ''τάξης κ ηθική'' πρέπει να είναι ούτε τίποτα,όπως όλοι.

Την τέχνη του κοιτάς κ αυτό μόνο.

Φασισταριά, μούχλες αγοράκι μου. Τι περιμένεις ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom