Επισκέπτης
Αν και δεν πρεπει να σοκαρει κανεναν σαν ειδηση...
κριμα..τοσο ταλεντο
Προσωπικά δε με σόκαρε καθόλου,διότι με τις καταχρήσεις που έκανε λογικό και αναμενόμενο ήταν..... ;) ;) ;) ;)
Anyway,r.i.p.
Αν και δεν πρεπει να σοκαρει κανεναν σαν ειδηση...
κριμα..τοσο ταλεντο
Οοοοοοοοοοοοοοχι την αγαπω την amy γαμω :'(
Πιστευα οτι μετα την Janis Joplin δεν θα ξαναεβγαινε ανταξια της,αλλα οταν την πρωτοακουσα.......
Σιγά ρε παιδιά.....δεν ήταν και Η τραγουδίστρια,η AW.....προσωπικά δε με άγγιξε καθόλου.....
Σιγά ρε παιδιά.....δεν ήταν και Η τραγουδίστρια,η AW.....προσωπικά δε με άγγιξε καθόλου.....
ελεος πια με τις κλαψες για καθε "καλλιτεχνη" που πεθαινει!
τι ητανε δηλαδη η Αμυ και τι εκανε στη ζωη της? Μια μετρια προς το ασχημο κοπέλα (ουτε ο απολυτος δε θα την προτιμουσε) η οποια βρεθηκε να εχει ενα ταλεντο για το οποιο ουτε κουραστηκε, ουτε σπουδασε ουτε της κοστισε τιποτα και η οποια δεν ειχε καν το ηθος να σεβαστει τους ανθρωπους που πληρωναν για να την ακουσουν! Αν θεωρειτε τη συγκεκριμενη προτυπο στο οτιδηποτε πηγαιντε να της κανετε αγαλμα, εγω προσωπικα περισσοτερο θα στεναχωρηθώ με τις καθημερινες αυτοκτονιες ανθρώπων που ερχονται σε απόγνωση απο την καθημερινότητα, παρά με μια κοπελια της οποιας της ήρθαν όλα εύκολα και δε τα εκτίμησε! Την θεοποίηση του ΤΙΠΟΤΑ δεν την εγκρίνω! Κρίμα στα νειάτα της και μεχρις εκεί!
μην εκθετεις την φασιστικη σου αντιληψη φασιστακιελεος πια με τις κλαψες για καθε "καλλιτεχνη" που πεθαινει!
τι ητανε δηλαδη η Αμυ και τι εκανε στη ζωη της? Μια μετρια προς το ασχημο κοπέλα (ουτε ο απολυτος δε θα την προτιμουσε) η οποια βρεθηκε να εχει ενα ταλεντο για το οποιο ουτε κουραστηκε, ουτε σπουδασε ουτε της κοστισε τιποτα και η οποια δεν ειχε καν το ηθος να σεβαστει τους ανθρωπους που πληρωναν για να την ακουσουν! Αν θεωρειτε τη συγκεκριμενη προτυπο στο οτιδηποτε πηγαιντε να της κανετε αγαλμα, εγω προσωπικα περισσοτερο θα στεναχωρηθώ με τις καθημερινες αυτοκτονιες ανθρώπων που ερχονται σε απόγνωση απο την καθημερινότητα, παρά με μια κοπελια της οποιας της ήρθαν όλα εύκολα και δε τα εκτίμησε! Την θεοποίηση του ΤΙΠΟΤΑ δεν την εγκρίνω! Κρίμα στα νειάτα της και μεχρις εκεί!
Πολυ την πηγαινα την μορτισαεκτος απο την τραγουδαρα που ποσταρε ο Λαιφ, ακομη, ενα απο τα αγαπημενα μου, ειναι
Άσχετο με το θέμα,αλλά φαντάζομαι αν πέθαινε ο Γιώργος Παπανδρέου,θα ήταν η πρώτη φορά που αντί για κλάψες,οι Έλληνες θα κάνανε πάρτυ...... :S
Πολυ την πηγαινα την μορτισα
Θα συμφωνησω αν και ειναι λυπηρο που δεν σεβαστηκε το χαρισμα που της εδωσε ο θεος και κριμα που αυτοκαταστραφηκε..ελεος πια με τις κλαψες για καθε "καλλιτεχνη" που πεθαινει!
Σιγα ρε γιγαντα της κουλτουρας, σου θιξαμε το μηδενικο? στα @@ μας. Και σιγα μην απολογηθω σε σενα για το τι εχω κανει ή οχι στη ζωη μου! Λιγο ψηλα τον εχεις παρει τον αμανε φιλαρακι και προσεχε μη βρεις... τραβα στην Αγγλια να την ξενυχτησεις αφου την εχεις για προτυπο και μη μας τα ζαλιζεις αλλο...Εσύ τι έκανες στη ζωή σου δηλαδή? Ούτε καν στοιχειώδη σεβασμό δεν έχεις. Και με περισσή ευκολία κρίνεις ότι και οποιον δε μπορείς να κατατάξεις στο μικροαστικό σου μικρόκοσμο. Δε μας ενδιαφέρει η γνώμη σου ρε μεγάλε, Tραβα γράψε καλύτερα για το belarus και ποσο καλά ήτανε τα πράματα επί δικτατορίας. Σου πάνε πιο πολύ αυτά τα θέματα
Εσύ τι έκανες στη ζωή σου δηλαδή? Ούτε καν στοιχειώδη σεβασμό δεν έχεις. Και με περισσή ευκολία κρίνεις ότι και οποιον δε μπορείς να κατατάξεις στο μικροαστικό σου μικρόκοσμο. Δε μας ενδιαφέρει η γνώμη σου ρε μεγάλε, Tραβα γράψε καλύτερα για το belarus και ποσο καλά ήτανε τα πράματα επί δικτατορίας. Σου πάνε πιο πολύ αυτά τα θέματα