Νέα

Πέθανε η Amy Winehouse...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
πιο περιορισμένο το κοινό του (άτομα εκτός της μεταλ σκηνής παίζει να μην έχουν ακούσει καν ποιός ήταν), εννοείται πως όσοι τον ήξεραν έφαγαν τρελή φόλα, ο άνθρωπος πέραν του ότι ήταν απλά μοναδικός είχε να προσφέρει ακόμα παρά την μεγάλη ηλικία του και τον εξασθενημένο οργανισμό του (σε αντίθεση με τον τζάκσον που καλλιτεχνικά είχε τελειώσει πολύ καιρό πριν τον θάνατό του, αλλά τον ήξερε και η γιαγιά μου)

:

Εγω εφαγα τρελη ηττα...Ηταν σαν να εχανα δικο μου ανθρωπο (χωρις μαλακιες)

Υ.Γ. γιατί δεν ψόφησε ο ρόμπερτ πλαντ αντί του ντίο :cussing: :cussing: :cussing: :cussing

Εισαι πολυ κακος...

Εχεις ενα δικιο ομως :grin:

ποια ειναι η ταινια μηπως θυμασαι?

Το Κορακι oπως ειπε ο φοβιτσιαρης πιο πανω...Η σκηνη που σκοτωθηκε ειναι αυτη που τον πυροβολουν ενα σωρο ατομα, ενω αυτος βρισκεται πανω σε τραπεζι meeting room κακοποιων

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Aυτος τον εφαγε

995SVN_Michael_Massee_001.jpg

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εγω εφαγα τρελη ηττα...Ηταν σαν να εχανα δικο μου ανθρωπο (χωρις μαλακιες)
εγώ να δεις...ακόμα τον λογοπιάνουμε με τους φίλους μου, πάλι καλά που πρόλαβα να τον δω έστω και μία φορά

Εισαι πολυ κακος...

Εχεις ενα δικιο ομως :grin:
έλα ρε με τον γελοίο να πούμε... :jerking:

Το Κορακι oπως ειπε ο φοβιτσιαρης πιο πανω...Η σκηνη που σκοτωθηκε ειναι αυτη που τον πυροβολουν ενα σωρο ατομα, ενω αυτος βρισκεται πανω σε τραπεζι meeting room κακοποιων
:birdman:................. :birdman:.................. :birdman:.............. :birdman:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
48 σελίδες για το ζακι με την "ξεχωριστη φωνη" που αγγιζε την τελειοτητα κατα περσονα...

12 σελιδες για το υποδειγμα καλλιτεχη και ανθρωπου, Θαναση Βεγγου...

κανεις δεν ασχοληθηκε με τον θανατο του τεραστιου Μιχαλη Κακογιαννη...

Αυτοι ειναι οι σαχλαμπουχλες μαγκες της πορδης του σαϊτ! Αυτος ειναι ο ορισμος της θεοποιησης του τιποτα που εγραψα στην αρχη και αυτη ειναι η αποδειξη πως η αριστερη μαλακισμενη φιλοσοφια που εχει εντρυφησει στους εγκεφαλους απο το σχολειο ακομη, και εχει κανει τα νεα παιδια να χασουν πληρως την ικανοτητα αξιολογησης και κρισης τους....

Συνεχιστε να θρηνειτε για τον χαμο του τιποτα, που πεθανε επειδη δεν ηθελε να ζησει! Και συνεχιστε να αγνοειτε τους πραγματικους καλλιτεχνες και ανθρωπους που και προσεφεραν και διδαξαν με την σταση ζωης τους! Επειδη ισως δεν ειχαν "μεταλο στη φωνη" και δεν τους βλεπατε στο MTV 200 φορες τη μερα..... Ετσι μας καταντησαν, αυτες ειναι οι αξιες μας, καλα να παθουμε..... μας αξιζουν τα χειροτερα!

Επισκέπτης
Εσυ μωρη λουμπινα ποτε θα ψοφησεις να ξεβρωμισουμε λιγο?

Γαμημενε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
48 σελίδες για το ζακι με την "ξεχωριστη φωνη" που αγγιζε την τελειοτητα κατα περσονα...

σκουλίκι βρες μου το ποστ που έγραψα το πρώτο.

για τα αλλα δε χρειάζεται σχόλιο.
εκτός απο τα κλάματα ευζώνων ας ποσταρες εσύ θρεντ για τους δύο τεράστιους που προανέφερες.
μπάι δε γουέι.
εάν σε διάβαζε ο βέγγος και ο κακογιάννης να γράφεις αυτά που έγραψες μάλλον θα σου απαγόρευαν να πας στην κηδεία τους.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μιλάμε από την ώρα που το άκουσα στις ειδήσεις με έπιασε διάρροια....

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16

Αδυνατείς σα φασιστικό ξύλο απελέκητο που είσαι να καταλάβεις ότι η παγίδα στο τρολλάρισμα ζώων σαν και σένα, οδηγεί στις 48 σελίδες.

Εσύ αν έχεις τόσα να πεις για τον Κακογιάννη, γιατί δεν ανοίγεις thread ρε μπινέ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom