Νέα

Πέθανε η Amy Winehouse...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.616
Πόντοι
2.637
Εσεις ξερετε ναρκωμανεις που τα εχουν κοψει?
Και αν ναι... το ποσοστο ειναι πανω απο 10% ?  :grin:
Οποιο κι αν ειναι το ποσοστο αυτο εξαρταται καθαρα απο την θεληση του ατομου και τα κινητρα που εχει

Και το 10% που λες με ειρωνια ειναι καλο ποσοστο ....μην τα ισοπεδωνεις ολα....

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ελα ρε δημητρη με τις απανωτες απαντησεις. :rockon:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
ελαχιστοι ελληνες ειναι επαγγελματιες στη δουλεια τους. Οι περισσοτεροι ειναι
ελα - ελα να τελειωσω την δουλεια να παω στο κλαμπακι για να νιωσω οτι εχω κοινωνικη ζωη
και για αυτον ακριβως τον λογο φτασαμε και στην κατασταση που ειμαστε -δεν θα σταματησω να το λεω-
δικαιοτατα!!!! Κανεις πολιτικος δεν φταιει... ΦΤΑΙνε ΟΛΟΙ.
Εσύ τύπε σε βλέπω να τρως μεγάλες φάπες από περίοδο στρατό και μετά. Δε στο εύχομαι βέβαια, αλλά αυτό βλέπω. ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εσύ τύπε σε βλέπω να τρως μεγάλες φάπες από περίοδο στρατό και μετά. Δε στο εύχομαι βέβαια, αλλά αυτό βλέπω. ;)
απο τώρα τις τρώει τις φάπες.
απλά τον παίρνουν στο ψιλό λόγω ηλικίας.
σε καμμιά 10αριά χρόνια θα τον παίρνουν για ψυχομετρικές εξετάσεις.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

δίχως να έχω σκοπό να συγκρίνω θανάτους, παρόλα αυτά (για μένα) ο θάνατος του τζάκσον ήταν πολύ μεγαλύτερη κεραμίδα (η γουάινχαουζ ήταν γνωστό ότι είχε πιάσει πάτο και έπαιζε με την φωτιά, ο μιχαλάκης όμως από την άλλη έφυγε νύχτα... :P αυτός κι αν ήταν ταλαιπωρημένη ψυχή...)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
δίχως να έχω σκοπό να συγκρίνω θανάτους, παρόλα αυτά (για μένα) ο θάνατος του τζάκσον ήταν πολύ μεγαλύτερη κεραμίδα (η γουάινχαουζ ήταν γνωστό ότι είχε πιάσει πάτο και έπαιζε με την φωτιά, ο μιχαλάκης όμως από την άλλη έφυγε νύχτα... :P αυτός κι αν ήταν ταλαιπωρημένη ψυχή...)
περιμενα να τον ακολουθησουν καμμια whitney ή britney παντως. :sunglasses:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Μεγαλυτερη κεραμιδα απο του Ελβις;  :zfuck:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τι μοιρες και δευτερες ζωες μας λες μωρε ?
Εδω θα μας πεις και για μετεμψυχωσεις ..... ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ....

Λανθασμενες επιλογες ειναι και μαλιστα μετα απο καποια ψυχολογικη πιεση η δοκιμες που καταληξαν σε εθισμο....
Κακες παρεες κτλ που σε προκαλουν να δοκιμασεις απλα.... και ετσι πεφτεις στην λουμπα...

Σε λιγο θα μας πεις οτι γεννιουνται και με την συριγγα στο χερι τα μωρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κανεις δεν γεννιεται ετσι, ειτε ναρκομανης, ειτε δολοφονος ....
Ολα γινονται μεσα απο βιωματα και καταστασεις που εξελλισονται σε ψυχολογικα απωθημενα και που μερικοι, δεν αντεχουν σε καποιο βαθμο και ξεσπανε με αυτο τον τροπο....
Μαρεσεις  :thumbsup:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
πεθανε σημερα κ ο μιχαλης κακογιαννης. :-

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
περιμενα να τον ακολουθησουν καμμια whitney ή britney παντως. :sunglasses:

η γουίτνευ έφτασε πάαααρα πολύ κοντά πράγματι :priest: , η μπρίτνευ νομίζω ήταν σε κάπως καλύτερη φάση
η μία καθάρισε, για την γουίτνευ κάπου την είχε πάρει το μάτι μου αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι κατάφερε να ξεμπλέξει

Μεγαλυτερη κεραμιδα απο του Ελβις;  :zfuck:
ο έλβις ζει ρε άσχετε :jerking: σκηνοθετημένος θάνατος :birdman: μένει κάπου μαζί με μέριλιν και τούπακ :rockon:
εντιτ: και τον μάικλ εκεί θα τον πήγε το FBI ;) :rockon:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
η γουίτνευ έφτασε πάαααρα πολύ κοντά πράγματι :priest: , η μπρίτνευ νομίζω ήταν σε κάπως καλύτερη φάση
η μία καθάρισε, για την γουίτνευ κάπου την είχε πάρει το μάτι μου αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι κατάφερε να ξεμπλέξει
ο έλβις ζει ρε άσχετε :jerking: σκηνοθετημένος θάνατος :birdman: μένει κάπου μαζί με μέριλιν και τούπακ :rockon:
Και τον χιτλερ που μενει στο αγιο ορος  :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Γραφει τουπακ ????????????? Γραφει τουπακ ????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom