οχι μουρο μου.
σήμερα μοιράζεις τα όχι απλόχερα
οχι μουρο μου.
δίχως να έχω σκοπό να συγκρίνω θανάτους, παρόλα αυτά (για μένα) ο θάνατος του τζάκσον ήταν πολύ μεγαλύτερη κεραμίδα (η γουάινχαουζ ήταν γνωστό ότι είχε πιάσει πάτο και έπαιζε με την φωτιά, ο μιχαλάκης όμως από την άλλη έφυγε νύχτα... αυτός κι αν ήταν ταλαιπωρημένη ψυχή...)
ο έλβις ζει ρε άσχετε σκηνοθετημένος θάνατος μένει κάπου μαζί με μέριλινκαιτούπακ
οχι μουρο μου.
σήμερα μοιράζεις τα όχι απλόχερα
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ όλα και όλα σημερα η Λουκ ειναι σταναχωρημένη, γιατί της λοίπω
Αναρτησα αρθρο
παντως γ τον κακογιαννη κανεις δεν ειπε τιποτα.
δεν αντιλεγω.Απωλεια σιγουρα, ηταν ομως και 89 χρονων
το χωριο των ''πεθαμενων'' ?Η μεγαλυτερη κεραμιδα ever που προκαλεσε ριγη συγκινησης (τουλαχιστον) σε παααααρα πολυ κοσμο ηταν ο θανατος του Dio περυσι
Ειναι εκει και ο Morisson και ο Bruce Lee
Η μεγαλυτερη κεραμιδα ever που προκαλεσε ριγη συγκινησης (τουλαχιστον) σε παααααρα πολυ κοσμο ηταν ο Θανατος του Dio περυσι
Ειναι εκει και ο Morisson και ο Bruce Lee
ειναι αληθεια πως σκοτωθηκε στα γυρισματα ταινιας αυτος?να μην πήγε και ο κανακάρης του εκεί...?
Very funny.Και τα πρώτα αστεία:
- Η Έιμυ βιαζόταν να πάει στον Παράδεισο γιατί ο Άγιος Πέτρος της είχε πει πως υπάρχει τεράστια γραμμή ;) ;) ;)
- They tried to make me go to rehab, I said, "No, no, no" - Amy
They tried to make me go to the funeral home, I said "Ok, ok, ok" - Dead Amy
ειναι αληθεια πως σκοτωθηκε στα γυρισματα ταινιας αυτος?
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΩΝΗ. Πραγματικά η μουσική σκηνή θα είναι φτωχότερη χωρίς την φωνή της.
Και τα πρώτα αστεία:
- Η Έιμυ βιαζόταν να πάει στον Παράδεισο γιατί ο Άγιος Πέτρος της είχε πει πως υπάρχει τεράστια γραμμή ;) ;) ;)
- They tried to make me go to rehab, I said, "No, no, no" - Amy
They tried to make me go to the funeral home, I said "Ok, ok, ok" - Dead Amy
το χωριο των ''πεθαμενων'' ?
ποια ειναι η ταινια μηπως θυμασαι?ναι και αν θυμάμαι καλά οι σκηνές που απέμεναν για να ολοκληρωθεί το φιλμ γυρίστηκαν με τους υπόλοιπου ηθοποιούς και ο χαρακτήρας του προστέθηκε ψηφιακά (πρωτοποριακή μέθοδος για την εποχή της)
επίσης έχω ακούσει ότι σκοτώθηκε όταν κάποιο από τα όπλα που τον πυροβολούσαν για τους σκοπούς του γυρίσματος έριξε κανονικά βλήματα αντί για άσφαιρα, συνεπώς του την είχαν στημένη (η πληροφορία ελέγχεται ως ανακριβής, την είχα διαβάσει κάποτε πολύ παλιά αλλά δεν την διασταύρωσα )
ποια ειναι η ταινια μηπως θυμασαι?
θενξ. :-*