Νέα

Περιστατικό Κλοπής Και Βιασμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ANDREAS69

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες οταν το ακουσα στις ειδήσεις τρελαθηκα. Η κοπέλα είχε μεγάλα μα πολυ μεγάλα ΑΡΧΙΔΙΑ να κανει αυτό που έκανε. Βέβαια εφόσον τα κατάφερε και τους παραμύθιασε δεν έπρεπε να παει στην αστυνομία αλλά να βάλει τον μπαμπά της να βρει τους γνωστούς και πάντα αποδωτικούς Τσετσένους να τγους πιάσουν να τους γαμήσουν και μετα με τσιμεντενια γοβακια να τους ριξουν στο ποτάμι. Απλά. Δεν είμαι τις αυτοδικίας αλλά σε θέματα βιασμών και εστίας δεν μασάω.

Όσο για την κοπελιά επειδή κάποιοι ίσως σκέφτονται πως επειδη τους παγίδευσε έτσι με αυτόν τον τρόπο και βρήκε το κουραγιο να παίξει αυτό το θέατρο, μπορεί αν είναι και από τις "εύκολες" εγω πιστεύω το εξής. Όσο τσουλα κι αν είναι κάποια, όσο ξεκωλιάρα όσο πρόστυχη ξεβράκωτη κτλ κτλ αυτη θα αποφασίσει αν θα σε βάλει στην τρύπα της. Τώρα οι μαλακίες του στυλ προκάλεσε άφησε υπονοούμενα κτλ, δεν μου λένε τίποτα.

Επισκέπτης
ειναι απλο!θα μαθω ποιος το εκανε και μετα θα το τακτοποιησω το θεμα ,οπως αρμοζει!και επειδη στη περιοχη που μενω ολοι γνωριζομαστε ,εχω φροντισει να το ξεκαθαρισω προς πασα κατευθυνση!

OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Πραγματικα δεν ηξερα οτι το ειχαν πει και οι ειδησεις.
Δεν εντυπωσιαζομαι καθολου ομως.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
1. Δεν ηταν κολλητες της. Ηταν μπατσοι με πολιτικα
2. Ποσο ευκολο ειναι να ψαρωσει καποιος οταν του πει η γκομενα οτι πηδαει καλα? Για σκεψου το λιγο αυτο.
Εδω μιλαμε για τερας ψυχραιμιας (η κοπελια σπουδαζει ψυχολογια)
Αδελφέ το διάβασα ότι οι κολλητές ήταν μπατσίνες.Και δεύτερον ψαρώνει κάποιος αν του λένε καλά λόγια για το πήδημά του.Αλλά κάτω από τέτοιες συνθήκες??Δεν αμφιβάλλω για το περιστατικό αλλά ίσως έχει φτάσει στ'αυτιά μας παραφθαρμένο.Τέλος πάντων..

OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Αν ειναι θα ρωτησω τους δικους μου για περισσοτερες πληροφοριες να σας πω...

Επισκέπτης
Και εμενα μου φαινεται λιγακι "κουφο" που μετα απο αυτο που επαθε βρηκε το κουραγιο να ξηγηθει ετσι και να τους παγιδεψει. Μπραβο της παντως. Οσο για του τυπους πρεπει να ησαν μεγαλοι μαλακες για να πανε στο ραντευου.....

Και κατι αλλο..... Διαβαζω για 45αρια και τα σχετικα, ολοι εδω μεσα εχετε οπλα ρε παιδια ? Τσ τσ τσ Αμερικη γιναμε.Εμεις για να βγαλουμε μια αδεια για κυνηγι δωσαμε εξετασεις και παλι εξετασεις για να εχουμε ενα κωλο-δικανο νομιμα εσεις πως τα κατεχετε ολα αυτα τα κουμπουρια ?

OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Το μυστικο δεν ειναι στην αδεια οπλοφοριας ααλλα στην αδεια οπλοχρησιας!  :rockon:  :2funny:

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
κριμα για την κοπελια..αλλεσ θα εστηναν κ κωλο μετα χαρασ

Τι εννοείς ότι είναι κρίμα;!;

Και όταν λες ότι άλλες θα έστειναν κώλο μετα χαράς εννοείς ότι η μέση γυναίκα θα άφηνε κάποιον να μπει σπίτι της, να την πλακώσει στα μπουνίδια και να την βιάσει μετα χαράς;!;!;

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Aυτή η κοπέλα δεν έχει ψυχή,επειδή είναι ελληνίδα, να βγεί κανένας πολιτικάντης να καταδικάσει το γεγονός και να απελάσουν μερικές χιλιάδες απ΄αυτούς τους ΄''φιλήσυχους'' Αλβανούς που ζουν εδώ...Οπως ψυχή δεν έχει και η ελληνίδα μάνα που τη βίαζε μαζί με τη 12χρονη κόρη της,ένα ζώο από την Αλβανία περσι στο Γαλάτσι...Μα ούτε ένας πολιτικός δεν βγήκε!!!!
Αλλά για τη Βουλγάρα στην Αμαρυνθο δελτια ειδήσεων επί 2-3 εβδομάδες,μέχρι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας ζαλίσαν τα παπάρια ...
Οι Ολλανδοί για παρόμοιες μαλακίες που έκαναν οι Τούρκοι,απέλασαν 100.000 άτομα τα τελευταία χρόνια και τώρα συζητούν για μηδέν μετανάστευση...Ποια???Η κατά τα λεγομενα πολλών πιο προοδευτική χώρα της ευρώπης...
Και εμείς καθόμαστε σαν μαλάκες να συζητάμε αν θα έπρεπε να τους σκοτώσουν ή όχι,ή να τους συλλάβουν η αν θα εκδκηθούν οι Αλβανοί μόλις βγουν από τη φυλακή...
Νόμοι της ζούγκλας κανονικά...Αν θα σκοτώσεις πρώτος η αν θα σε φάνε...
Και ο μπάτσος προφανώς κ είχε όπλο σπίτι του,όπως λέτε ότι πολλοί έχετε,αλλά δεν τη γλύτωσε τη κόρη του,γιατί πολύ απλά έτυχε να λείπει....Και Ράμπο να είσαι που λεει ο λόγος αν σε αιφνιδιάσουν,είσαι ξοφλημένος :helpplea:
Το θέμα είναι πολύ απλό λοιπόν και είναι να μην φτάσουμε ως εδώ... Να παίζει ο καθένας τη ζωή του κορώνα γράμματα.Ούτε είναι ποτέ δυνατόν να περιπολεί ένας αστυνομικός σε κάθε δρόμο.
Οι πληθυσμοί (Αλβανοί,Ρουμάνοι κ.α) που παρουσιάζουν αυξημένη εγκληματικότητα πρεπει να εκδιωχθουν από την Ελλάδα κακήν κακώς σε πρώτη φάση...Αφρικανοί,Ινδοί,Κινέζοι,Πολωνοί και κάποιοι άλλοι λαοί που δεν έχουν εγκληματικότητα εδώ,να τους κρατήσουμε για όσο ζουν ειρηνικά κ προσφέρουν στην Ελληνική κοινωνία...Κ αν αλλάξουν συμπεριφορά το επανεξετάζουμε...
Και η κλασσική ερώτηση αν ήταν ελληνες θα τα λεγες αυτά είναι τελείως χαζομάρα,γιατί μπούκες σε σπίτια , βιασμοί 90% μη πω και 100% τυχαίνει να είναι αλλοδαποί, με τους Αλβανούς να πρωτοστατούν...
Από το 90' και μετά η ελληνική κοινωνία με τα ανοιχτά παραθυρα κ πόρτες έχασε την αθωωτητα της...Και κάποια στιγμή πρέπει κάποιος να πληρώσει γι αυτό...

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ετσι ...ετσι... κατα τ'αλλα ο Τσιπρας τους κοιμιζει επι της κλινης του και σκυλιαζει αν τυχχον "διωχτει" απο την αστυνομια κανενας αλλοδαπος

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Και εμενα μου φαινεται λιγακι "κουφο" που μετα απο αυτο που επαθε βρηκε το κουραγιο να ξηγηθει ετσι και να τους παγιδεψει. Μπραβο της παντως. Οσο για του τυπους πρεπει να ησαν μεγαλοι μαλακες για να πανε στο ραντευου.....

Και κατι αλλο..... Διαβαζω για 45αρια και τα σχετικα, ολοι εδω μεσα εχετε οπλα ρε παιδια ? Τσ τσ τσ Αμερικη γιναμε.Εμεις για να βγαλουμε μια αδεια για κυνηγι δωσαμε εξετασεις και παλι εξετασεις για να εχουμε ενα κωλο-δικανο νομιμα εσεις πως τα κατεχετε ολα αυτα τα κουμπουρια ?
Μια και εγώ είμαι ένας που ανέφερα για 45άρια να διευκρινίσω ότι δεν έχω. Ένα stun gun έχω που το έχω φτιάξει μόνος μου. Είναι λίγο άχαρο αλλά δίνει 95 KV. Και ευχαρίστως θα το κόλλαγα στα αρχίδια του Αλβανού....

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
στον γκώλο του μν το το κολλησεις γιατι μπορει και να του αρεσει κιολας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom