Παιδες οταν το ακουσα στις ειδήσεις τρελαθηκα. Η κοπέλα είχε μεγάλα μα πολυ μεγάλα ΑΡΧΙΔΙΑ να κανει αυτό που έκανε. Βέβαια εφόσον τα κατάφερε και τους παραμύθιασε δεν έπρεπε να παει στην αστυνομία αλλά να βάλει τον μπαμπά της να βρει τους γνωστούς και πάντα αποδωτικούς Τσετσένους να τγους πιάσουν να τους γαμήσουν και μετα με τσιμεντενια γοβακια να τους ριξουν στο ποτάμι. Απλά. Δεν είμαι τις αυτοδικίας αλλά σε θέματα βιασμών και εστίας δεν μασάω.
Όσο για την κοπελιά επειδή κάποιοι ίσως σκέφτονται πως επειδη τους παγίδευσε έτσι με αυτόν τον τρόπο και βρήκε το κουραγιο να παίξει αυτό το θέατρο, μπορεί αν είναι και από τις "εύκολες" εγω πιστεύω το εξής. Όσο τσουλα κι αν είναι κάποια, όσο ξεκωλιάρα όσο πρόστυχη ξεβράκωτη κτλ κτλ αυτη θα αποφασίσει αν θα σε βάλει στην τρύπα της. Τώρα οι μαλακίες του στυλ προκάλεσε άφησε υπονοούμενα κτλ, δεν μου λένε τίποτα.
Όσο για την κοπελιά επειδή κάποιοι ίσως σκέφτονται πως επειδη τους παγίδευσε έτσι με αυτόν τον τρόπο και βρήκε το κουραγιο να παίξει αυτό το θέατρο, μπορεί αν είναι και από τις "εύκολες" εγω πιστεύω το εξής. Όσο τσουλα κι αν είναι κάποια, όσο ξεκωλιάρα όσο πρόστυχη ξεβράκωτη κτλ κτλ αυτη θα αποφασίσει αν θα σε βάλει στην τρύπα της. Τώρα οι μαλακίες του στυλ προκάλεσε άφησε υπονοούμενα κτλ, δεν μου λένε τίποτα.