Νέα

Περιστατικό Κλοπής Και Βιασμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Πριν δυο εβδομαδες (σημερα ομως το εμαθα) στην πολυκατοικια που μενουν οι γονεις μου, μπηκαν 2 αλβανοι στο σπιτι του πρωτου οροφου.
Στο συγκεκριμενο σπιτι ζει μια οικογενια αποτελουμενη απο 3 ατομα.
Το βραδυ εκεινο οι γονεις ελειπαν και ηταν μονη της η 22χρονη κορη τους (ομορφη κοπελια  :boobies:).
Ηταν κατα τις 3 με 4 τα ξημερωματα οταν μπηκαν.
Ο Ενας αλβανος αρχισε να ψαχνει για κοσμηματα-χρηματα ενω ο αλλος παρακολουθουσε την κοπελα μηπως ξυπνησει.
Οταν τους πηρε πρεφα ηταν πολυ αργα γιατι ο ενας αρχισε να την χτυπαει (ενω την απειλουσε με μαχαιρι) την εγδυσε και αρχιζε να την βιαζει.  :helpplea:
Οταν τελειωσε το σκινηκο ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΡΕΜΑ η κοπελα του ζητησε το κινητο του με το σκεπτικο οτι περασε καλα (απο το γαμησι).  :new_shocked:
Του ειπε μερικες παπαριες για να τον πεισει πχ. "Γαμας πολυ ωραια" και του κλινει ενα ραντεβου για την επομενη μερα σε μια καφετερια της περιοχης και του λεει επισης πως θα φερει και δυο φιλες τις να γνωριστουν.  :knuppel:
Αφου εφυγαν (μαζι με αυτα που εκλεψαν) η κοπελα ενημερωνει την αστυνομια.  :police:
Τη επομενη λοιπον η κοπελια με δυο αστυνομικινες ντυμενες με πολιτικα και οι 2 αλβανοι πανε στην καφετερια καθονται και αρχιζουν και τα λενε. Εν τω μεταξυ οι μισοι θαμωνες της καφετεριας ειναι μπατσοι με πολιτικα.  ;)
Η ωρα περναει και φτανει η στιγμη που τους λενε να παραδωθουν... Αυτοι σικωνωνται τραυματιζουν 3 αστυνομικους με μαχαιρι και αρχιζει ενα ανθρωποκυνιγητο στους γυρω δρομους.  :uzi: :ak: :knuppel:
Η καταληξη ειναι γνωστη ...τους επιασαν.
Αλλα λεω εγω τωρα. Το συστημα των φυλακων ειναι για τα μπαζα.... οταν βγουν εξω οι βρομιαριδες δεν θα της την εχουν στημενη?
:-
Τα συμπερασματα δικα σας.

ΥΓ. Εγω παντως θα τους εστελνα στο αποσπασμα ή στην ηλεκτρικη καρεκλα ή ακομα καλυτερα βασανιστηρια μεχρι θανατου.  :rockon:

astrikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Όπως είπε ένας αστυνομικός σε έναν φίλο μου που έπιασε ένα κλεφτρόνι στο σπίτι του και το είχε στησει στο τοίχο με ένα φτυάρι: "Εμάς τι μας φώναξες, αφού τον έπιασες; Πιστεύεις ότι αν τον κοπανήσεις και τον πετάξεις στο χαντάκι θα ασχοληθούμε? Τώρα που ήρθαμε τι μπορούμε να κάνουμε? Απλά θα τον πάμε μέσα, θα τρέχεις 2-3 μέρες σε δικαστήρια και τμήματα για μηνύσεις και τον άλλο μήνα πάλι εδώ θα είναι. Έπρεπε να το κανονίσεις μόνος σου."

Απλά και όμορφα.

OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
σωστος υπαρχουν πολλα ποταμια και χαντακια στην ελλαδα!  :dancing:  ;)  ;)  ;)

Επισκέπτης
Πάντως μαγκιά της η κοπελιά, έτσι? Έφαγε το καβλί χωρίς να το θέλει και βρήκε το κουράγιο να τους την στήσει έτσι. Εγώ της βγάζω το καπέλο πάντως. Αυτό θέλει πολλά "αρχίδια" για να το κάνεις.

Όσο για τα Αλβαναριά... τι να σου πω. Κι Έλληνες να το κάνανε, το ίδιο είναι. Τώρα σ' αυτό που είπες στο τέλος astrikos... δεν ξέρω. Αυτοδικία? Δεν θα πω όυτε ναι ούτε όχι. Ίσως όντως κάπου χρειάζεται αλλά είναι και πολύ εύκολο να ξεπεράσεις την λεπτή κόκκινη γραμμή που λένε και να αρχίζεις να καθαρίζεις για ψύλλου πήδημα!

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Δε με νοιάζει αν ήταν Αλβανοί - Έλληνες κ.λ.π. αλλά δεν έπρεπε να φωνάξει την Αστυνομία.
Τίποτα συγγενείς με 45αρια έπρεπε να φωνάξει....

male123

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
50
Πόντοι
1
Το θεμα ειναι αν μπει κλεφτης στο σπιτι σου και καταφερεις να τον ακινητοποιησεις αλλα δεν εισαι καλο παιδι (οπως δεν ειμαι και εγω) και του βγαλεις κανενα ματι η του κοψεις κανενα @ρχιδι, με την απειλη οτι αν τον ξαναπιασεις θα του βγαλεις και το αλλο η αστυνομια σε καλυπτει καθολου?

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Το θεμα ειναι αν μπει κλεφτης στο σπιτι σου και καταφερεις να τον ακινητοποιησεις αλλα δεν εισαι καλο παιδι (οπως δεν ειμαι και εγω) και του βγαλεις κανενα ματι η του κοψεις κανενα @ρχιδι, με την απειλη οτι αν τον ξαναπιασεις θα του βγαλεις και το αλλο η αστυνομια σε καλυπτει καθολου?
Θεωρητικα ναι, δεδομενου οτι εισαι σε θεση αμυνας, αλλα μπορει να θεωρηθει υπερβαση των οριων της, αν βρεθει ο τυπος ημιθανης, οποτε κινδυνευεις με αγωγη. Βεβαια, ρολο παιζει αν ο τυπος ειναι σεσημασμενος, γνωστος στο οικειο .ΑΤ., κλπ. Επισης-και το κυριοτερο-αν εχει και αυτος τους "δικους" του, οποτε αρχιζει ο φαυλος κυκλος.....

male123

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
50
Πόντοι
1
Κανεις δεν θα βρεθει ημιθανης επειδη του τρυπησες το ματι..η το @ρχιδι....αν του κοψεις την πουτσ@ ισωςνα εχει αιμορραγια. Αλλα πιο πολυ τον ταπεινωνεις νομιζω κοβοντας του το @ρχιδι......

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
γεματη η καφετερια μπατσουσ κ τραυματισαν 3 τα αλβανα?ποσο αχρηστοι θεε μου!

OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
είναι και πολύ εύκολο να ξεπεράσεις την λεπτή κόκκινη γραμμή που λένε και να αρχίζεις να καθαρίζεις για ψύλλου πήδημα!

Ειναι εξερετικα ευκολο μετα απο μια τετοια περιπτωση!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
κριμα για την κοπελια..αλλεσ θα εστηναν κ κωλο μετα χαρασ

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μωρέ ας κάνει κάποιος αλβανός - έλληνας κλπ ότι μπαίνει στο σπίτι μου και μου πειράξει την γυναίκα μου ή τα παιδιά μου...

Εάν λέω εάν, βρω για λίγο την ευκαιρία τον καθάρισα και δεν θα τον βρουν ποτέ...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κατ αρχή δεν θα αντισταθώ γιατί αυτοί οι τύποι σου την ανάβουν με το παραμικρό...θα του δώσω ότι θέλει για να φύγει...ΕΑΝ όμως απειληθεί ζωή ή βιασμός ή οτιδήποτε τέτοιο του την άναψα με 45αρι και μετά θάψιμο σε χωράφι...χωρίς καμμιά τύψη...ξεκαθαρα πράγματα...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Επειδή ευτυχώς ή δυστυχώς έχω άδεια οπλοφορίας,εύχομαι να μην μου τύχει..Γιατί έτσι και τον καταλάβω τον ξάπλωσα..Και μετά δυστυχώς -γ@@ώ τους νόμους-πάω μέσα για ανθρωποκτονία από ΠΡΟΘΕΣΗ,εκτός αν αυτός οπλοφορεί και ΑΠΟΔΕΙΞΩ ότι πήγε να με καθαρίσει πρώτος.Αυτά...
Υ.Γ.Για το περιστατικό που αναφέρθηκε έχω μερικές ενστάσεις:Δηλαδή πόσο μαλάκας ήταν ο Αλβανός,που τον ψάρωσε η κοπέλα ότι γ@@άει καλά και αυτός τσίμπησε και δέχτηκε να την συναντήσει την άλλη μέρα και με την παρέα της?Δηλαδή "γεια σου τι κάνεις ,να σου συστήσω τις κολλητές μου,από εδώ είναι το παληκάρι που χθες βράδυ μας λήστεψε παρέα με το φίλο του και στο τέλος μου έριξε και ένα μανίκι όνειρο??"Δεν κολλάει ρε παιδιά..

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μπουμπουνιστε τους! Μην ανησυχειτε... Στη δικη η πλειοψηφια ειναι ενορκοι απλοι πολιτες κι θα αθωοθειτε
Εκτος αν ενορκοι τυχει να ειναι ο... Αλεκος κι ο Τσιπρας οπότε την πουτσισατε χαχαχαχαχα!

OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Δηλαδή πόσο μαλάκας ήταν ο Αλβανός,που τον ψάρωσε η κοπέλα ότι γ@@άει καλά και αυτός τσίμπησε και δέχτηκε να την συναντήσει την άλλη μέρα και με την παρέα της?Δηλαδή "γεια σου τι κάνεις ,να σου συστήσω τις κολλητές μου,από εδώ είναι το παληκάρι που χθες βράδυ μας λήστεψε παρέα με το φίλο του και στο τέλος μου έριξε και ένα μανίκι όνειρο??"Δεν κολλάει ρε παιδιά..

1. Δεν ηταν κολλητες της. Ηταν μπατσοι με πολιτικα
2. Ποσο ευκολο ειναι να ψαρωσει καποιος οταν του πει η γκομενα οτι πηδαει καλα? Για σκεψου το λιγο αυτο.
Εδω μιλαμε για τερας ψυχραιμιας (η κοπελια σπουδαζει ψυχολογια)

Επισκέπτης
σπιτι μου δεν μπαινει κανενας να με κλεψει και ουτε υπαρχει περιπτωση να απειλησουν την οικογενεια μου!τελος!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
γιατι ρε war πιστευεις οτι δεν μπορει να σου τυχει εσενα???????????

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Το περιστατικο αυτο το ακουσα πριν 5-6 μερες στις ειδησεις στη νετ,αρα ειναι αληθινο και η περιγραφη ηταν η ιδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom