Νέα

Περικοπές στο sex λόγω δημοψηφισματος ναι η όχι ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thomas115656
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.960
Πόντοι
496

Συνημμένα

• monaxh1.jpg
    monaxh1.jpg
    27,2 KB · Εμφανίσεις: 14

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Οι τράπεζες σπέρματος πάντως θα παραμείνουν ανοιχτές γιατί θα παίξει πολύ μαλακία  :jerking:  :S  :S  :S

karabis11

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
3
Like
204
Πόντοι
1
Κόψτους τον βήχα τύπε! Άιντε να πούμε  :rockon:

Τι να τους κόψω..; Από ότι έμαθα, σήμερα η Φυλής είχε αρκετό κόσμο.. Μερικοί όχι μόνο δε κατανοούν από κρίση αλλά κάνουν κ "δωράκια" (οι αγαπούληδες..). Καλά κάνουν οι τάνες μετά κ ΔΕ σέβονται κανέναν, αφού ορισμένοι τις κακομαθαίνουν!!!! Εγώ Α Π Ε Χ Ω ΡΕΕΕΕΕΕΕ, μέχρι να φτιάξει η κατάσταση και μετά σκληρό σεξ και χωρίς πολλά-πολλα!!

karabis11

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
3
Like
204
Πόντοι
1
πρεπει να κανουμε την κριση ευκαιρια και να απαιτησουμε ΤΩΡΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΩΝ σε όλους τους οικους του ερωτα(μπου,στουντιο)

ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΩΝ για να μας ξαναδειτε ως πελατες αλλιως ο κάθε ενας ας αναλαβει τις ευθύνες του αυτην την κρισιμη ωρα

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Προσωπικά ΔΕ με νοιάζει η μείωση τιμών (έχει και τα καλά του το ζήτημα αλλά δεν τα αναπτύσσω γιατί θα με πουν ΚΑΙ ρατσιστή..).. Με νοιάζει εκεί που πάμε και γαμάμε _και πάμε χρόνια σε ορισμένες_ να μας σέβονται.. Πάμε σε αυτές και επενδύουμε, στο ότι λόγο "γνωριμίας" θα μας κάνουν καλό σεξ, δε θα μας ξεπετάνε και ότι σε στιγμές που η πιάτσα θα είναι στα χειρότερα της, εμείς θα έχουμε τα στανταράκια μας..! Μερικές αυτό όμως το θεωρούν αδυναμία..Οπότε, ΑΝ βαριούνται το σεξ με τον ίδιο πελάτη ή ΑΝ ήθελαν να επιλέγουν με ποιόν γαμιούνται, ας μη γινόντουσαν πουτάνες στη τελική!! Και οι καθαρίστριες μια χαρά λεφτά βγάζουν..!

OP
OP
thomas115656

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
βραδακι κυρικης βολτα απο φυλλης ειχε κοσμο αλλα παιδια δεν ειδα πολλους ελληνες  :think:!!!
δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτο :think:.
εγω εκανα καταθεση σε ενα στιλο απο τσεχια στο 2ο οροφο φυλλης 136  :knockinb: :knockinb:.
κριτική δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημενος και περιμενα και 35 λεπτα για να βγειαπο το δωματιο .ο τσατσος ευτηχως μου εκανε παρεα μπαλα μπλα και περασε η ωρα.

karabis11

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
3
Like
204
Πόντοι
1
βραδακι κυρικης βολτα απο φυλλης ειχε κοσμο αλλα παιδια δεν ειδα πολλους ελληνες  :think:!!!
δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτο :think:.
εγω εκανα καταθεση σε ενα στιλο απο τσεχια στο 2ο οροφο φυλλης 136  :knockinb: :knockinb:.
κριτική δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημενος και περιμενα και 35 λεπτα για να βγειαπο το δωματιο .ο τσατσος ευτηχως μου εκανε παρεα μπαλα μπλα και περασε η ωρα.

Έτσι κ αλλιώς τα αλλοδαπά μόνο κοιτάνε, γιατί το 90% δεν έχει $$ να γαμήσει κ το 10% που θέλει τρελίτσες, τρώει _προς το παρόν_ άκυρο από τις κορασίδες!!
Καλά έκανες που ενημέρωσες/προειδοποίησες για το 136..

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Παιδες ειναι δυσκολα τα πραγματα, εγω θα το περιορισω σε 1 στις 15 κ βλεπουμε μεχρι να στρωσει η κατασταση ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom