Νέα

Περιγράψτε την πιο σκατοδουλειά που χετε κάνει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
Τέλος πάντων, η δική μου περίπτωση.

Μέσα δεκαετίας 80, στο φρενάδικο του πατέρα μου. καλοκαιρινή δουλειά για χαρτζιλίκι. Μουτζούρα και ξεκάρφωμα καρφωτής σιαγόνας στο δράπανο. μετά κάρφωμα του καινούργιου φερμουίτ. (για όσους ξέρουν ;)) οι πελάτες όλοι γκαραζιέρηδες, αθυρόστομοι και Παοκτσήδες. εκεί άκουσα για πρώτη φορά στην ζωή μου την φράση "θα ξύσει τα αρχίδια του" ειπωμένη για κάποια καινούρια μεταγραφή του ΠΑΟΚ στην οποία δεν είχαν εμπιστοσύνη.
....ΡΕ ΣΥ ΓΚΑΤΣΜΠΙ ,δεν ξερω αν το καταλαβες ,αλλα ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ρε φιλαρακι....ΠΑΛΙ ΚΑΒΛΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΙ....  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Επισης καλοκαιρι που δεν ειχαμε σχολειο μοιραζα φυλλαδια  για το χαρτζηλικι,κατω απο 40 βαθμους ορθιος για ενα 8ωρο.

Παντως για να αλλαξω λιγο το θεμα οι δουλειες που δεν θα εκανα ποτε και ας μην ειχα να φαω θα ηταν ενστολος,περιπτερας και ταριφας.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
Να πλένεις την μοκέτα σε ποστάλι μετά από δρομολόγιο που έπεσε σε 8,5άρι-9άρι.

A, B, και C Deck, τίγκα στις εμέσεις.  :S

Επισκέπτης
Φωτογράφος σε χειρουργεία...

το καλοκαίρι του 1977 (από τότε είχα το χόμπυ της φωτογραφίας) ήμουν στα πάτρια εδάφη διακοπεύοντας από τον τρίτο χρόνο των σπουδών στην φτωχομάνα... στην πατρίδα μόλις είχε ανοίξει ιατρική σχολή και είχαν εγκατασταθεί οι πρώτοι καθηγητάδες... μεταξύ αυτών αναπτύχθηκε και έδρα χειρουργικής με τον μακαρίτη τον Αρεάλη...

ένας φίλος έκανε διδακτορικό κοντά του... είχαν πολλά περιστατικά γιατί κάλυπτουν μία πολύ μεγάλη περιοχή της χώρας (από Καβάλα-Δράμα μέχρι Ορεστιάδα-Πύθιο)...

πολλά διδακτορικά σε εξέλιξη (μεταφέρθηκαν από Αθήνα-Θεσσαλονίκη) ...

τα χειρουργικά περιστατικά για την δημοσίευση κάποιας εργασίας σε περιοδικά θέλουν και φωτογραφίες.. ο καθηγητής φώναξε σε ένα περιστατικό τον καλύτερο φωτογράφο της πόλης να τραβήξει close-up σε κάποιο χειρουργικό περιστατικό... μέσα στο χειρουργείο ο φωτογράφος λιποθύμησε  :grin:...

ο φιλαράκος ξέροντας ότι ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την φωτογραφία και ότι έχω ήδη φτιάξει ένα σχετικά αξιόλογο εξοπλισμό με ρώτησε αν θα άντεχα το θέαμα... πήγα την πρώτη φορά και άντεξα...

σε διάστημα 2 μηνών παρέστην σε 47 χειρουργικές επεμβάσεις σε ανθρώπους, 65 επεμβάσεις πειραματικές σε σκύλους, τράβηξα περί τα 300 φιλμ ektachrome-36 (slides) περίπου 600 μέτρα ασπρόμαυρο φιλμ, εκτύπωσα περί τις 2000 φωτογραφίες και κέρδισα το ποσό των 18.000 δραχμών (τα έξοδα όλα τα αγοράζανε οι γιατροί φιλμ, υγρά, χαρτί κλπ) και πλήρη ανοσία στην θέα του αίματος και των τραυμάτων...

φωτογραφίες μου κοσμούν περί τις 15 διδακτορικές διατριβές και περί τις 25 δημοσιεύσεις σε ξένα και ελληνικά ιατρικά περιοδικά.. πρίν από 8 χρόνια δέχτηκα τηλέφωνο από ένα συνεργάτη ενός από τους τότε υποψήφιους διδάκτορες ο οποίος με ρώτησε αν είχα τα αρνητικά από κάτι Α/Μ φωτογραφίες ενός περιστατικού ... μου πήρε πέντε μέρες να τα βρώ αλλά τα βρήκα και του τα έδωσα...

εξοπλισμός .. δύο σώματα μηχανών Exacta μοντέλο Varex IIb κατασκευής 1959 και 1963 (μία φορτωμένη με σλάιντ και μία με ασπρόμαυρο), φακός Zeiss Biotar 75/1.2, φακός Meyer Optik 55/1.8 Macro, φυσούνα επέκτασης, δύο φτηνα φλας και ένα σετ δαχτυλίδια επέκτασης .... ο εξοπλισμός υπάρχει ακόμη στην συλλογή μου και είναι σε άριστη λειτουργία... επίσης ένα τανκ εμφάνισης φίλμ paterson των 6 ρολλών, ένας μεγενθυτής Durst κατασκευής 1948 (αγορασμένος από ένα παλιό φωτογραφείο στην Θεσσαλονίκη που έκλεινε), μαρζέρ ιδιοκατασκευής, χαρτί Agfa ....

Έλιωσε το κορμάκι σου στη βιοπάλη βρε έρμε..

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
..........για τους γνωστες περι ναυτικων εργασιων,καθαρισμας κουτσας (οχι πουτσας !!!)σεντινας απο βρεγμενο-σαπισμενο καλαμποκι και σογια , σε αμπαρι απο 75000 τονους μπαλκαριερ .............. :knockinb:

γιατί καθριζες εσύ το cargo??? οι τριτοκοσμικοί οι φιλιππινέζοι που ήταν να κάνουνε την βρομοδουλειά? που να δεις από εσωτερικούς καθαρισμούς από ελαια πετρελαιου σε γκαζάδικο 200.000 τόνων!

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.712
Πόντοι
1.056
γιατί καθριζες εσύ το cargo??? οι τριτοκοσμικοί οι φιλιππινέζοι που ήταν να κάνουνε την βρομοδουλειά? που να δεις από εσωτερικούς καθαρισμούς από ελαια πετρελαιου σε γκαζάδικο 200.000 τόνων!
....δοκιμος τοτε ΝΑΙ καθαριζα !

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
63
Like
2.143
Πόντοι
8.245
Αργεντινή Ροζάριο,4,δολαρια πάνω απο δέκα ώρες,σε διάφορες εργάσιές,Χιλή Τεμούκο,6 δολάρια πάνω απο δεκα ώρες και εκεί.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Να πλένεις την μοκέτα σε ποστάλι μετά από δρομολόγιο που έπεσε σε 8,5άρι-9άρι.

A, B, και C Deck, τίγκα στις εμέσεις.  :S
Εμετοσακουλες δεν μοιραζε το ξενοδοχειακο ρε τυπε;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εχω τυχει σε 9αρι να καμαρωνω ολοκληρο το πλοιο να ξερνοβολανε μεχρι και στα καλαθια σκουπιδιων. ενωριτερα ειχαν τεντωσει φαγητο ολοι στο εστιατοριο.  :grin:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.518
Πόντοι
506
καμιά εργασία δεν είναι σκατοδουλειά, η δουλειά γενικός είναι ΣΚΑΤΑ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
εχω τυχει σε 9αρι να καμαρωνω ολοκληρο το πλοιο να ξερνοβολανε μεχρι και στα καλαθια σκουπιδιων. ενωριτερα ειχαν τεντωσει φαγητο ολοι στο εστιατοριο.  :grin:
Το φαγητο δεν ενοχλει τοσο το στομαχι οσο τα υγρα.Ειδικα ο καφες ειναι οτι χειροτερο οταν εχει θαλασσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom