jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Αποθηκαριος
μπουμπου τι εκανες στην αποθηκη ;τον ποντικα;
Αποθηκαριος
μπουμπου τι εκανες στην αποθηκη ;τον ποντικα;
Μας τα μπερδεύεις. Ενώ στην πρώτη παράγραφο περιγράφεις με ευνοικά χρώματα την σκληρή δουλειά του macho άνδρα που σκορπάει αρρενωπότητα, μετά την λες σκατοδουλειά και σκατοκατάσταση.
Τέλος πάντων, η δική μου περίπτωση.
Μέσα δεκαετίας 80, στο φρενάδικο του πατέρα μου. καλοκαιρινή δουλειά για χαρτζιλίκι. Μουτζούρα και ξεκάρφωμα καρφωτής σιαγόνας στο δράπανο. μετά κάρφωμα του καινούργιου φερμουίτ. (για όσους ξέρουν ;)) οι πελάτες όλοι γκαραζιέρηδες, αθυρόστομοι και Παοκτσήδες. εκεί άκουσα για πρώτη φορά στην ζωή μου την φράση "θα ξύσει τα αρχίδια του" ειπωμένη για κάποια καινούρια μεταγραφή του ΠΑΟΚ στην οποία δεν είχαν εμπιστοσύνη.
Δεύτερη περίπτωση, καλοκαίρια 86 και 87, σε εργαστήριο κατασκευής ξύλινων κασετίνων για μπιζού, δουλεύω με έναν ακόμη, τις βάφουμε με μια βαριά σε μυρωδιά μαστούρικη μπογιά και κολλάμε επάνω ένα μπρούτζινο διακοσμητικό. καλά λέφτά. το ραδιόφωνο έπαιζε Ρίτα Ριτάκι των Αδερφών Κατσιμίχα.
Τρίτη. Σκάφος 30 μέτρων με 10 καμπίνες, ξύλινο, που κάνει εβδομαδιαία κρουαζιέρα στα Ιόνια. όχι πολύ άσχημη δουλειά, είμαι ο ανιματέρ για γερμανόφωνους τουρίστες καθώς το υπόλοιπο πενταμελές πλήρωμα μιλούσαν το πολύ αγγλικά. μάλλον ελαφριά δουλειά που ίσως δεν ταιριάζει εδώ. στο πρώτο γκρουπ ήταν και μια 46άρα Καναδέζα ζωντοχήρα. την "έφαγα".
με προσκάλεσε και Νέα Υόρκη (πήγα).
Ευτυχώς όχι !
Είχε δουλέψει όμως η αποκλειστική νοσοκόμα της γιαγιάς μου .
Πήγαινε επισκεπτήριο στο ασυλο ανιάτων και μετά
δεν θα παραπονιέσαι για τίποτα ,αν έχεις την υγεία σου .
Γενικα απο οσο εχω ακουσει οι αποκλειστικες ειναι τρελο ζορι.
Βεβαια πληρωνονται σχετικα καλα αλλα η δουλεια ειναι γαμα τα... ;)
ειναι τροφιμος εκει ο λαδακης-ερευνητης........
Γιατι ρε δικε μου εχεις δουλεψει εσυ? :S :S :S
ειναι τροφιμος εκει ο λαδακης-ερευνητης![]()
![]()
![]()
δεν τα βαζω με ολους,τα βαζω με οσους ειναι για δουλεμα,τον δημητρακη,τον αβραμη,εσεναΕπειδή είσαι μικροτσούτσουνος ,τα βάζεις με όλους !
Δεν σου φταίμε που είσαι " μικρός " !![]()
Μπαρκαρε για Γιαπωνία ,να βρείς γιαπωνέζα που θα σε θεωρεί...
αντρακλα !![]()
Επί του θέματος : Η αποκλειστική νοσοκόμα βγάζει πιο
πολλά λεφτά από σενα !
δεν τα βαζω με ολους,τα βαζω με οσους ειναι για δουλεμα,τον δημητρακη,τον αβραμη,εσενα![]()
![]()
![]()
Φωτογράφος σε χειρουργεία...
το καλοκαίρι του 1977 (από τότε είχα το χόμπυ της φωτογραφίας) ήμουν στα πάτρια εδάφη διακοπεύοντας από τον τρίτο χρόνο των σπουδών στην φτωχομάνα... στην πατρίδα μόλις είχε ανοίξει ιατρική σχολή και είχαν εγκατασταθεί οι πρώτοι καθηγητάδες... μεταξύ αυτών αναπτύχθηκε και έδρα χειρουργικής με τον μακαρίτη τον Αρεάλη...
ένας φίλος έκανε διδακτορικό κοντά του... είχαν πολλά περιστατικά γιατί κάλυπτουν μία πολύ μεγάλη περιοχή της χώρας (από Καβάλα-Δράμα μέχρι Ορεστιάδα-Πύθιο)...
πολλά διδακτορικά σε εξέλιξη (μεταφέρθηκαν από Αθήνα-Θεσσαλονίκη) ...
τα χειρουργικά περιστατικά για την δημοσίευση κάποιας εργασίας σε περιοδικά θέλουν και φωτογραφίες.. ο καθηγητής φώναξε σε ένα περιστατικό τον καλύτερο φωτογράφο της πόλης να τραβήξει close-up σε κάποιο χειρουργικό περιστατικό... μέσα στο χειρουργείο ο φωτογράφος λιποθύμησε...
ο φιλαράκος ξέροντας ότι ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την φωτογραφία και ότι έχω ήδη φτιάξει ένα σχετικά αξιόλογο εξοπλισμό με ρώτησε αν θα άντεχα το θέαμα... πήγα την πρώτη φορά και άντεξα...
σε διάστημα 2 μηνών παρέστην σε 47 χειρουργικές επεμβάσεις σε ανθρώπους, 65 επεμβάσεις πειραματικές σε σκύλους, τράβηξα περί τα 300 φιλμ ektachrome-36 (slides) περίπου 600 μέτρα ασπρόμαυρο φιλμ, εκτύπωσα περί τις 2000 φωτογραφίες και κέρδισα το ποσό των 18.000 δραχμών (τα έξοδα όλα τα αγοράζανε οι γιατροί φιλμ, υγρά, χαρτί κλπ) και πλήρη ανοσία στην θέα του αίματος και των τραυμάτων...
φωτογραφίες μου κοσμούν περί τις 15 διδακτορικές διατριβές και περί τις 25 δημοσιεύσεις σε ξένα και ελληνικά ιατρικά περιοδικά.. πρίν από 8 χρόνια δέχτηκα τηλέφωνο από ένα συνεργάτη ενός από τους τότε υποψήφιους διδάκτορες ο οποίος με ρώτησε αν είχα τα αρνητικά από κάτι Α/Μ φωτογραφίες ενός περιστατικού ... μου πήρε πέντε μέρες να τα βρώ αλλά τα βρήκα και του τα έδωσα...
εξοπλισμός .. δύο σώματα μηχανών Exacta μοντέλο Varex IIb κατασκευής 1959 και 1963 (μία φορτωμένη με σλάιντ και μία με ασπρόμαυρο), φακός Zeiss Biotar 75/1.2, φακός Meyer Optik 55/1.8 Macro, φυσούνα επέκτασης, δύο φτηνα φλας και ένα σετ δαχτυλίδια επέκτασης .... ο εξοπλισμός υπάρχει ακόμη στην συλλογή μου και είναι σε άριστη λειτουργία... επίσης ένα τανκ εμφάνισης φίλμ paterson των 6 ρολλών, ένας μεγενθυτής Durst κατασκευής 1948 (αγορασμένος από ένα παλιό φωτογραφείο στην Θεσσαλονίκη που έκλεινε), μαρζέρ ιδιοκατασκευής, χαρτί Agfa ....
ματσακονι στι 2 το μεσημερι στην κοντα γεφυρα με 42 υπο σκια ???
ταξιδι στον ινδικο με 11 μποφορ και το καραβι να ειναι σκυλοπνιχτης !!!
ομορφα πραγματα !!!!!!!!!!!![]()
..........για τους γνωστες περι ναυτικων εργασιων,καθαρισμας κουτσας (οχι πουτσας !!!)σεντινας απο βρεγμενο-σαπισμενο καλαμποκι και σογια , σε αμπαρι απο 75000 τονους μπαλκαριερ ..............![]()
και η μπόχα από το μαζούτ και τα μηχανόλαδα να σπάει μύτη...