Νέα

Περιγράψτε την πιο σκατοδουλειά που χετε κάνει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλά τα μουνιά, τα ουίσκια, και τα τσιγάρα, αλλά κακά τα ψέματα, άμα ο άντρας δε βρεθεί να τραβάει ντάλα μεσημέρι του Αυγούστου, καμιά μπετονιέρα μέσα από χαντάκι, να γλιστράει και να βιάζεται κι από πάνω γιατί τον κορνάρουν τ αμάξια που περιμένουν
δε μπορεί να νιώσει άντρας. Γιατί εκείνη η ώρα είναι που το μπράτσο πρήζεται, η φλέβα πετάγεται, τα πόδια στηλώνονται και τ αρχίδια πρήζονται και γίνονται αρχίδια άντρα 

Περιγράψτε την πιο σκατοδουλειά, σκατοκατάσταση που χετε βρεθεί στη ζωή σας  

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Καλά τα μουνιά, τα ουίσκια, και τα τσιγάρα, αλλά κακά τα ψέματα, άμα ο άντρας δε βρεθεί να τραβάει ντάλα μεσημέρι του Αυγούστου, καμιά μπετονιέρα μέσα από χαντάκι, να γλιστράει και να βιάζεται κι από πάνω γιατί τον κορνάρουν τ αμάξια που περιμένουν
δε μπορεί να νιώσει άντρας. Γιατί εκείνη η ώρα είναι που το μπράτσο πρήζεται, η φλέβα πετάγεται, τα πόδια στηλώνονται και τ αρχίδια πρήζονται και γίνονται αρχίδια άντρα   

ειδικά  αν έχεις πάρει και τη μέση στα χέρια όπως εγώ από τέτοιες σκατοδουλειές να δεις τι άντρας νιώθεις μετά..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
άσε ρε τύπε να πούμε!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

όχι άλλες σκατοδουλειές.... :grin: μακριά, να πάνε αλλού !!!! :2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Μας τα μπερδεύεις. Ενώ στην πρώτη παράγραφο περιγράφεις με ευνοικά χρώματα την σκληρή δουλειά του macho άνδρα που σκορπάει αρρενωπότητα, μετά την λες σκατοδουλειά και σκατοκατάσταση.

Τέλος πάντων, η δική μου περίπτωση.

Μέσα δεκαετίας 80, στο φρενάδικο του πατέρα μου. καλοκαιρινή δουλειά για χαρτζιλίκι. Μουτζούρα και ξεκάρφωμα καρφωτής σιαγόνας στο δράπανο. μετά κάρφωμα του καινούργιου φερμουίτ. (για όσους ξέρουν ;)) οι πελάτες όλοι γκαραζιέρηδες, αθυρόστομοι και Παοκτσήδες. εκεί άκουσα για πρώτη φορά στην ζωή μου την φράση "θα ξύσει τα αρχίδια του" ειπωμένη για κάποια καινούρια μεταγραφή του ΠΑΟΚ στην οποία δεν είχαν εμπιστοσύνη.

Δεύτερη περίπτωση, καλοκαίρια 86 και 87, σε εργαστήριο κατασκευής ξύλινων κασετίνων για μπιζού, δουλεύω με έναν ακόμη, τις βάφουμε με μια βαριά σε μυρωδιά μαστούρικη μπογιά και κολλάμε επάνω ένα μπρούτζινο διακοσμητικό. καλά λέφτά. το ραδιόφωνο έπαιζε Ρίτα Ριτάκι των Αδερφών Κατσιμίχα.

Τρίτη. Σκάφος 30 μέτρων με 10 καμπίνες, ξύλινο, που κάνει εβδομαδιαία κρουαζιέρα στα Ιόνια. όχι πολύ άσχημη δουλειά, είμαι ο ανιματέρ για γερμανόφωνους τουρίστες καθώς το υπόλοιπο πενταμελές πλήρωμα μιλούσαν το πολύ αγγλικά. μάλλον ελαφριά δουλειά που ίσως δεν ταιριάζει εδώ. στο πρώτο γκρουπ ήταν και μια 46άρα Καναδέζα ζωντοχήρα. την "έφαγα".
με προσκάλεσε και Νέα Υόρκη (πήγα).

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ξέχασα, η τρίτη περίπτωση ήταν καλοκαίρι του 98.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
1990 φοιτητής στην Ιταλία στην Macerata κοντά  στην Ancona , γιά να βγάλω χαρτζιλίκι πήγα μια φορά καί δούλεψα  σε ένα ιδιωτικό σκοπευτήριο όπου οί ντόπιοι λεφτάδες σκατόβλαχοι αντί για πιατίνια χτυπούσαν ζωντανά περιστέρια που τα εκτρέφουν για αυτό το σκοπό  :new_shocked: , καί το ακόμα χειρότερο κάποιοι απο αυτούς τα παίρναν σπίτι τους για να τα φάνε  :S ! ό συγκάτοικος μου όταν τελειώσαμε καί γυρίσαμε σπίτι έκανε εμετό απ' την αηδία ! δεν ξέρω απο τότε άν συνεχίζουν να το επιτρέπουν ακόμα.

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
λόγο τις δουλειάς μου να επισκεφτώ χώρες του τρίτου κόσμου(λυπήθηκα) όπως και χώρες που υπήρχαν ένοπλες συμπλοκές!

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
83
Like
3.745
Πόντοι
14.377

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
83
Like
3.745
Πόντοι
14.377
Σκατοδουλειά θεωρητικά για εμένα είναι να είσαι ταρίφας σε ctουρίστρια και να σου φέρνουν όλο καθαρίστριες!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
419
Πόντοι
6.135
Εγω πριν 1,5 χρονο περιπου δουλεψα σε διανομη φυλλαδιων για λιγο καιρο. Την πρωτη μερα απο την βιασυνη μου να τελειωσω το μοιρασμα κ ταυτοχρονα απο την συνεχη πιεση του εποπτη πατησα 2 φορες σκατα σκυλων (ευτυχως ηταν καπως ξερα κ δεν κολλησαν στην σολα) . Καθως γυρναγα σπιτι αποκαλεσα την δουλεια αυτην "σκατοδουλεια"

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Στην εταιρεια που εργαζομουν γινονταν που και που καταστροφες εμπορευματων στη χωματερη στα Λιοσια. Σκηνες απειρου καλους με χειροτερες εμπειριες για μενα την διενεργεια καταστροφης διπλα σε βουνο απο βιολογικο καθαρισμο (super μποχα μεσα στη μποχα) , την καταστροφη δικων μας εμπορευματων διπλα σε καταστροφη φαρμακων (τρομαρη υπνηλια μετα απο 30 λεπτα), καταστροφη σε χωρο οπου ειχαν αδειασει σκυλοτροφες (τις παταγε η μπολντοζα που πολτοποιουσε τα δικα μας εμπορευματα και εσκαγαν σκορπιζοντας το περιεχομενο πανω μας)και μια αλλη φορα επιθεση απο ρακοσυλλεκτες.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Αποθηκαριος σε αλυσιδα(γνωστη και μη εξαιρετεα) ηλεκτρικων/ηλεκτρονικων ειδων.
Για 3 μηνες μεχρι να παω στο αντικειμενο μου(τουριστικα)
Αξεχαστο 3μηνο. Αυτα τα γαμημενα τα πλυντηρια ειναι ασηκωτα  :2funny:

Επισκέπτης
χειροτερο πραγμα απο γουρουνοστασιο δεν υπαρχη  :S

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.370
Πόντοι
1.686
........
Γιατι ρε δικε μου εχεις δουλεψει εσυ?  :S :S :S

Ευτυχώς όχι !

Είχε δουλέψει όμως η αποκλειστική νοσοκόμα της γιαγιάς μου .

Πήγαινε επισκεπτήριο στο ασυλο ανιάτων και μετά

δεν θα παραπονιέσαι για τίποτα ,αν έχεις την υγεία σου .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom