Νέα

Περίεργοι χωρισμοί...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aleister

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ με τον φίλο DAWN.Πες της σε 1-2 χρόνια και σε 1-2 χρόνια πες της ακόμα λίγο και πάει λέγοντας.Αν βέβαια σου αρέσει αυτή η κοπέλα και σκέφτεσαι και εσύ κάποτε να την παντρευτείς,αλλιως τελείωσε το τώρα.

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.012
Πόντοι
10.413
εγώ την δικιά μου την γνώρισα στα 20 της και την παντρεύτηκα στα 27 της (εγώ 26 και 33 αντίστοιχα).....
στα 4 χρόνια γνώρισα τους γονείς της.....
και μετά ακολούθησαν 2 χρονάκια πρέσινγκ από την δικιά μου.....
το κράτησα όσο μπορούσα......
θυμάμαι ότι πριν ενδώσω, είχαμε περάσει αντίστοιχες "κρίσεις".....
τελικά ενέδωσα....

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
παιδια εχετε δίκιο,τελικά θελει πονηράδα και οχι ειλικρίνια..
Ψέμματα θέλουν,θα τα έχουν...

m8829

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
Μάγκες γνώμη μου είναι πως η δεκαετία 20-30 είναι η κρισιμότερη στη ζωή της γυναίκας..! Είναι η περίοδος που την πιάνουν τα υπαρξιακά της, του στυλ " θα βρω άντρα, πότε θα γίνω μάνα, πότε θα αποκατασταθώ,κτλ" και γενικώς δύσκολα μπορείς να κάνεις "παιχνίδι" με αυτές τις ηλικίες.. Οι καλύτερες ηλικίες κατά τη γνώμη μου είναι απο 16-19 και απο 30 και πάνω που πλέον η γυναίκα ξέρει τι θέλει, εκτός και αν ο άλλος ψάχνετε σοβαρά για σχέση, εκεί η ηλικία δεν παίζει και τόσο ρόλο, αλλά το άτομο..
Όσον αφορά τον φίλο laplace, γνώμη μου είναι πως πρέπει να σκεφτεί τι θέλει, αν θέλει να προχωρήσει σε γάμο με την κοπέλα, ας το πάει απο αναβολή στην αναβολή και όταν φτάσει στο απροχώρητο, να επισημοποιήσει τη σχέση του, έαν πάλι θέλει σχέση μόνο για χαβαλέ και καλοπέραση ας το διακόψει τώρα. 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Στα 30 που ξέρει τι θέλει να δεις πως με το που σε βλέπει σε ρωτάει αν έχεις σπίτι και καλή δουλειά και ενδιαφέρεσαι για γάμο.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Στα 30 που ξέρει τι θέλει να δεις πως με το που σε βλέπει σε ρωτάει αν έχεις σπίτι και καλή δουλειά και ενδιαφέρεσαι για γάμο.

....σιγα μη σε ρωτησει κιολας....!!!!!!!!
..με το που σε βλεπει, τα εχει δει ΟΛΑ !!!!!  ;) ;) ;) ;)
.....εχω αρχισει να νοιωθω γουρουνοπουλο με τον τροπο που με κοιτανε μερικες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom