Νέα

Περίεργοι χωρισμοί...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
παιδια εχετε καποια εμπειρία με περιεργο χωρισμό?
τα έχω με μια κοπέλα 4 χρόνια και ξαφνικά μου πετάει το : 'δεν νιωθω οσα εσυ' 'δεν μπορω να σκεφθώ τον εαυτό μου μαζί σου στο μέλλον' κλπ και όλα αυτα επειδη και καλά εχουμε κάποιες διαφορες που στο μέλλον δεν θα μας οδηγήσουν στο να κάνουμε οικογένεια!
Οταν είμαστε μαζι ΠΑΝΤΑ ειναι ολο αγάπες,φιλιά και όλα τελεια..
Και ξαφνικά απο το τηλέφωνο να μου πεί για χωρισμούς κλπ..
Παράξενα πράγματα..Δεν ξέρω τι παίζει?Μηπως επειδη με πιέζει για σοβαρά να αλληλογνωρίσουμε γονείς η επειδη λέω οτι δεν είμαι για γαμο πριν τα 35-37?
Σας εχει τύχει κατι ανάλογο?

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Φίλε δεν μας λες την ηλικία σας.
Κάθε κοπελίτσα αυτό έχει λίγο ως πολύ στο νου της. Να γνωριστούν οι γονείς. Μην ανησυχεις δεν ειναι για άγχος.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Κάποιο ρολόι ακούω να κτυπάει.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μπορεί να θέλει να δώσει τον κώλο μόνο στο γαμπρό.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Στα 24 πλέον δεν είναι πλέον κοπελλίτσες... ή την έπιασε το άγχος της αποκατάστασής της, ή έχει βρει και άλλον οπότε το ζυγίζει να την κάνει ή όχι.

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
από τα 24 να σκέφτεται γάμο?
και ποια κοπέλα κάθεται (όπως λέει ότι κάνει αυτή) να σκεφτεί τόσο μακροπρόθεσμα (και καλά ότι έχουμε πολλές διαφορες σε αρκετά θέματα οποτε δεν είμαι κατάλληλος για να προχωρήσει οποτε καλύτερα να σταματήσει εδώ)
και όλα αυτά μετά από 4 χρονια?

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
ξεφορτωσου τη και τρεχα :badair: :badair: :badair:
Το τσιπακι που τις φυτεψαν οι γονεις της οταν ηταν μικρη πηρε μπρος.
Θελει γαμο και δεν την ενδιαφερει με ποιον.Τυπικο δειγμα συγχρονης ελληνιδας.Θα σου ψησει το ψαρι στα χειλη.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τοσο ευκολα βγαζετε συμπερασματα εσεις; Αποκλειεται δηλαδη να βρηκε αλλο γκομενο η κοπελα, να ξεκαβλωσε με το φιλο μας (πραγμα που απευχομαι βεβαια) η οτιδηποτε αλλο;

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
ΝΑΙ! Για τη γυναίκα αυτές οι ηλικίες είναι οι καλύτερες για γάμο. Αφενός τυλίγουν τον καλύτερο γαμπρό λόγω νιάτων και αφετέρουν είναι η καλύτερη ηλικία για παιδιά.
Νομίζω ότι χτυπάει το ρολόι της. Αφού δεν έχεις σοβαρές διαθέσεις, στείλτην κ βολέψου με άλλη. Μέχρι τα 35-37 σε παίρνει 2-3 σχέσεις ακόμα.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Στο Μαντείο των Δελφων υπηρετησατε;
Όχι τίποτα άλλο, αλλα μπορεί και να παίρνετε στο λαιμό σας το φίλο μας μ' αυτά που του λέτε. Το σκεφτήκατε;

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
αφού σου λέει ότι τον πιέζει να αλληλογνωριστούν οι γονείς. Αυτό είναι το πρώτο βήμα προς το γάμο. Ξέρει τί κάνει.

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Στο Μαντείο των Δελφων υπηρετησατε;
Όχι τίποτα άλλο, αλλα μπορεί και να παίρνετε στο λαιμό σας το φίλο μας μ' αυτά που του λέτε. Το σκεφτήκατε;

Ενταξει οταν ζηταει καποιος αποψη σε δημοσιο φορουμ,το κανει για να παρει την "τριτη αποψη" και να κανει μια σουμα.
Αν ειτε λογω γαμου,ειτε να εχει βρει αλλο(οπως προειπες),ειτε λογω χαρακτηρα να τον ψηνει,η λυση ειναι μια.Φευγεις.
Τι θες να του πουμε δηλαδη?Τα αυτονοητα.

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Το θέμα ειναι οτι η γκόμενα, μου τα λέει μπερδεμένα και η λύση ειναι μία:πρεπει να έχουμε πάντα έτοιμη μια καβάτζα..
ΠΟΤΕ δεν μενουμε χωρις καβάτζες,γιατι μετά απο 4 χρόνια οου ρίχνει η άλλη τα παλαβα της και εσυ γκρεμίζεσαι..

Επισκέπτης
Αν σου λέει περί γνωριμίας γονέων κτλ, κτλ... τότε έχει απλώσει ήδη την λαδόκολλα από κάτω σου για τύλιγμα! It's up to you λοιπόν. Αν θέλεις να παντρευτείς, προχώρα. Αν δεν θέλεις, δεν είσαι έτοιμος ή οτιδήποτε άλλο... της το ξεκαθαρίζεις και την αφήνεις να πάρει αυτή την απόφαση (πέτα της το γάντι που λένε!). Πάντως θα σου πω ένα πράγμα: Λες ότι είναι 24 κι έχει σχέση μαζί σου από τα 20 της... άρα δεν νομίζω να έχει προλάβει να κάνει πολλά πράγματα στην ζωή της και πρόσεχε μην της βγουν αργότερα... καταλαβαίνεις τι εννοώ ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ρε φίλε την βάζεις και εσύ σε 10+ χρόνια αναμονής μέχρι να ντυθεί νυφούλα. Είσαι και λίγο μαλάκας (με το συμπάθειο πάντα). Φυσικό είναι να απομακρυνθεί η κοπέλα. Πές της οτι σκευτεσαι τον γάμο σε ένα-δύο χρόνια που θα αποκατασταθείς οικονομικά και μετά βλέπεις τι κάνεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom