Νέα

Περίεργες φάτσες γύρω από τα μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tromeros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά..γιατί όλος ο κόσμος που περιφέρεται γύρω από τα μπουρδέλα μου φαίνεται τριτοκοσμικός;

Όταν κάνω βόλτα σε περιοχή με μπουρδέλα, ακόμα και μέρα μεσημέρι, ανεβαίνουν οι χτύποι της καρδιάς μου, σα να φοβάμαι σε εκείνη την περιοχή..

συμβαίνει σε άλλους;

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Kι εγώ το σκέφτομαι.Κυκλοφορεί αρκετός υπόκοσμος.Λογικό.Τα μπουρδέλα είναι σε υποβαθμισμένες συνοικίες.Μερικές περιοχές έχουν καταντήσει σαν γκέτο πια.
Για την Κυψέλη πχ έχω διαβάσει ότι οι κλοπές είναι καθημερινό φαινόμενο και αποτελούν μεγάλο πρόβλημα για τους νομοταγείς κατοίκους.

Bono Vox

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
5.765
Ξέρετε τίποτα για το Studio στη Δροσοπούλου 97;

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Ρε παιδιά..γιατί όλος ο κόσμος που περιφέρεται γύρω από τα μπουρδέλα μου φαίνεται τριτοκοσμικός;

Όταν κάνω βόλτα σε περιοχή με μπουρδέλα, ακόμα και μέρα μεσημέρι, ανεβαίνουν οι χτύποι της καρδιάς μου, σα να φοβάμαι σε εκείνη την περιοχή..

συμβαίνει σε άλλους;
μηπως εχεις διαλεξει λαθος username?
χαλαρωσε φιλε

δεν ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα,ειδικα το μεσημερι.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
εμένα πάλι μου αρέσουν που είναι έτσι
περιέργο ε?

Επισκέπτης
βασικα κικλοφορουν πολοι πουσταραδεσ...ειδικα στο μεταξουργειο μετα τις3 το προι...βγαινουν πολοι πουστιδες και ψαχνουν αγορακια....ερχονται και σου μιλανε και τετια πραγματα...εμενα  καθος εφευγα απο το μεταξι με το παπι μου μου φοναζει ενασ....γιρναο λοιπον...και του λεο τι εγινε ρε καυλιαρι?σιμβαινει κατι???εντομεταξι εκανα τον ανιξερο και καλα δεν ιξερα οτι εψαχνε αγορακια αυτος...και αρχισε να με ροται απο που ειμαι  που μενο...και γο να του απανταο και να τον φουντονο λεγοντας τον τσαχνινι και τετοια κλασικα πραγματα...ιθελε επισισ μετα απο λιγο να αγιξει τιν κερια μου!και του λεο δε κανει καυλιαρι μου...κακο!!!και μου λεει αφου δεν θες φευγο...στο καλο του λεο!!!μπουχααχαχαχαχα!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66

συμβαίνει σε άλλους;
γιατι οι φυσιολογικοι δεν πανε να γαμησουνε σε μπορδελα..!!οι μονοι φυσιολογικοι που εχω δει ειναι παλικαρια που πανε για το χαβαλε τους η για ξεχαρμανιασμα η υπολοιποι που πανε 4-5 φορες την βδομαδα ειναι κατι καμενοι απο την ζωη 50αρηδες χωρις οικογενεις μαφιοζοι της πουτσας και ετσι..!!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ρε παιδιά,έχουν γραφτεί στο site πολλοί νεόι χρήστες και θα παρακαλούσα,φαντάζομαι και εκ μέρους των παλιών, εδώ μέσα να ανοίγουμε θέματα σοβαρά και να έχουν λογική...έχουμε δει πολλά απίστευτα θέματα(ο άλλος ρώταγε τί κάνεις μετά το γαμήστι στο μπουρδέλο  :jerking: :jerking: :jerking:)και τώρα αυτό εδώ..... :headbang: :headbang: :headbang:1 από τα θέματα που έχουν ανοιχθεί τελευταία το οποίο είναι 100% σωστό είναι ότι το site φθίνει...... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ε ναι δεν ειναι θεμα για συζητηση αυτο....!!!περιεργες φατσες ακου...!!
εσυ ρε tromeros αναρωτηθηκες και αν για τους αλους η φατσα σου οτι μπορει να ειναι περιεργη...??

Επισκέπτης
γιατι οι φυσιολογικοι δεν πανε να γαμησουνε σε μπορδελα..!!οι μονοι φυσιολογικοι που εχω δει ειναι παλικαρια που πανε για το χαβαλε τους η για ξεχαρμανιασμα η υπολοιποι που πανε 4-5 φορες την βδομαδα ειναι κατι καμενοι απο την ζωη 50αρηδες χωρις οικογενεις μαφιοζοι της πουτσας και ετσι..!!
καυλιαρι κανεις λαθος ...ξερεις ποσα ατομα εδο μεσα πανε πολλες φορες τιν εβδομαδα???και αν τους γνορισεις εινια απολιτος φισιολογικοι ανθροποι..!δεν ειναι αυτο το ζιτουμενο ομος...ι καυλα δεν εχει ορια...παρακινει τον καθε σινεμπουρδελιαρι να τιμορισει τα ατατα και πονιρα πορνιδια τισ μπουρδελιαρας αθινας!!!
ο καθε καυλιαρης εχει δικαιομα ελευθεριας στιν καυλα του να πιτσιλαει σινεχος αιμοβορικα πορνιδια...αλλοστε γι αυτο γενιθικαμε!!!για να τιμορουμε τα ατακτα πορνιδια...βεβεα σιμφονο ποσ ιποαρχουν και πολοι παρακμιακοι και παραξενοι ανθροποι σε αυτα τα σοκακια αχαλινοτις ιδονις που μασ περιτριγιριζουν...!γι αυτο προσοχι...εχο παντα παο με παρεα...σπανια εχο παι μονος,λογο ανιπερβλιτις δοσισ καυλας...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
καυλιαρι κανεις λαθος ...ξερεις ποσα ατομα εδο μεσα πανε πολλες φορες τιν εβδομαδα???και αν τους γνορισεις εινια απολιτος φισιολογικοι ανθροποι..!δεν ειναι αυτο το ζιτουμενο ομος...ι καυλα δεν εχει ορια...παρακινει τον καθε σινεμπουρδελιαρι να τιμορισει τα ατατα και πονιρα πορνιδια τισ μπουρδελιαρας αθινας!!!
ο καθε καυλιαρης εχει δικαιομα ελευθεριας στιν καυλα του να πιτσιλαει σινεχος αιμοβορικα πορνιδια...αλλοστε γι αυτο γενιθικαμε!!!για να τιμορουμε τα ατακτα πορνιδια...βεβεα σιμφονο ποσ ιποαρχουν και πολοι παρακμιακοι και παραξενοι ανθροποι σε αυτα τα σοκακια αχαλινοτις ιδονις που μασ περιτριγιριζουν...!γι αυτο προσοχι...εχο παντα παο με παρεα...σπανια εχο παι μονος,λογο ανιπερβλιτις δοσισ καυλας...
καλα ναι οι παρακμιακοι παρακμιακοι..!!υπαρχουνε και φυσιολογικοι..!!αλλα τι να σου πω το θεωρεις σοβαρο θεμα αυτο...??
ελεος

Επισκέπτης
ι καυλα εινια απο τις σοβαροτερες ανιατες ασθενειες που μαστιγονι εμασ τουσ γνισιους καυλιαριδες....γι αυτο ιπαρχουν και τα σιγκεκριμενα ιατρεια για να απαλαγουμε προσορινα απο τιν μεγαλι μαστιγα τις ασθενειας...πιτσιλατε φιλτατοι σινεμπουρδελιαριδες!!!πουτανεσ στα κρεβατια σας!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
πασο καβλιαρη μου...!! εχεις απολυτο δικιο αλλα σορυ εχω θελω ν απεχω απ αυτο το θεμα πραγματικα..!!!
θεμα ειναι αυτο...!!!!!!!!

Επισκέπτης
πασο καβλιαρη μου...!! εχεις απολυτο δικιο αλλα σορυ εχω θελω ν απεχω απ αυτο το θεμα πραγματικα..!!!
θεμα ειναι αυτο...!!!!!!!!
μπουχαχαχα!! παντος θελει προσοχι...μια φορα σε ενα πουταναδικο στον πιο εροτικο πεζοδρομο τις αθινασ....ειχε γινι το εξις σιμβαν...ιταν μεσα στο κοκινοσπιτο διο φιλοι...φισιολογικοι...και μπαινουν στοο καπακι ενασ αλοσ με ενα φιλο του μεθισμενο....ο μεθισμενος παρακμιακος καυλεασ αρχισε να κολαι στα 2παλικαρια...κατσε ισιχα του ελεγαν αυτος εκι στο χαβα του...μια διο τρις...τροι κατι κλοτσεσ και τον πετανε εξο μαζι με τον αλο φιλο του απο τις σκαλες του μπουρδελου!γι αυτο δε πρεπει να δινις σιμασια σε μεθισμενους και αλουσ περιεργους.....

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
γιατι οι φυσιολογικοι δεν πανε να γαμησουνε σε μπορδελα..!
Δηλαδη θανο εσυ που οπως λες δε κανεις το κοπο να γαμησεις για 15 λεπτα μονο,πιστευεις οτι σε σχεση με καποιους απο δω μεσα που πανε μερικες φορες τη βδομαδα εισαι φυσιολογικος?
Οσο για τον τρομερο, καλα θα κανει να πινει το γαλα του σπιτι και να μην πηγαινει σε κακοφημες γειτονιες γιατι δεν κανει να φοβαται τοσο πολυ με τις μυστηριες φατσες που βλεπει.
Απορω ακομα γιατι υπαρχει αυτο το thread δηλαδη.. :headbang: :headbang:

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
περιεργες φατσες μπραβων κυκλοφορουν σε φυλης και πλατεια βικτωριας.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
σιγα ρε παιδες,στην αλλαγη της βαρδιας μονο βλεπεις πολυ κοσμο του συναφιου τους που ερχονται και παιρνουν τις κοπελες.

αν πας πρωινες η μεσημεριανες ωρες ησυχια εχει.αντε να δεις και καναν περιεργο τι εγινε θα σε φαει? τοσα χρονια που παω τιποτα δε γινεται.

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
γινονται πολλα μαγκες που δεν τα ξερουμε  πολλες υποπτες κινησεις ειδικα το βραδυ

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
αλλο τι κανουν αυτοι και δε το καταλαβαινεις κι αλλο να μη μπορεις να κυκλοφορησεις.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εγω παλι βλεπω παραξενους κατι τυπακια που ειναι πελατες κατι 60αριδες με κατι τσαντες γιατρων,κατι ατομα σαν μογγολοι εντελως,κατι υπερβαροι κατι σπυριαριδες κλπ,και δεν μιλαω για μεταξι που βλεπεις μονο πακιστανους και αλβανους που σου πιανουν την κουβεντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom