Νέα

Περίεργες φάτσες γύρω από τα μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
εγω παλι βλεπω παραξενους κατι τυπακια που ειναι πελατες κατι 60αριδες με κατι τσαντες γιατρων,κατι ατομα σαν μογγολοι εντελως,κατι υπερβαροι κατι σπυριαριδες κλπ,και δεν μιλαω για μεταξι που βλεπεις μονο πακιστανους και αλβανους που σου πιανουν την κουβεντα
τα παντα βρισκεις  :2funny: το θεμα ειναι οτι δεν ειναι τοσο επικινδυνα οπως τα παρουσιαζουν καποιοι ασχετοι.

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγω παλι βλεπω παραξενους κατι τυπακια που ειναι πελατες κατι 60αριδες με κατι τσαντες γιατρων,κατι ατομα σαν μογγολοι εντελως,κατι υπερβαροι κατι σπυριαριδες κλπ,και δεν μιλαω για μεταξι που βλεπεις μονο πακιστανους και αλβανους που σου πιανουν την κουβεντα
μεχρι και παρε δωσε με αστυνομια μπορει να εχουν ολοι αυτοι και να ψαχνουν ασχετα πραγματα σε εκεινα τα μερη γι'αυτο πιανουν διαφορες κουβεντες.

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
ποο ρε πουστη καμια φορα βλεπω και λεω τι δουλεια εχουμε εδω ρε  μαυτους

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
[quote author=mpozanis  link=topic=8804.msg4395959#msg4395959 date=1362320927]
ποο ρε πουστη καμια φορα βλεπω και λεω τι δουλεια εχουμε εδω ρε  μαυτους
[/quote]κατι μογγολοι ,καθυστερημενοι κτλ απ οτι λενε οι τσατσαδες δε μπαινουν.απλα ερχονται καθε μερα και κοιτανε

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
κατι μογγολοι ,καθυστερημενοι κτλ απ οτι λενε οι τσατσαδες δε μπαινουν.απλα ερχονται καθε μερα και κοιτανε
εγω συνηθως οταν θελω να μπω και ξερω σε ποια κοπελα θα μπω πηγαινω την ωρα που γινεται η αλλαγη για να ειμαι πρωτος  ;)

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
[quote author=mpozanis  link=topic=8804.msg4395985#msg4395985 date=1362321455]
εγω συνηθως οταν θελω να μπω και ξερω σε ποια κοπελα θα μπω πηγαινω την ωρα που γινεται η αλλαγη για να ειμαι πρωτος  ;)
[/quote]ε κλασσικα πραγματα.αμα πας στην αρχη της βαρδιας ειναι ξεκουραστη συνηθως ...εκτος κι αν κανει διπλοβαρδια  :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Παίζει και ένα πουστράκι στην Φυλής που ψάχνει γαμιά......πολύ γέλιο.... Την άλλη φορά κάποιος του είπε να πάει σε κοπέλα,να αδιάσει τα μπαλάκια του! :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ελα ντε που ομως αυτες της περιεργες φατσες κανουμε εμεις λεφταδες απο τα λεφτα που σκαμε στα πουτανακια  :zfuck:

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
ασε που παιζει να τις χαίρονται τζαμπε με αυτες τις φατσες και εμεις πλερω  :booty:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom