Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

Skipse tora

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0
γιατι βρε μαλακα;
ψεματα λεω
πες μου ενα καλυτερο σωμα;
εβρο δεν παω
:-*

Καντηλαναφτης στον Λυκαβητο αν θυμαμαι καλα  πρεπει να υπαρχει ακομα οπως και σιτιστης αλογων.
Εαν ο πατερας σου ειναι εφοπλιστης πολυ ευκολα θα πας εκει. :2funny:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
εγω εβρο δεν παω φιλε...
το πες και μονος σου πριν ;)

Και σε νησάκι να πας μικρή διαφορά. Αν έχεις βύσμα να πας κατ' ευθείαν Χαιδάρι χωρίς παραμεθώριο τότε ναι θα γλυτώσεις τη χοντρή πούτσα. Αλλά το σώμα από μόνο του δε λέει τίποτα. Θα το καταλάβεις σύντομα...

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Να σου πω χίλια;  :)
Και σου πα και πριν, είναι και το πού θα πας

Έχεις δίκιο. Το θέμα είναι η μονάδα και ο διοικητής. Άμα έχει πέσει μαυρίλα στη μονάδα ότι όπλο και να είσαι σε τρώει το σκοτάδι.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Παρεπιπτόντος όσοι τουιτάρετε ακολουθήστε τον "Άγνωστος Στρατιώτης" @fantaros2012 . Το παλικάρι έχει μεγάλη έμπνευση.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.371
Πόντοι
266
Και σε νησάκι να πας μικρή διαφορά. Αν έχεις βύσμα να πας κατ' ευθείαν Χαιδάρι χωρίς παραμεθώριο τότε ναι θα γλυτώσεις τη χοντρή πούτσα. Αλλά το σώμα από μόνο του δε λέει τίποτα. Θα το καταλάβεις σύντομα...
απο σαλονικη ειμαι
τι χαιδαρια με λες τωρα...

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Σαν νεοσυλλεκτος Αυλωνα δεν ειναι ασχημα διοτι εχει πολλα ατομα και γινεται χαμος αλλα το σταδιο του νεοσυλλεκτου πλεον δεν ειναι ουτε 1 μηνας.
To φαγητο ειναι για τον πουτσο αλλα αν αναλογιστουμε το ποσα ατομα εχουν να ταισουν ειναι λογικο.
Εχει μηχανηματα με σοκολατες και μηχανηματα για καφε αλλα ο καφες ειναι ψιλοπικρη φαση :cheesy: :cheesy:
Το πρωινο ειναι συνηθως παξιμαδοψωμο με μελι και μαρμελαδα.
Οταν κανεις προβες για την ορκομωσια σου φερνουν και ωραιοτατα κρουασαν σαν προγευμα αλλα κανονισε να εχεις κανενα μπουκαλακι με νερο διοτι αλλιως δεν κατεβαινουν με τιποτα.Εγω ειχα μπει αυγουστο μηνα και εφαγα την ζεστη στην μαπα.
Ειχα μαλιστα εναν φιλο που μου ειχε πει να κραταω αντιλιακο για τον ηλιο και τον κοροιδευα οταν μπηκα μεσα ομως και εκανα τις προβες για την ορκομωσια ολη μερα τον θυμηθηκα.
Μεσα στον Αυλωνα περασα τους 4 μηνες απο τους 9 μηνες της θητειας μου.
Μια λεξη ειναι η καταλληλη για τον Αυλωνα,ΧΗΜΕΙΟ ;)

Skipse tora

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0
Σαν νεοσυλλεκτος Αυλωνα δεν ειναι ασχημα διοτι εχει πολλα ατομα και γινεται χαμος αλλα το σταδιο του νεοσυλλεκτου πλεον δεν ειναι ουτε 1 μηνας.
To φαγητο ειναι για τον πουτσο αλλα αν αναλογιστουμε το ποσα ατομα εχουν να ταισουν ειναι λογικο.
Εχει μηχανηματα με σοκολατες και μηχανηματα για καφε αλλα ο καφες ειναι ψιλοπικρη φαση :cheesy: :cheesy:
Το πρωινο ειναι συνηθως παξιμαδοψωμο με μελι και μαρμελαδα.
Οταν κανεις προβες για την ορκομωσια σου φερνουν και ωραιοτατα κρουασαν σαν προγευμα αλλα κανονισε να εχεις κανενα μπουκαλακι με νερο διοτι αλλιως δεν κατεβαινουν με τιποτα.Εγω ειχα μπει αυγουστο μηνα και εφαγα την ζεστη στην μαπα.
Ειχα μαλιστα εναν φιλο που μου ειχε πει να κραταω αντιλιακο για τον ηλιο και τον κοροιδευα οταν μπηκα μεσα ομως και εκανα τις προβες για την ορκομωσια ολη μερα τον θυμηθηκα.
Μεσα στον Αυλωνα περασα τους 4 μηνες απο τους 9 μηνες της θητειας μου.
Μια λεξη ειναι η καταλληλη για τον Αυλωνα,ΧΗΜΕΙΟ ;)

Να υποθεσω οτι πηγες καπου αλλου ξαναγυρισες Αυλωνα γιατι 4 μηνες πως εκαστσες εκει;που πηγες;

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Να υποθεσω οτι πηγες καπου αλλου ξαναγυρισες Αυλωνα γιατι 4 μηνες πως εκαστσες εκει;που πηγες;
Εκατσα τους πρωτους 2 μηνες Αυλωνα,τον πρωτο σαν νεοσυλλεκτος και τον δευτερο λογω ειδικοτητας.
Μετα πηγα Αλεξανδρουπολη για εκπαιδευση,μετα πηγα στην Κυπρο και το τελευταιο διμηνο επεστρεψα Αυλωνα οπου και εφαγα το πακετο της ζωης μου.
Θυμαμαι μαλιστα οτι ενω κανονικα επρεπε να επαναπατριστουμε 1 μηνα πριν απολυθουμε ηρθαμε Ελλαδα νωριτερα διοτι δεν ειχαν να μας πληρωνουν.
Απ οτι εχω ακουσει τωρα τα λεφτα που παιρνουν οι φανταροι στην Κυπρο εχουν μειωθει απο αυτα που επαιρνε η δικη μου σειρα.
Περπαταω στην πυλη και πινω FANTA,πουτανα Αυλωνα σε αφηνω για παντα ;)

Skipse tora

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0
Εκατσα τους πρωτους 2 μηνες Αυλωνα,τον πρωτο σαν νεοσυλλεκτος και τον δευτερο λογω ειδικοτητας.
Μετα πηγα Αλεξανδρουπολη για εκπαιδευση,μετα πηγα στην Κυπρο και το τελευταιο διμηνο επεστρεψα Αυλωνα οπου και εφαγα το πακετο της ζωης μου.
Θυμαμαι μαλιστα οτι ενω κανονικα επρεπε να επαναπατριστουμε 1 μηνα πριν απολυθουμε ηρθαμε Ελλαδα νωριτερα διοτι δεν ειχαν να μας πληρωνουν.
Απ οτι εχω ακουσει τωρα τα λεφτα που παιρνουν οι φανταροι στην Κυπρο εχουν μειωθει απο αυτα που επαιρνε η δικη μου σειρα.
Περπαταω στην πυλη και πινω FANTA,πουτανα Αυλωνα σε αφηνω για παντα ;)

Το πυροβολικο-το πυροβολικοοοοοο,το πυροβολικο πολυ το αγαπωωωωωωω
θα πεθα-θα πεθανω-θα πεθανω στο κανο-στο κανονι μου επανωωωωωωωω.

Σκατα ζωη........ :jerking:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.936
Πόντοι
1.686

Τον Πορνοπαπο ρωτηστε για τη θητεια

που βγηκε Ι5 και απαλλάχτηκε !  :2funny: :2funny:

Παρουσιαστηκε με γοβες και δικτυωτο καλσον

και του εδωσαν αμεσως απολυτηριο !  :2funny: :2funny: :2funny:

Skipse tora

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0
Τον Πορνοπαπο ρωτηστε για τη θητεια

που βγηκε Ι5 και απαλλάχτηκε !  :2funny: :2funny:

Παρουσιαστηκε με γοβες και δικτυωτο καλσον

και του εδωσαν αμεσως απολυτηριο !  :2funny: :2funny: :2funny:

Τειλκα τα Ι5 νομιζω καλα κανανε!Εμεις τι κερδισαμε;

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τειλκα τα Ι5 νομιζω καλα κανανε!Εμεις τι κερδισαμε;
Οχι ρε φιλε μην το λες αυτο.
Ειναι και ο στρατος μια εμπειρια,ζεις καταστασεις που δεν θα ζουσες ποτε.
9 μηνες ειναι πλεον η θητεια,δηλαδη οι πατεραδες μας και οι παππουδες μας τι να πουνε;;;
Ασε τα μυξιαρικα να περνουν Ι5 :jerking:

Skipse tora

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0
Οχι ρε φιλε μην το λες αυτο.
Ειναι και ο στρατος μια εμπειρια,ζεις καταστασεις που δεν θα ζουσες ποτε.
9 μηνες ειναι πλεον η θητεια,δηλαδη οι πατεραδες μας και οι παππουδες μας τι να πουνε;;;
Ασε τα μυξιαρικα να περνουν Ι5 :jerking:

Μονο οι φιλοι μεινανε και το λουκανικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom