Μονο οι φιλοι μεινανε και το λουκανικο.
Συλλογή εμπειριών είναι η ζωή ρε φίλε. Και ο στρατός , μ' όλα τα ζόρια και τις δυσκολίες του, είναι από τις πιο διδακτικές.
Μονο οι φιλοι μεινανε και το λουκανικο.
Πολύ μεγάλο στρατόπεδο, και βάζουν πλέον εκτός από τους τέθωρες και τα περιστέρια και τις νοσοκόμες (υγειονομικό) κι ένα τάγμα πεζικού, οπότε όπως καταλαβαίνεις γίνεται της καριόλας.
Αν πας με τρένο κατεβαίνεις στο σταθμό Άγιο Θωμά, επαναλαμβάνω σταθμό Άγιο Θωμά.
Με το φαί θα πάθεις σοκ γιατί θα νιώσεις σαν να είσαι κρατούμενος (τι σαν) οπότε θα κάνεις πλούσιο κι εσύ τον Στεργίου.
Κι όπως είναι φυσικό από τις αγαμίες θα θες να φας σοκολάτα οπότε πάρε ψιλά για το μηχάνημα.
Κατά τ' άλλα είναι καλά.
ΥΓ. Πουστόνεο
οχι και βυσμα
κατα τυχη εγινε
Σαν νεοσυλλεκτος Αυλωνα δεν ειναι ασχημα διοτι εχει πολλα ατομα και γινεται χαμος αλλα το σταδιο του νεοσυλλεκτου πλεον δεν ειναι ουτε 1 μηνας.
To φαγητο ειναι για τον πουτσο αλλα αν αναλογιστουμε το ποσα ατομα εχουν να ταισουν ειναι λογικο.
Εχει μηχανηματα με σοκολατες και μηχανηματα για καφε αλλα ο καφες ειναι ψιλοπικρη φαση
Το πρωινο ειναι συνηθως παξιμαδοψωμο με μελι και μαρμελαδα.
Οταν κανεις προβες για την ορκομωσια σου φερνουν και ωραιοτατα κρουασαν σαν προγευμα αλλα κανονισε να εχεις κανενα μπουκαλακι με νερο διοτι αλλιως δεν κατεβαινουν με τιποτα.Εγω ειχα μπει αυγουστο μηνα και εφαγα την ζεστη στην μαπα.
Ειχα μαλιστα εναν φιλο που μου ειχε πει να κραταω αντιλιακο για τον ηλιο και τον κοροιδευα οταν μπηκα μεσα ομως και εκανα τις προβες για την ορκομωσια ολη μερα τον θυμηθηκα.
Μεσα στον Αυλωνα περασα τους 4 μηνες απο τους 9 μηνες της θητειας μου.
Μια λεξη ειναι η καταλληλη για τον Αυλωνα,ΧΗΜΕΙΟ ;)
μαλακα διαβιβασεις θα κανω ζωαρα
ο στεργιου ποιος ειναι ρε μαλακα;
καντινα εχει;
Ναι... με 60 λεπτα το κρουασαν και 80 το σαντουιτς θα γινει
πολυ πλουσιος ο Στεργιου.
στεργιου στην αθηνα=οτι ο πανινι πανω
θα του δινει κ αυτοκολλητα με τον μητσιμπονα κ τον κωλομπουρδα ν α ανταλλασει με τους αλλους φανταρους?
Δεν εχω κανενα σκοπο να το παιξω μαγκας.Ναι ναι... απλα τα δραματοποιεις για να το παιξεις πιο μαγκας
οταν εχει ηλιο και καυσωνα κατω απο τα δεντρακια σε πανε να μην παθεις τιποτα.
για μενα μονο το πολεμικο ναυτικο κ η πολεμικη αεροπορια θεωρειτε στρατος με ολη την σημασια της λεξης
Ναι... με 60 λεπτα το κρουασαν και 80 το σαντουιτς θα γινει
πολυ πλουσιος ο Στεργιου.
Επιχειρηματικό μυαλό είσαι ρε τζίνι
ηλιθιος εισαι κ φαινεσαι χαζο-χιμπατζη...αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
πριν κάνα δίμηνο αφυπηρέτησε το ανηψάκι μου απο ειδικές δυνάμεις καταδρομών και μάλιστα ΕΛΔΥΚ.
θα του το πω ότι επειδή δεν εκανε 12 μήνες είναι πολύ gay.
αααααααααααααααααααααααααχχααχαχχαχαχαχααχχααχαχαχχαχα
τι διαβάζει κανείς εδώ μέσα απ τους ηλίθιους.
αααααααααααααααααααααααχααχαχχαχαχαχααχχααχαχαχχαχαχααχα
νάτσε έλιωσα πάλι.
Εγω ξερω οτι με 60 λεπτα το κρουασαν σε συγκριση με τους αλλους ( Γρηγορη , εβερεστ κτλπ)
αν καποιος δεν ειναι σπαγκοραμενος και χαλαει... δεν κανεις πλουσιο
κανεναν μονο εσυ.
Το στρατο περιμενε ο Στεργιου να γινεις πλουσιος φιλε... οτι θελεις γραφεις.
μπουαχαχαχαχαχαχαηλιθιος εισαι κ φαινεσαι χαζο-χιμπατζη...
gay κατασταση ειναι σε αρεσει δεν σε αρεσει...τουλαχιστον 12 μηνο,αλλιως ας το κοψουν τελειως...
κ χεστηκα αν το ποντικι το ανηψι σου ειναι ΕΛΔΥΚ...δε μου λεει τιποτα μπροστα σε εναν κοκκινο μπερες...
αΐντε Γιωτα που βγηκες για να μου την πεις...