Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
οταν διαβάζεις αυτά τι παθαίνει ο εγωισμός σου σκεφτόμενος πόσα πληρώνεις τέλη για το χόντα σου;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[size=18pt]
Από… 115.250 και 251 ευρώ τέλη κυκλοφορίας η νέα 7άρα της BMW[/size]

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012, 20:43

Από τον ερχόμενο Νοέμβριο θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά η ανανεωμένη σειρά 7 της BMW που απευθύνεται σε πελάτες με… βαθιές τσέπες. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας, η αρχική τιμή είναι τα 115.250 ευρώ και αφορά την υβριδική έκδοση με τον κινητήρα των 3.0 λίτρων και τους 354 ίππους.

Σε κάθε περίπτωση αν και αναφερόμαστε σε ένα πολυτελές μοντέλο τα τέλη κυκλοφορίας είναι ιδιαίτερα χαμηλά και ξεκινούν από τα 251 ευρώ για την έκδοση 730d. Η πιο ακριβή έκδοση είναι η 750Li xDrive (κινητήρας 4.4 λίτρων με 450 ίππους) που κοστίζει 160.000 ευρώ και έχει τέλη κυκλοφορίας 613 ευρώ.

σπιτςλες!!!

αυτο ειναι να το παρκαρεις αχαρνων βραδυ

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
δεν ειπα οτι δεν υπαρχει

εγω αδυνατω να το πιστεψω

πιστευω περισσοτερο στον εγωισμο,την υπερηφανεια, συμφερον των ανθρωπων παρα στην ανιδιοτελη / διυλησμενη σχεση μεταξυ 2 φιλων , αντρων 30+

Ξέρεις γιατί δεν το πιστεύεις; Γιατί εσύ ο ίδιος δεν πρόκειται να κάνεις αυτά που είπες στο προηγούμενο ποστ για έναν άνθρωπο και ασυναίσθητα κρίνεις με βάση τον εαυτό σου ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι χωρίς προσωπικό συμφέρον.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ξέρεις γιατί δεν το πιστεύεις; Γιατί εσύ ο ίδιος δεν πρόκειται να κάνεις αυτά που είπες στο προηγούμενο ποστ για έναν άνθρωπο και ασυναίσθητα κρίνεις με βάση τον εαυτό σου ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι χωρίς προσωπικό συμφέρον.
Και γω το κάνω αυτό...η ψωλάρα μου πάνω απ'όλα... :birdman:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

μπορει να κανω και εγω λαθη..σιγουρα

και να ειμαι εγωιστης και περηφανος και ξερολας και μαλακας

αν κ πιστευω οτι μπορει ν μ εμπιστευθει καποιος

δεν ειπα ομως οτι δεν υπαρχουν ανιδιοτελεις ανθρωποι και ανθρωποι εκτος οικοεγενειας να σου σταθουν διπλα πραγματικα..στα καλα και στα κακα..μην τα ισοπεδωνουμε ολα

και δεν θελω να ακουγομαι σαν τις γκομενες που τις γαμανε μαλακες και λενε ολοι οι αντρες ειναι μαλακες..αυτες δεν θελω να τις βλεπω

απλα πιστευω οτι δυσκολα βρισκεται στον δρομο σου καποιος ''αδερφος''..και εαν καποιος ειναι ''αδερφος'' δεν θα το κρινεις στα 20 ουτε στα 25..τοτε ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε..μετα ξεχωριζουν πολλα..οπου προχωρας επαγγελματικα, συναισθηματικα κτλ

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μια είναι η ουσία

ψιλοκυβίνη  :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ολοι τον κωλο τους θα κοιταξουν στην στραβη

ακομα κ οι γονεις ειναι ανιδιοτελεις

Ιδιοτελείς μάλλον εννοείς.

*Μαλακία, απλά μου την λες συνέχεια κι ήθελα κι εγώ να σε διορθώσω επιτέλους. :P

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.371
Πόντοι
266
μαλακες μου
μολις τσεκαρα στο σαιτ του γεεθα
με στελνουν διαβιβασεις αυλωνα
ακουω γνωμες αν κανεις εχει προτερη εμπειρια

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Ιδιοτελείς μάλλον εννοείς.

*Μαλακία, απλά μου την λες συνέχεια κι ήθελα κι εγώ να σε διορθώσω επιτέλους. :P

καλα το εγραψα

κ οι γονεις τον κωλο τους κ το συμφερον τους κοιτανε οχι πως θα ειναι ευτυχισμενα τα παιδια τους
δεν ρωτανε ποτε αν θελει το παιδι να χασει την παιδικη του ηλικεια πανω στα βιβλια για να μπει σε ενα κωλο α ε ι για να καμαρωνουν σαν μαλακες στην γειτονια

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
μαλακες μου
μολις τσεκαρα στο σαιτ του γεεθα
με στελνουν διαβιβασεις αυλωνα
ακουω γνωμες αν κανεις εχει προτερη εμπειρια

Πολύ μεγάλο στρατόπεδο, και βάζουν πλέον εκτός από τους τέθωρες και τα περιστέρια και τις νοσοκόμες (υγειονομικό) κι ένα τάγμα πεζικού, οπότε όπως καταλαβαίνεις γίνεται της καριόλας.
Αν πας με τρένο κατεβαίνεις στο σταθμό Άγιο Θωμά, επαναλαμβάνω σταθμό Άγιο Θωμά.
Με το φαί θα πάθεις σοκ γιατί θα νιώσεις σαν να είσαι κρατούμενος (τι σαν) οπότε θα κάνεις πλούσιο κι εσύ τον Στεργίου.
Κι όπως είναι φυσικό από τις αγαμίες θα θες να φας σοκολάτα οπότε πάρε ψιλά για το μηχάνημα.
Κατά τ' άλλα είναι καλά.  :grin:

ΥΓ. Πουστόνεο

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
απο φιλο που χε παει μαυρος θυμαμαι το εξης........
εφευγαν με εξοδο απο το λοχο στις 5 και επειδη ηταν και σχετικα χειμωνας μεχρι να πανε πυλη ειχε νυχτωσει :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom