1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
GAY επειδή έκανε 9μηνο.35ΜΚ εννοεις...
GAY επειδή έκανε 9μηνο.35ΜΚ εννοεις...
ατομο που προφανως δεν εχει υπηρετησει η πηγε κανα πεζικο και κοροιδευε τους αλλους που καναν κανονικη θητεια...GAY επειδή έκανε 9μηνο.
ξέρεις πόσα χρόνια παρακαλάω?Eμενα παντως μια επιστρατευση για κανα μηνα δεν θα με χαλαγε καθολου.
Σκοινακια Μυτιλινη μες τη φυση και κλαπαρχιδιασμα
Τον κολλητο μου τον καλεσαν 5 χρονια αφου απολυθηκαμε,ειχε ειδικοτητα που τους φωναζουν,εμενα που ημουν οδηγος τι να με κανουν?ξέρεις πόσα χρόνια παρακαλάω?
πανάθεμά σε γκάω που μου θες και σκηνάκιαΤον κολλητο μου τον καλεσαν 5 χρονια αφου απολυθηκαμε,ειχε ειδικοτητα που τους φωναζουν,εμενα που ημουν οδηγος τι να με κανουν?
Τον κολλητο μου τον καλεσαν 5 χρονια αφου απολυθηκαμε,ειχε ειδικοτητα που τους φωναζουν,εμενα που ημουν οδηγος τι να με κανουν?
Mαχημος οδηγος ρε,οχι διοικητη και τετοιες φλωριες,καθε μερα τον γυρο του νησιου.πανάθεμά σε γκάω που μου θες και σκηνάκια
τι εννοείς ρε φου?ρε χαρε εισαι 32 χρονωνε
τι κολλητους και παπαριες γραφεις;;
και έχεις δίκιο τον ρώτησα και μου είπε ότι όντως δεν ανήκαν ελδυκ αλλά ΕΦ.ατομο που προφανως δεν εχει υπηρετησει η πηγε κανα πεζικο και κοροιδευε τους αλλους που καναν κανονικη θητεια...
Μικροδείχνει ρε γι'αυτό.ρε χαρε εισαι 32 χρονωνε
Ρε Φου τον ξερω 15 χρονια,μαζι φανταροι ολη τη θητεια,παρεα σχεδον σε καθημερινη βαση,πως να τον πω δηλαδη?ρε χαρε εισαι 32 χρονωνε
Μικροδείχνει ρε γι'αυτό.
μαχιμος οδηγος? στον πολεμο θα τους πετας λαστιχα ?
στην κυπρο καθε χρόνο έχουν μια βδομάδα τουλάχιστον επανεκπαίδευση με βολές.Eμενα παντως μια επιστρατευση για κανα μηνα δεν θα με χαλαγε καθολου.
Σκοινακια Μυτιλινη μες τη φυση και κλαπαρχιδιασμα
ΕΛΔΥΚ ειναι το πεζικο της κυπρου,35ΜΚ ειναι οι καταδρομεις και ειναι ελλαδιτες μονο...μαζι με μας (ναουσα και δραμα) ειναι οι τρεις μοναδες ειδικων δυναμεων που ακομα μπορουν να θεωρουνται κανονικος στρατος...χωρια Ο.Υ.Κ. και Ε.Τ.Α. που ειναι οι νουμερο 1...και έχεις δίκιο τον ρώτησα και μου είπε ότι όντως δεν ανήκαν ελδυκ αλλά ΕΦ.
ενδιαφέρον και ολίγον παρανοικό.
πριν καιρό που είχαμε συναντηθεί μου ειχε πει πως οι κύπριοι τους κοιτάνε με μισό μάτι στις εξόδους και μάλιστα παίζουν και τσαμπουκάδες.
πάντως για την τρέλλα που κουβαλαέι ο πιτσιρίκος αφού βγήκε και ήταν ευχαριστημένος πάει να πει ότι πέρασε πολύ γκέι
πολύ θα ήθελα να μου εξηγήσεις τι σημαίνει το μάχιμος οδηγόςMαχημος οδηγος ρε,οχι διοικητη και τετοιες φλωριες,καθε μερα τον γυρο του νησιου.
Αμα παρουν κανενα Stayer με ABS,αεροσακους και ηλεκτρομαγνητικες κλειδαριες μπορει να με φωναξουν.
ΥΓ Σχεδον 2 μηνες σκοινακια εκανα
τι εννοείς ρε φου?
Εκεί το 15Αύγουστο 3-4 μέρες παλεύω.Πριν λίγο έριξα τις βάσεις. ;)
ΥΓ.Δεν θα την κανεις πουθενα ρε?