μετα τις 30 υπηρετεις. στις 35 υπηρετεις δηλαδη +5 μερες.
μετα τις 20 υπηρετεις οσες ειναι πανω απο 20, μετα τις 30 τις υπηρετεις ΟΛΕΣ, 30+ δλδ
μετα τις 30 υπηρετεις. στις 35 υπηρετεις δηλαδη +5 μερες.
γιωτομπαλοςκαι τι τον περασες τον στρατο για να μπαινοβγαινεις κατα το δοκουν ρε τυπε?
αστικο λεωφορειο?
...ασε φιλε υπηρετησα δεκαεννιαμηνο ,196 σειρα. τωρα δεν προλαβαινεις να παλιωσεις...Κάντε το ένα τρίμηνο ρε μαλάκες, το θέλετε και δωδεκάμηνο...
εγώ που παρουσιάζομαι Νοέμβρη θα κανω εννιάμηνο η δωδεκάμηνο?...ασε φιλε υπηρετησα δεκαεννιαμηνο ,196 σειρα. τωρα δεν προλαβαινεις να παλιωσεις...
σε ζηλεύω όσο και να κάνειςεγώ που παρουσιάζομαι Νοέμβρη θα κανω εννιάμηνο η δωδεκάμηνο?
εγώ που παρουσιάζομαι Νοέμβρη θα κανω εννιάμηνο η δωδεκάμηνο?
διακοπές, αρχιδοξύσιμο, γέλιο, τζάμπα φαί και πολλά άλλαευκαιρια για διακοπες?
διακοπές, αρχιδοξύσιμο, γέλιο, τζάμπα φαί και πολλά άλλα
αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααν γινει 12 μηνο μια χαρα ακουγεται,νορμαλ...το 9 μηνο ειναι πολυ gay κατασταση....
πασοκ ρούλζ κι ετσ ε;διακοπές, αρχιδοξύσιμο, γέλιο, τζάμπα φαί και πολλά άλλα
βρε χάσιμο χρόνου είναι έχεις δεν έχεις υποχρεώσειςκαλα το φαι ειδικα τωρα ειναι αθλιο
το καλο αμα ερθεις σε μοναδα κοντα στο σπιτι σου παιρνεις αδειες συνεχεια ακομα κ χωρις να εισαι βυσμα
αν εχεις υποχρεωσεις εξω ομως ειναι χασιμο χρονου περιμενεις πως κ πως τις αδειες για να κανεις αυτα που πρεπει να κανεις
α ρε με τι αρχές γαλουχηθήκαμεπασοκ ρούλζ κι ετσ ε;
35ΜΚ εννοεις...αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
πριν κάνα δίμηνο αφυπηρέτησε το ανηψάκι μου απο ειδικές δυνάμεις καταδρομών και μάλιστα ΕΛΔΥΚ.
θα του το πω ότι επειδή δεν εκανε 12 μήνες είναι πολύ gay.
αααααααααααααααααααααααααχχααχαχχαχαχαχααχχααχαχαχχαχα
τι διαβάζει κανείς εδώ μέσα απ τους ηλίθιους.
αααααααααααααααααααααααχααχαχχαχαχαχααχχααχαχαχχαχαχααχα
νάτσε έλιωσα πάλι.