pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Kαι πού θα το έκανε ρε τύπε,στο σπίτι του γείτονα,σε κανένα περίπτερο;;;δεν εμαθες να κανεις οτι αυτος στο αβαταρ σου τυπε
Kαι πού θα το έκανε ρε τύπε,στο σπίτι του γείτονα,σε κανένα περίπτερο;;;δεν εμαθες να κανεις οτι αυτος στο αβαταρ σου τυπε
στους εχθρους του εθνους τυπεKαι πού θα το έκανε ρε τύπε,στο σπίτι του γείτονα,σε κανένα περίπτερο;;;
Oυ να μου χαθείς ρε εθνίκι!!!στους εχθρους του εθνους τυπε
δε βάζεις και την πάπια μέσα τύπε μιας και κάνει κρα για διαδηλώσεις;στους εχθρους του εθνους τυπε
τυπε η παπια ειναι φαν των g.i joeδε βάζεις και την πάπια μέσα τύπε μιας και κάνει κρα για διαδηλώσεις;
+1000Εσύ ρε φίλε να υποθέσω ότι πήγες ναυτικό-αεροπορία ή σε κανένα σώμα (αλευράς ή αποθηκάριος);
Ρώτα το φίλο σου να σου πει ο μέσος "κομάντος" τι (και αν) αποκόμμισε κάτι και μετά κάνε και την ίδια ερώτηση σε σένα...
Διαφωτισε με παρακαλω. Τι εχασα στη ζωη μου που δεν πηγα στα κομαντα?
Οχι, φυσικα και δεν εχω παει στα κομαντα. Αλλα τους ειχε ζησει απο κοντα φιλος. 18χρονα, καβλωμενα, ζωακια, που προσπαθουν να το παιξουν αντρακια και δε καταλαβαινουν τι τους γινεται. Μονο απο φαπες και παναγιες καταλαβαινουν. Τι φαπες δλδ, απειλη για φαπες, τοσο παλικαρια!
και που να δεις καβλα αν πηδηξεις κανενα γκομενακι.....οσο για το αλλο που λες σωστος,αν δεν τον εχεις μεσα σου.....που να καταλαβεις?την καβλα του πρασινου μπερε.
αν δεν το εχεις μεσα σου δεν το καταλαβαινεις.
και που να δεις καβλα αν πηδηξεις κανενα γκομενακι.....οσο για το αλλο που λες σωστος,αν δεν τον εχεις μεσα σου.....που να καταλαβεις?
την καβλα του πρασινου μπερε.
αν δεν το εχεις μεσα σου δεν το καταλαβαινεις.
To ίδιο μπορει να υποστηριξει και μια γκομενα για την ψωλή. Γιατι δεν δοκιμαζεις?αν δεν το εχεις μεσα σου δεν το καταλαβαινεις.
ενταξει. μπορουμε ομως να ζησουμε με αυτο, αν δεν σε πειραζει
To ίδιο μπορει να υποστηριξει και μια γκομενα για την ψωλή. Γιατι δεν δοκιμαζεις?
ΨΗΛΑ ΨΗΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΠΕΡΕ
αμα ειχα καταφερει να παω και αλεξιπτωτα (αμφιβιος εγινα τελικα) δεν θα καταλαβαινα ποτε περασε η θητεια μου
414 οχι?Κι εγω ουτε καταλαβα πως περασε η θητεια μου. Αυλωνα, 401 Πατρα, 401, Λαμια, Σκυδρα,424, σπιτι μου. Συνολο κανα 2 μηνες.
414 οχι?