Το αντιστοιχο μπουρδελο ειναι και μεσα . Αντιπροσωπευση της ελληνικης κοινωνιας ειναι σε ολα τα επιπεδα . Μην μπενω σε αναλυσεις . Εχει και τα θετικα του αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω δει και πολλα. Θα δειξει. Αυτη την στιγμη ειμαι και θα ειμαι για ενα ακομα κωλομηνα σε ενα βυσματικο κεντρο (ΚΕΕΜ) ΧΩΡΙΣ να βαλω βυσμα και τα πραγματα εδω ειναι ακομα πιο χειροτερα και μπουρδελιασμενα αποτι στο κεντρο (οπου ΚΑΤΙ καναμε).Κατασπαταληση του δημοσιου χρηματος για να τρωμε και να πεθαινουμε απο την βαρεμαρα κανοντας απολυτως τιποτα με τις ωρες να περναν σαν μερες. Και με βυσματα και βουτιρομπεμπεδες των οποιων τις υπηρεσιες κανουν αλλοι αφου σκανε τα τηλεφωνα οι νταβατζηδες τους. Οσο για τους καραβαναδες εχει απολα.Δεν θα κανω γενικευσεις .Γνωρισα και γαματους τυπους (στο μεγαλο πευκο εδω στο ΚΕΕΜ οχι !) αλλα πηζει ο τοπος και απο κομπλεξικους, αχρηστους και ανθρωπους που εκτος στρατου ηταν και ειναι της σφαλιαρας.Επισης εχει μουνακια εποπινες λοχινες και ανθυπολοχαγινες που πρεπει να κανουν εκφυλα γαμησια! Τις πληρωνει και αυτες το δημοσιο συν ολους τους αλλους μαλακες
ως προσφατα , αλλα πρωην πλεον, φανταρος, θα σου πω το εξης...
ο στρατος ειναι γεματος με αμορφωτους, κομπλεξικους και αχρηστους ανθρωπους οι οποιοι αν δεν πληρωνονταν απο τους δικους μας φορους, ουτε για τζομπανηδες δεν θα εκαναν.
ΑΛΛΑ, οσον αφορα εσένα... ο στρατος ειναι το τελευταιο μερος στη ζωή σου οπου :
1. Δε θα χρειαζεται να σκεφτεσαι... ολα ειναι οπως ειναι, δε χρειαζεται να προσπαθεις ουτε να σκεφτεσαι για τιποτα... στην πραγματικοτητα δεν εχεις προβληματα γιατι
οτι προβλημα εχεις εξω, δεν εχεις τροπο να το αντιμετωπισεις....
2. Θα μπορεσεις να επιδοθεις στην ανελεητη καφριλα που μονο οι μεγαλες αντροπαρεες ξερουν να κανουν.... μπαφους, φαρσες, ξυλο και μπαροτσαρκες στις εξοδους...
3. δε θα σε νοιαζει πως εισαι και τι θα φορεσεις....
4. θα εχεις χρονο να σκεφτεις μονος σου και με την ησυχια σου... οοοοοοσο θελεις....
5. θα μπορεις να παιζεις με ενα οπλο και να ειναι νομιμο...
6. θα γνωρισεις ανθρωπους απο κοινωνικες ταξεις και μερη που δεν θα γνωριζες ποτε
και τελος και κυριοτερο...
7. θα παρεις μια γευση πως ειναι χειροτεροι ανθρωποι απο σενα να σου λενε τι να κανεις... η συνεχεια στη δουλεια σου....
αυτα τα ολιγα....καλος πολιτης, και οπου εισαι κοιτα να κανεις χαβαλε