Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 234K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Εμ δεν  μπορω να κοιμηθω μεσημερη,ουτε στον στρατο δεν κοιμομουνα,οσον αφορα
τις χελωνες εχουν φυγει τωρα και εχουν παει σε πιο ζεστες χωρες αλλα αν θελεις το καλοκαιρι
ελα να τις ταισουμε μαζι!!! :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε φρατσεσκο αντε να τελειωνεις με τα στρατα
να εχεις ελευθερα τα καλοκαιρακια για τις τουριστριουλες
αντε βρε αγορι μου......
το πρωι θα ταιζεις την καρετα-καρετα
και το βραδυ θα ταιζεις τις ολανδεζες και τις σουηδεζες.... ;)

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε φρατσεσκο αντε να τελειωνεις με τα στρατα
να εχεις ελευθερα τα καλοκαιρακια για τις τουριστριουλες
αντε βρε αγορι μου......
το πρωι θα ταιζεις την καρετα-καρετα
και το βραδυ θα ταιζεις τις ολανδεζες και τις σουηδεζες.... ;)
Στρατο τωρα θα παω Νοεμβριο του '10,για αλλους 5 μηνες καθαρα!!Αλλα αν θελω
την διακοπτω την αναβολη και παω Μαιο η Αυγουστο,αλλα δεν θελω να χασω το καλοκαιρι μου και ετσι δεν θα την διακοψω και θα μπω παλι Νοεμβρη!!

arcans73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Στρατο τωρα θα παω Νοεμβριο του '10,για αλλους 5 μηνες καθαρα!!Αλλα αν θελω
την διακοπτω την αναβολη και παω Μαιο η Αυγουστο,αλλα δεν θελω να χασω το καλοκαιρι μου και ετσι δεν θα την διακοψω και θα μπω παλι Νοεμβρη!!
ξυσε τα αρχιδια.
λες και αμα δεν πας το καλοκαιρι,ολα τα μουνια εσενα θα ψαχνουν. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
ξυσε τα αρχιδια.
λες και αμα δεν πας το καλοκαιρι,ολα τα μουνια εσενα θα ψαχνουν. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Που ξερεις ρε μεγαλε τι μουνια γαμαω εγω το καλοκαιρι;;
Καθε μερα ολο το βραδυ μες τα club!!!
Aντε και με το 10 το καλο.. :dancing: :dancing:

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Παιδες γνωρίζει κανεις για το στρατόπεδο 389 ΠΑΠ στην Ξυλαγανή εξω απο Κομοτηνή?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Καλά απ' ότι διάβασα... καλά κρασιά! Γερά ρε... μην σε πάρει από κάτω...

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Ενα μηνα και κατι στο στρατο. Στο κεντρο (Μεγαλο Πευκο) μας ειχαν ολη μερα σε κατι αλλα περνουσε η ωρα. Γενικα ο στρατος ειναι ενα μπουρδελο (μεταξουργειου) . Οτι ειναι το ελληνικο δημοσιο Χ 2

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ενα μηνα και κατι στο στρατο. Στο κεντρο (Μεγαλο Πευκο) μας ειχαν ολη μερα σε κατι αλλα περνουσε η ωρα. Γενικα ο στρατος ειναι ενα μπουρδελο (μεταξουργειου) . Οτι ειναι το ελληνικο δημοσιο Χ 2
Το πραγματικό μπουρδέλο θα το γνωρίσεις όταν απολυθείς! :sunglasses:
Καλή συνέχεια...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παρε παραδειγμα ποσοι στρατιωτικοι εχουν λογαριασμο εδω μεσα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Το πραγματικό μπουρδέλο θα το γνωρίσεις όταν απολυθείς! :sunglasses:
Καλή συνέχεια...

Το αντιστοιχο μπουρδελο ειναι και μεσα . Αντιπροσωπευση της ελληνικης κοινωνιας ειναι σε ολα τα επιπεδα . Μην μπενω σε αναλυσεις . Εχει και τα θετικα του αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω δει και πολλα. Θα δειξει. Αυτη την στιγμη ειμαι και θα ειμαι για ενα ακομα κωλομηνα σε ενα βυσματικο κεντρο (ΚΕΕΜ) ΧΩΡΙΣ να βαλω βυσμα και τα πραγματα εδω ειναι ακομα πιο χειροτερα και μπουρδελιασμενα αποτι στο κεντρο (οπου ΚΑΤΙ καναμε).Κατασπαταληση του δημοσιου χρηματος για να τρωμε και να πεθαινουμε απο την βαρεμαρα κανοντας απολυτως τιποτα με τις ωρες να περναν σαν μερες. Και με βυσματα και βουτιρομπεμπεδες των οποιων τις υπηρεσιες κανουν αλλοι αφου σκανε τα τηλεφωνα οι νταβατζηδες τους. Οσο για τους καραβαναδες εχει απολα.Δεν θα κανω γενικευσεις .Γνωρισα και γαματους τυπους (στο μεγαλο πευκο εδω στο ΚΕΕΜ οχι !) αλλα πηζει ο τοπος και απο κομπλεξικους, αχρηστους και ανθρωπους που εκτος στρατου ηταν και ειναι της σφαλιαρας.Επισης εχει μουνακια εποπινες λοχινες και ανθυπολοχαγινες που πρεπει να κανουν εκφυλα γαμησια! Τις πληρωνει και αυτες το δημοσιο συν ολους τους αλλους μαλακες

warrel1985

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
και το ερωτημα ειναι ,,, στις ποσες και σημερα λελεδιαζει μια σειρα? :2funny:

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Το αντιστοιχο μπουρδελο ειναι και μεσα . Αντιπροσωπευση της ελληνικης κοινωνιας ειναι σε ολα τα επιπεδα . Μην μπενω σε αναλυσεις . Εχει και τα θετικα του αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω δει και πολλα. Θα δειξει. Αυτη την στιγμη ειμαι και θα ειμαι για ενα ακομα κωλομηνα σε ενα βυσματικο κεντρο (ΚΕΕΜ) ΧΩΡΙΣ να βαλω βυσμα και τα πραγματα εδω ειναι ακομα πιο χειροτερα και μπουρδελιασμενα αποτι στο κεντρο (οπου ΚΑΤΙ καναμε).Κατασπαταληση του δημοσιου χρηματος για να τρωμε και να πεθαινουμε απο την βαρεμαρα κανοντας απολυτως τιποτα με τις ωρες να περναν σαν μερες. Και με βυσματα και βουτιρομπεμπεδες των οποιων τις υπηρεσιες κανουν αλλοι αφου σκανε τα τηλεφωνα οι νταβατζηδες τους. Οσο για τους καραβαναδες εχει απολα.Δεν θα κανω γενικευσεις .Γνωρισα και γαματους τυπους (στο μεγαλο πευκο εδω στο ΚΕΕΜ οχι !) αλλα πηζει ο τοπος και απο κομπλεξικους, αχρηστους και ανθρωπους που εκτος στρατου ηταν και ειναι της σφαλιαρας.Επισης εχει μουνακια εποπινες λοχινες και ανθυπολοχαγινες που πρεπει να κανουν εκφυλα γαμησια! Τις πληρωνει και αυτες το δημοσιο συν ολους τους αλλους μαλακες

ως προσφατα , αλλα πρωην πλεον, φανταρος, θα σου πω το εξης...

ο στρατος ειναι γεματος με αμορφωτους, κομπλεξικους και αχρηστους ανθρωπους  οι οποιοι αν δεν πληρωνονταν απο τους δικους μας φορους, ουτε για τζομπανηδες δεν θα εκαναν.

ΑΛΛΑ, οσον αφορα εσένα... ο στρατος ειναι το τελευταιο μερος στη ζωή σου οπου :

1. Δε θα χρειαζεται να σκεφτεσαι... ολα ειναι οπως ειναι, δε χρειαζεται να προσπαθεις ουτε να σκεφτεσαι για τιποτα... στην πραγματικοτητα δεν εχεις προβληματα γιατι
  οτι προβλημα εχεις εξω, δεν εχεις τροπο να το αντιμετωπισεις....

2. Θα μπορεσεις να επιδοθεις στην ανελεητη καφριλα που μονο οι μεγαλες αντροπαρεες ξερουν να κανουν.... μπαφους, φαρσες, ξυλο και μπαροτσαρκες στις εξοδους...

3. δε θα σε νοιαζει πως εισαι και τι θα φορεσεις....

4. θα εχεις χρονο να σκεφτεις μονος σου και με την ησυχια σου... οοοοοοσο θελεις....

5. θα μπορεις να παιζεις με ενα οπλο και να ειναι νομιμο...

6. θα γνωρισεις ανθρωπους απο κοινωνικες ταξεις και μερη που δεν θα γνωριζες ποτε

και τελος και κυριοτερο...

7. θα παρεις μια γευση πως ειναι χειροτεροι ανθρωποι απο σενα να σου λενε τι να κανεις... η συνεχεια στη δουλεια σου....

αυτα τα ολιγα....καλος πολιτης, και οπου εισαι κοιτα να κανεις χαβαλε

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ως προσφατα , αλλα πρωην πλεον, φανταρος, θα σου πω το εξης...

ο στρατος ειναι γεματος με αμορφωτους, κομπλεξικους και αχρηστους ανθρωπους  οι οποιοι αν δεν πληρωνονταν απο τους δικους μας φορους, ουτε για τζομπανηδες δεν θα εκαναν.
Μη γενικεύεις....Πετάμε μια λαλακία κι όποιον πάρει ο Χάρος....

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Μη γενικεύεις....Πετάμε μια λαλακία κι όποιον πάρει ο Χάρος....
αναμενομενη η παρεξηγηση... εφταιγε η διατυπωση μου...

πραγματι ειναι γεματος ο στρατος (και αναφερομαι στο στρατο ξηρας που υπηρετησα), αλλα ΦΥΣΙΚΑ και δεν ειναι ολοι ετσι...
γνωρισα και πολυ σοβαρα στελεχη, κυριως απο ευελπιδων. Αλλα δυστυχως οι περισσοτεροι ειναι οπως τους περιεγραψα...

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

συνεχιζεις στις Ε.Δ.?

αν ναι σε  ποια μοιρα θα πας μετα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom