Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 234K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

Επισκέπτης
φραντζεσκο στην καραπουτσακλαρα σου ρε..
ποτε να μην μετανοιωνεις για τιποτε αλλα παντα να πληρωνεις τις συνεπειες των πραξεων σου..

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ουτε το ενα ουτε το αλλο!!!
Ουδεμια σχεση.
Απλα λιγο θεατρο θελει η ιστορια...........Αρκει να καταφερεις να πεισεις την Ε.Α.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
νομίζεις ότι τους ξεγέλασες;
εδώ κολάει γάντι η φράση.... τσάμπα τα έχουμε τα γαλόνια...

είσαι γιωτάς.. είσαι και κλαψομούνης...αυτοί έχουν πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούν. ούτε τον καφέ τους δεν σταματάν για να σου δώσουν σημασία.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
και τι ηθελες?να μην χαιροταν?
Η να πασκιζε να παει στα συνορα με καμια αρκουδα αγκαλια για σκοπια?

εννοειτε οτι θα χαιροταν.

αλλα οχι να βγαινει και να λεει οτι ηταν χαλια.

εγω που ειχα να βγω ενα μηνα δηλαδη τι να ελεγα?

και αυτος ηταν στα ιντερνετ καφε και μεσα στο σαιτ.

μην τα ισοπεδωνουμε ολα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ λέω πριν υπερασπιστείς των Ελλήνων τα Ιερά να περάσεις μια βόλτα από το σχολείο πάλι να μάθεις ορθογραφία. Θα σου είναι πιο χρήσιμη από τη θυτία.

Υ.Γ.
το θυτία δεν βγαίνει από το θύτης.
εσύ το πας πολύ στο πατριωτικό... εγώ λέω για την κλαψομουνίαση που μας δέρνει αλλά εσύ τον χαβά σου"των ελλήνων τα ιερά"...

για αρχή ξεκίνα ιδιαίτερα στον βόθρο και άσε τους δικούς μου βαρβαρισμούς

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ξέρω γω ρε μαλάκα......

ορισμένες φορές τρελλαίνομαι μ αυτά που διαβάζω....
Ο πιτσιρικάς κάνει καμπάνια υπέρ της θητείας και δεν ξέρει ούτε πώς γράφεται.
Και μετά μας φταίνε τα γιωτόμπαλλα.

Επισκέπτης
εννοειτε οτι θα χαιροταν.

αλλα οχι να βγαινει και να λεει οτι ηταν χαλια.

εγω που ειχα να βγω ενα μηνα δηλαδη τι να ελεγα?

και αυτος ηταν στα ιντερνετ καφε και μεσα στο σαιτ.

μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
τιποτε να μην λες γιατι παντα υπαρχουν παλαιοτεροι που υπηρετησαν 24 μπορει & παραπανω μηνες & βεβαια οταν ηταν στρατος & οχι κωλοχανειο..
καλα ξηγηθηξε..
ΤΕΛΟΣ..

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
σε καμία μονάδα.
όλη η ελλάδα λέει ότι ο στρατός έχει γίνει καφενείο και μερικοί καθυστερημένοι λένε ότι χάνουν τα δικαιώματά τους.
για κοίτα που γέρνει η πλάστιγγα.

φρατζέσκο καλή θυτία στις καφετέριες.... γιατί αν είχες άλλες σοβαρές υποχρεώσεις θα τελείωνες πρώτα τον στρατό και μετά θα είχες όλη τη ζωή μπροστά σου. τώρα είσαι σαν φυλακισμένος... ξεκίνα να μετράς αντίστροφα τις μέρες που θα σε κάνουν να γυρίσεις πίσω για την υπόλοιπη θυτία.
σε καμία μονάδα.
όλη η ελλάδα λέει ότι ο στρατός έχει γίνει καφενείο και μερικοί καθυστερημένοι λένε ότι χάνουν τα δικαιώματά τους.
για κοίτα που γέρνει η πλάστιγγα.

φρατζέσκο καλή θυτία στις καφετέριες.... γιατί αν είχες άλλες σοβαρές υποχρεώσεις θα τελείωνες πρώτα τον στρατό και μετά θα είχες όλη τη ζωή μπροστά σου. τώρα είσαι σαν φυλακισμένος... ξεκίνα να μετράς αντίστροφα τις μέρες που θα σε κάνουν να γυρίσεις πίσω για την υπόλοιπη θυτία.

Φιλε για μενα ο στρατος δεν υπαρχει πια,τον εχω διαγραψει τελειως απ την μνημη μου τουλαχιστον ολο αυτο το διαστημα που  θα ειμαι  πολιτης.Τι μερες να μετραω αντιστροφα και μαλακιες,οι μερες περνανε για ολο τον κοσμο,δεν με αγχωνει αυτο !!

Και εξαλλου αυτους τους φανταρους τους βλεπους σαν φυλακισμενους.Στιβαγμενοι σε τριαδες για τα γευματα και τις αναφορες  σαν φυλακισμενοι, να εκτελουν οτι τους διαταζουν(δουλεψτε σκυλια) ,να περνανε ολη την μερα σε ενα στρατοπεδο  και να βγαινουν μονο με υπηρεσιακο σημειωμα,να ξυπνανε 6 ωρα καθε πρωι με το εγερτηριο(οποιος δεν ξυπνησει αναφερομενος),να κανουν μπανιο καθε μερα,να τρωνε συγκενριμενο φαγητο,10.30 ωρα υπνο και δεν ακουγεται κιχ, και ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ 8,60Ε το μηνα!!!ΑΙΣΧΟΣ.

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Δεν το χωράει το μυαλό μου,έτσι?Εμείς είμαστε κολλέγια...Τπ πρωί κανα δίωρο αγγαρεία και μετά καφε,ίντερνετ,νοβα,κλπ.Και μιλάω για υπηρεσίες βαρβάτες όπως ΝΣ,ΓΕΝ,ΑΣ (ΚΥΡΙΩΣ),ΚΕΠΑΛ,ΔΔΜΝ (εκεί να δεις με όλα τα στουντιο στα πόδια σου!!!) κλπ,κλπ

Ήμουν ναύτης το 1996.Φ/Γ Ναυαρίνο,Φ/Γ ΥΔΡΑ,ΔΔ/ΝΣ,ΚΕΠΑΛ.Εντάξει τα καράβια ήταν δράμα παρόλο που ήταν πολύ καλές οι συνθήκες διαβίωσης στις Φρεγάτες.Στη ΔΔ/ΝΣ ήταν μαύρα.Σκατά υπηρεσία με μαλάκες αξ/κους.Παλιανθρώπους.Στο ΚΕΠΑΛ ήταν λίγο καλύτερα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ξέρω γω ρε μαλάκα......

καλά και ο παπανδρέου κυβερνά την ελλάδα και δεν ξέρει να μιλάει....
τον αφήνεις όμως να σε κυβερνάει.

δείξε μου τώρα πως δένουν και τα κορδόνια.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ξέρω γω ρε μαλάκα......

Αυτή είναι και δύσκολη λέξη!Εγώ γνώρισα ΕΠΥ που δεν ξέρανε πως γράφετε το "Εύβοια" και ας είχανε ζήσει 20 χρόνια εκεί!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
τιποτε να μην λες γιατι παντα υπαρχουν παλαιοτεροι που υπηρετησαν 24 μπορει & παραπανω μηνες & βεβαια οταν ηταν στρατος & οχι κωλοχανειο..
καλα ξηγηθηξε..
ΤΕΛΟΣ..

ξερω οτι υπηρχαν και χειροτερα εννοια σου.

αλλα επειδη οντως ο στρατος ειναι κωλοχανειο δε μπορω να βλεπω να γκρινιαζουν για μαλακιες.

οπως ειπε καποιος παραπανω θα χρειαστει να ξαναπαει και δε τη γλυτωνει τη θητεια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά και ο παπανδρέου κυβερνά την ελλάδα και δεν ξέρει να μιλάει....
τον αφήνεις όμως να σε κυβερνάει.

δείξε μου τώρα πως δένουν και τα κορδόνια.

γαμώ τις νοοτροπίες....
δε συγκρινόμαστε ποτέ με τον καλύτερο αλλά μονίμως δικαιολογούμαστε επικαλούμενοι τον χειρότερο.

στη θητεία πρέπει να το έμαθες αυτό το σύστημα......  :helpplea:

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αφήστε τα περί μόρφωσης και ορθογραφίας.Μου έδωσε ο ύπαρχος στη Φρεγάτα ένα χειρόγραφο κείμενο να το γράψω στον Η/Υ-ο κύριος δεν κατείχε-και εκτός από τη δακτυλογράφο έκανα και το διορθωτή.Να γράφει "σας επισημένο" και να έχουμε λυθεί στα γέλια.Δυστυχώς δεν είχα φωτοτυπικό να το έχω κρατήσει.Και η πλάκα είναι ότι ετοιμαζόταν να το στείλει χειρόγραφο στο ΓΕΝ,αλλά έκανα το λάθος να περάσω από το καρέ και με "τσίμπησε"...

Επισκέπτης
ξερω οτι υπηρχαν και χειροτερα εννοια σου.

αλλα επειδη οντως ο στρατος ειναι κωλοχανειο δε μπορω να βλεπω να γκρινιαζουν για μαλακιες.

οπως ειπε καποιος παραπανω θα χρειαστει να ξαναπαει και δε τη γλυτωνει τη θητεια.
το ξερει..
επισης εχει & μπαμπα..
επαναλαμβανω..
ποτε να μην μετανοιωνεις για τιποτε,αλλα παντα να πληρωνεις τις συνεπειες των πραξεων σου..
αυτο ισχυει για ολους οσους θελουν να αποκαλουνται αντρες..

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Φιλε για μενα ο στρατος δεν υπαρχει πια,τον εχω διαγραψει τελειως απ την μνημη μου τουλαχιστον ολο αυτο το διαστημα που  θα ειμαι  πολιτης.Τι μερες να μετραω αντιστροφα και μαλακιες,οι μερες περνανε για ολο τον κοσμο,δεν με αγχωνει αυτο !!

Και εξαλλου αυτους τους φανταρους τους βλεπους σαν φυλακισμενους.Στιβαγμενοι σε τριαδες για τα γευματα και τις αναφορες  σαν φυλακισμενοι, να εκτελουν οτι τους διαταζουν(δουλεψτε σκυλια) ,να περνανε ολη την μερα σε ενα στρατοπεδο  και να βγαινουν μονο με υπηρεσιακο σημειωμα,να ξυπνανε 6 ωρα καθε πρωι με το εγερτηριο(οποιος δεν ξυπνησει αναφερομενος),να κανουν μπανιο καθε μερα,να τρωνε συγκενριμενο φαγητο,10.30 ωρα υπνο και δεν ακουγεται κιχ, και ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ 8,60Ε το μηνα!!!ΑΙΣΧΟΣ.
πριν έλεγες για αυτά που έχεις "τελειώσει" και το επίπεδό σου σαν πλίτης.

εγώ σαν φαντ'άρος νιώθω.... τρώω συγκεκριμένς ώρες ότι σκατά μου σερβίρουν... κοιμάμαι μάξιμουμ 7 ώρες.
βαράω 12ωρα στα μαθήματα, τα σ/κ δεν βγαίνω από το σπίτι με τις υποχρεώσεις που έχω....
και είμαι αναγκασμένος τουλάχιστον 4 χρόνια να το κάνω αυτό + τις φυλακές με όσα μαθήματα θα μου μείνουν.

συγκρίνεται ο στρατός με αυτά που περνάει ένας φοιτητής που θέλει να είναι τουλάχιστον μέτριος;

Επισκέπτης

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
να ξυπνανε 6 ωρα καθε πρωι με το εγερτηριο(οποιος δεν ξυπνησει αναφερομενος),να κανουν μπανιο καθε μερα,να τρωνε συγκενριμενο φαγητο,10.30 ωρα υπνο και δεν ακουγεται κιχ, και ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ 8,60Ε το μηνα!!!ΑΙΣΧΟΣ.

Είσαι λάθος.Δεν είναι κακό να ξυπνάς πρωί.Και όταν βγεις στον εργασιακό στίβο τέτοια ώρα θα ξυπνάς.Κι εκεί θα έχεις πρωινό πλύσιμο και ξύρισμα.Και το βράδυ ίδια ώρα θα κοιμάσαι για να ξυπνήσεις την επόμενη ημέρα.Και μη νομίζεις ότι τα λεφτά που θα παίρνεις θα είναι αναλογικά περισσότερα από τα 8,60€ του Ε.Σ.Θα έχεις να πληρώσεις ενοίκια,φαγητό κλπ και το ίδιο είναι.
Άλλες είναι οι μαλακίες του στρατού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom