Στρατιωτες φιλε ειμαστε ολοι ,ολοι υπηρετουμε και φυλασσουμε την πατριδα,(με οπλο η χωρις)
ολοι εχουν σαν συμβολο το εθνοσημο της πατριδας!!
Λάθος όλη η πρόταση σου
Βαριέμαι να στο αναλύσω, αλλα ελπίζω να κατάλαβες αν είσαι αρκετά έξυπνος
Στρατιωτες φιλε ειμαστε ολοι ,ολοι υπηρετουμε και φυλασσουμε την πατριδα,(με οπλο η χωρις)
Δεν διακρινω τιποτα λαθοςΛάθος όλη η πρόταση σου
Βαριέμαι να στο αναλύσω, αλλα ελπίζω να κατάλαβες αν είσαι αρκετά έξυπνος
εδο εγο που δ εξερο μπανιο φορο φορμα τον οικΤον έχετε στο μάτι μου φαίνεται τον francesco!
Πουλάνε τα πάντα από στρατιωτικά είδη στο Μοναστηράκι και μπορούν να τα φοράνε Αλβανοί ,Πακιστανοί, κοριτσάκια , γριούλες ή οποιοσδήποτε...ο πράσινος μπερές του francesco σας πείραξε?
Τον έχετε στο μάτι μου φαίνεται τον francesco!
Πουλάνε τα πάντα από στρατιωτικά είδη στο Μοναστηράκι και μπορούν να τα φοράνε Αλβανοί ,Πακιστανοί, κοριτσάκια , γριούλες ή οποιοσδήποτε...ο πράσινος μπερές του francesco σας πείραξε?
Σε ηπιοτερο τονο,φραντσεσκο,ο πρασινος μπερες κερδιζεται...Δεν αγοραζεται ουτε ειναι προιον καλλοπισμου... ;)ρε μαπα εσυ υποβιβασες και γελοιοποιησες τον εαυτο σου,επικαλεστηκες οπλοφοβια για να λουφαρεις και να μην κανεις τπτ.
και ερχεσαι να μου πεις τωρα οτι ολοι ειμαστε στρατιωτες κλπ.
εσυ που φροντισες να αποφυγεις την ενοπλη φυλαξη του εθνοσημου ερχεσαι τωρα και το επικαλεισαι ρε ντροπη του ανδρικου φυλου.
και δεν αντιλαμβανεσαι ποσο μαλακας γινεσαι να εχεις ενα πρασινο μπερε ετσι για να κανεις την πλακα σου.
ποσο γελοιος εισαι
Δεν διακρινω τιποτα λαθος
ρε μαπα εσυ υποβιβασες και γελοιοποιησες τον εαυτο σου,επικαλεστηκες οπλοφοβια για να λουφαρεις και να μην κανεις τπτ.
εσυ που φροντισες να αποφυγεις την ενοπλη φυλαξη του εθνοσημου ερχεσαι τωρα και το επικαλεισαι ρε ντροπη του ανδρικου φυλου.
και δεν αντιλαμβανεσαι ποσο μαλακας γινεσαι να εχεις ενα πρασινο μπερε ετσι για να κανεις την πλακα σου.
ποσο γελοιος εισαι
Τι γρουσούζης ρε ερασιτέχνη?Θέλεις να με πας και κόντρα!οπου τους βρισκουμε ρε γατε γρουσουζη γαμω την σαντερλαντ.
απλα ο φραν ειναι πολυ οργιο
Τον έχετε στο μάτι μου φαίνεται τον francesco!
Τι γρουσούζης ρε ερασιτέχνη?Θέλεις να με πας και κόντρα!
Αντε πεστα ρε Γατε!!!
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
Πατηστε στo google παραλλαγη και θα σας τον βγαλει τον παλλικαρα στο αβαταρ,
απλα τον εχω για να συμβολιζω οτι ειμαι στρατο,μολις τελειωσω θα τον βγαλω!!
και μιας και εχω πρασινο μπερε ειπα να τον βαλω!
Αφού από όλο το χθεσινό κουπόνι πήγες και μου πόνταρες στην λίβερπουλ (χωρίς Τζέραρντ και Τόρες)τι να σε πω?σε ακολουθησα σημερα για να σε στειλω κουβα.
ακου ερασιτεχνης
Φιλε εχω και γω εθνοσημο οπως οι αλλοι,εχω τα ιδια δικαιωματα οπως και οι αλλοι,ρε μαπα εσυ υποβιβασες και γελοιοποιησες τον εαυτο σου,επικαλεστηκες οπλοφοβια για να λουφαρεις και να μην κανεις τπτ.
ποσο γελοιος εισαι
εισαι καταδρομεας γιωτα????Αντε πεστα ρε Γατε!!!
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
Πατηστε στo google παραλλαγη και θα σας τον βγαλει τον παλλικαρα στο αβαταρ,
απλα τον εχω για να συμβολιζω οτι ειμαι στρατο,μολις τελειωσω θα τον βγαλω!!
και μιας και εχω πρασινο μπερε ειπα να τον βαλω!
Οχι ενας απλος στρατιωτης(ΠΖ) ειμαι,τιποτ παραπανω!!εισαι καταδρομεας γιωτα????
Αλλος ενας ραμπο του πληκτρολογιου....Ισα μωρη λινατσα λερωμενη...Βελετζα....τον εχει για να συμβολιζει το στρατο...
τι αλλο θα ακουσουμε απο το πουστονεο.
ουστ γιωτα.
πεσε στα 4 και τριψε κανενα πατωμα
Το κακο σου τον καιρο βλακα κ σενα!!!Τότε το πρόβλημα που έχεις είναι μόνιμο και εκ γενετής
Θα σου ευχόμουν περαστικά αλλα δε θα πιάσει τόπο