Δηλαδη τι θες να πεις; να ποσταρω τη φωτογραφια του οπλου μου(Aν παρω) εδω΄.Αφου ολα ιδια ειναι καλε. G3A3 KAI G3A4...υγ αν παρεις ντουφεκι μην ξεχασεις να ποσταρεις την αντιστοιχη φωτο...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περί θητείας στρατού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 233K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δηλαδη τι θες να πεις; να ποσταρω τη φωτογραφια του οπλου μου εδω΄.Αφου ολα ιδια ειναι καλε. G3A3 KAI G3A4
προς το παρον τα χρησιμοποιεις μονο για δονητη εσυ..
καθαριστρια!@!!!!!!!
Ακου να δεις φιλε antoniana δεν ξερω τι ησουν κ ουτε μ ενδιαφερει πια!!Αν μου χες αυτην την συμπεριφορα< στις διαταγες σου>και με βριζες η με υποτιμουσες θα σε πηγαινα στο διοικητη και αν μου εδινε το ελευθερο θα σε γαμουσα στο ξυλο σε καμια εξοδο(το βαζω και γω μες το δικο σου)!!!
ημουν ενοπλος, δεν εχω βγει ποτε αναφερομενος..και δεν εχω φαει ουτε μια μερα κρατηση.φυλακη δεν υπαρχει στο λεξιλογιο μου.
και ειχα και τους εποπ για σφαλιαρες.
μαντεψε λοιπον ... ;) ;) ;) ;)
το βαζω μεσα στο δικο σου να μαστε ασορτι
ολοι οι ρουφιανοι ετσι ειναι σαν και εσενα.Ρε antoniana αληθεια κατι αλλο ποσες φορες ειχες βγει αναφερομενος ποσες φορες ειχες τιμωρηθει,ποσες κρατησεις ,φυλακησεις ειχες φαει,ποσες φορες ειχε πηξει το μουνακι σου στις καμπανες!!!Εγω εχω 2 μηνες στον στρατο και δεν εχω βγει ουτε μια φορα αναφερομενος και εχω σχηματισει μια καλη εντυπωσει στα Διοικητικα στελεχη,αφου αυτα που μετρανε περισσοτερο στον στρατο ειναι η συμπεριφορα η διαγωγη!!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ποσα ξερεις κουφαλιτσα....Δηλαδη τι θες να πεις; να ποσταρω τη φωτογραφια του οπλου μου(Aν παρω) εδω΄.Αφου ολα ιδια ειναι καλε. G3A3 KAI G3A4
οχι ρε συ εσενα με το οπλο θελω να δω...χιαστι
Σιγα μην βαλω εδω την φωτογραφια μου,τι λες τωρα!ποσα ξερεις κουφαλιτσα....
οχι ρε συ εσενα με το οπλο θελω να δω...χιαστι
Αυτα μονο στο fbk!!
Ο στρατιωτης στην φοτο αρκει ,και θα τον εχω κατα ολη την δειαρκια της θητειας μου!!!
γιωτα-γιωτα ζωη κοτα.Σιγα μην βαλω εδω την φωτογραφια μου,τι λες τωρα!
Αυτα μονο στο fbk!!
Ο στρατιωτης στην φοτο αρκει ,και θα τον εχω κατα ολη την δειαρκια της θητειας μου!!!
τι εγινε ποντικαρα τα καθαριζεις τα μαγειρια?
τα εστιατορια ειναι ενταξει?
σκουπιδια μαζευεις?
γιωτα-γιωτα ζωη κοτα.
τι εγινε ποντικαρα τα καθαριζεις τα μαγειρια?
τα εστιατορια ειναι ενταξει?
σκουπιδια μαζευεις?
Aλλη antoniana απο δω !!!!
πρασινο καπελακι φορασ,σοστοσ τεριαζι με τισ πρασινεσ που δινουν στα καψιμιΣιγα μην βαλω εδω την φωτογραφια μου,τι λες τωρα!
Αυτα μονο στο fbk!!
Χακι καπελο(τζοκει) φοραω βασικα, αλλα εχω και πρασινο μπερε απο το ΚΨΜπρασινο καπελακι φορασ,σοστοσ τεριαζι με τισ πρασινεσ που δινουν στα καψιμι
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
αφου μερικοι ρε παληκαρια τον γουσταρετε τοσο πολυ τον στρατο γιατι δεν πηγατε να γινετε μονιμαδες??? οχι υποχρεωτικα ΕΠ.ΟΠ!! και απο σχολη! εκει ΝΑΙ!!! μαλιστα!!!
οσους ειδα σε ειδικες δυναμεις, τσολιαδες κλπ κλπ που το λεει η καρδουλα τους και πηγαν τους χαρηκα! δεν ειμαι κατα του στρατου!
αλλα και με μονιμα που ειχα συζητηση (αξιωματικο οχι εποπ) οταν του λεγα για τα φανταρια και για ειδικες δυναμεις η απαντηση του ηταν η εξης........να τα χεσω τα φανταρια και την εκπαιδευση τους......και αναρωτιεμαι γιατι.........και μου εξηγει ο ανθρωπος οτι η εκπαιδευση που παιρνεις ειναι για λιγους μηνες...για να εισαι μια ζωη σε φορμα και εκπαιδευμενος πρεπει να το κανεις μια ζωη αυτο!!οχι λιγους μηνες και μετα καλη ζωη.............και κει καταλαβα οτι ειχε δικιο........ηταν σωστο το σκεπτικο του!
δεν καταλαβα ΠΟΤΕ την νοοτροπια μερικων που πηγανε φανταροι και επειδη ηταν σε μια πιο μαχιμη μοναδα το παιζανε πιο μαγκες και πιο πολυ εξουσια εν συγκριση με εναν που μπορει να ηταν μηχανικο-διαβιβασεις κλπ!
αν τους δεις ολους αυτους εξω απο τα στρατοπεδα ειναι κοτες! η ζωη τους ειναι μια μηχανη η ενα αυτοκινητο και μια εξατμιση-ζαντολαστιχα κλπ ενω εχει και παιδια μορφωμενα απο σχολες που πανε να κανουν την θητεια τους και να συνεχισουνε να δουλευουνε γιατι χανουν μεροκαματο.........!!ο ενας που ειναι μορφωμενος εχει στοχους στην ζωη του και ονειρα!!!
τι ονειρα εχει ο καθε τσομπαναρεος που νομιζει οτι ειναι μαγκας με ενα saxo vts 120hp με ζαντολαστοιχα και ποια ειναι η ζωη του εξω απο το στρατοπεδο.............ας μην συνεχισω αλλο!
πλεον κολεγιο ειναι ο στρατος!!
σε οποιον δεν αρεσει το σεβομαι! οπως επισης σεβομαι και σε αυτους που αρεσει.....αλλα οχι που το παιζουν εξουσια (σαν κωλοφανταρα)
οσους ειδα σε ειδικες δυναμεις, τσολιαδες κλπ κλπ που το λεει η καρδουλα τους και πηγαν τους χαρηκα! δεν ειμαι κατα του στρατου!
αλλα και με μονιμα που ειχα συζητηση (αξιωματικο οχι εποπ) οταν του λεγα για τα φανταρια και για ειδικες δυναμεις η απαντηση του ηταν η εξης........να τα χεσω τα φανταρια και την εκπαιδευση τους......και αναρωτιεμαι γιατι.........και μου εξηγει ο ανθρωπος οτι η εκπαιδευση που παιρνεις ειναι για λιγους μηνες...για να εισαι μια ζωη σε φορμα και εκπαιδευμενος πρεπει να το κανεις μια ζωη αυτο!!οχι λιγους μηνες και μετα καλη ζωη.............και κει καταλαβα οτι ειχε δικιο........ηταν σωστο το σκεπτικο του!
δεν καταλαβα ΠΟΤΕ την νοοτροπια μερικων που πηγανε φανταροι και επειδη ηταν σε μια πιο μαχιμη μοναδα το παιζανε πιο μαγκες και πιο πολυ εξουσια εν συγκριση με εναν που μπορει να ηταν μηχανικο-διαβιβασεις κλπ!
αν τους δεις ολους αυτους εξω απο τα στρατοπεδα ειναι κοτες! η ζωη τους ειναι μια μηχανη η ενα αυτοκινητο και μια εξατμιση-ζαντολαστιχα κλπ ενω εχει και παιδια μορφωμενα απο σχολες που πανε να κανουν την θητεια τους και να συνεχισουνε να δουλευουνε γιατι χανουν μεροκαματο.........!!ο ενας που ειναι μορφωμενος εχει στοχους στην ζωη του και ονειρα!!!
τι ονειρα εχει ο καθε τσομπαναρεος που νομιζει οτι ειναι μαγκας με ενα saxo vts 120hp με ζαντολαστοιχα και ποια ειναι η ζωη του εξω απο το στρατοπεδο.............ας μην συνεχισω αλλο!
πλεον κολεγιο ειναι ο στρατος!!
σε οποιον δεν αρεσει το σεβομαι! οπως επισης σεβομαι και σε αυτους που αρεσει.....αλλα οχι που το παιζουν εξουσια (σαν κωλοφανταρα)
σοστοσ ,να σε ροτικσο κανα καλο κοκ πουλα το καψιμι???Χακι καπελο(τζοκει) φοραω βασικα, αλλα εχω και πρασινο μπερε απο το ΚΨΜ
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Χακι καπελο(τζοκει) φοραω βασικα, αλλα εχω και πρασινο μπερε απο το ΚΨΜ
τι τον θελεις τον πρασινο ρε φιλε?
και στο ΚΨΜ σας για ποιο λογο εχετε πρασινους?
μπινελικακι ορεοτι εννοεις κοκ???
απο τισ χαινεκεντι τον θελεις τον πρασινο ρε φιλε?
Mα μηπως και τον φοραω ποτε,ετσι για ομορφια τον εχω!!τι τον θελεις τον πρασινο ρε φιλε?
Τζοκει φοραω ολη την ημερα και τον μπλε μπερε με στολη εξοδου.
Τον πρασινο τον εχω σπιτι μου και το χα παρει απ το ΚΕΝ!!!
ιεν ικολογι στο κενMα μηπως και τον φοραω ποτε,ετσι για ομορφια τον εχω!!
Τον πρσασινο τον εχω σπιτι μου και το χα παρει απ το ΚΕΝ!!!
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Mα μηπως και τον φοραω ποτε,ετσι για ομορφια τον εχω!!
Τον πρσασινο τον εχω σπιτι μου και το χα παρει απ το ΚΕΝ!!!
φιλε ο πρασινος μπερες ειναι συμβολο.
πρασινο μπερε εχουμε την τιμη να φοραμε στις ειδικες δυναμεις
δεν ειναι για να τον εχεις για ομορφια
για να τον προβαρεις στον καθρεφτη να δεις αν σου παει,που σιγουρα δεν θα σου παει.
και δεν ειναι για ατομα της δικης σου φυγοπονης νοοτροπιας.
μην γελοιοποιεις λοιπον και αλλο τον εαυτο σου παιζοντας μααζι του.
ιερολοχιτισ !!!!!!!!!!!!φιλε ο πρασινος μπερες ειναι συμβολο.
για να τον προβαρεις στον καθρεφτη να δεις αν σου παει,που σιγουρα δεν θα σου παει.
Στρατιωτες φιλε ειμαστε ολοι ,ολοι υπηρετουμε και φυλασσουμε την πατριδα,(με οπλο η χωρις)φιλε ο πρασινος μπερες ειναι συμβολο.
ολοι εχουν σαν συμβολο το εθνοσημο της πατριδας!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις