Ghostrider
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Μάγκας είναι αυτός που ζει την ζωή του όπως εκείνος γουστάρει. Μαλάκας είναι αυτός που κάνει στην ζωή του ότι του λένε οι άλλοι.
αριθμός διψήφιος πολίτης υποψήφιος
δεν μπορώ να περπατήσω με τραβάνε οι μήνες πίσω
Δεν ειναι μονο το Ι4 αοπλο,αλλα και το Ι3 το οπιο χωριζεται σε ενοπλο και αοπλο!!
Πως μιλάς έτσι για τα Ελληνικά Στρατά?αυτό εννοώ ρε κουράδι.
Ικανός Κατηγορίας 4 (Ι/4)
Πρόκειται για σοβαρότερες παθήσεις και είναι πάντοτε άοπλο.
αυτό εννοώ ρε κουράδι.
περσονα δεν ειναι θεμα σωματικη ικανοτητας.αφου το παιζει τρελιτσα για να βγει Ι4.αρα ειναι θεμα μυαλου.Δε είναι Ικανός Κατηγορίας.
ΣΙ4 είναι και είναι Σωματική Ικανότητα 4.
απλά οι έλληνες κάνουν σε όλα εκπτώσεις....
Mπράβο James. Αν όλοι είχαν την δική σου νοοτροπία την ε'ιχαμε βάψει σαν έθνος
Θα σε οι τουρκοι, οι βούλγαροι και οποιος άλλος.
Μάλλον αποφεύγεις της μη ευχάριστες υποχρεώσεις σου.
ποιος εκανε την μαλακια και εστειλε τον αρκανς για μπανιο?πως θα γελαμε τωρα?περσονα δεν ειναι θεμα σωματικη ικανοτητας.αφου το παιζει τρελιτσα για να βγει Ι4.αρα ειναι θεμα μυαλου.
ποιος εκανε την μαλακια και εστειλε τον αρκανς για μπανιο?πως θα γελαμε τωρα?
οτι και να εγινε ποντικαρας παραμενειΜην αγχωνεσε, εγινε arcans71 τωρα.
Και ολα αυτα με θεα την πολη της Σαμου.Μιλαμε Ζωαραααααααα!!!!
Tο στρατοπεδο μας ειναι το Αιμ, Πουλμαν 212,αν το ξερεις και βρισκεται στον δρομο για Μαλαγαρι.Πολυ καλη θεση και πανοραμικη θεα την πολη της Σαμου,καθως βρισκεται πανω σε λοφο.Τυχερούλη..... κι εμείς είμασταν στον Πετσοφά και η θάλασσα φαινόταν μόνο από μία σκοπιά........
Και με πολύ πράσινο...είσαι τυχερός που δεν πήγες καλοκαίρι!Tο στρατοπεδο μας ειναι το Αιμ, Πουλμαν 212,αν το ξερεις και βρισκεται στον δρομο για Μαλαγαρι.Πολυ καλη θεση και πανοραμικη θεα την πολη της Σαμου,καθως βρισκεται πανω στο σε λοφο.
Oχι μια χαρα ειναι, ΖΩΑΡΑ,τωρα Σαββατοκυριακο εχω εξοδο και γυρναω το βραδυ στις 11.30.Ευτηχως ειναι πολυ χαλαρα στην μοναδα μου συν του οτι δυσκολα σε βγαζουν αναφερομενο(πρεπει να κανει καποιος πολυ χοντρη μαλακια).Ωστοσο μου χει λειψει η οικογενεια μου και ο τοπος μου και θελω να παω εστω για λιγες μερες!!!Γεια σου γιωτα μου....ε τσολια μου ηθελα να πω...οτι ομαδα αιματος να εισαι μπορεις να δωσεις...αρκει να εισαι παθολογικώς καλα ,να μην εχεις υποταση ή στιγμα μεσογειακης και λοιπα ή κανενα σεξ. Νοσημα...πως σου φαινεται η θητεια ,κακοπερνας?