EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.336
- Πόντοι
- 17.885
Θα ψηφίσεις Νέα Δημοκρατία τώρα που το άκουσες?
Φτου! Κακιά λέξη!
Θα ψηφίσεις Νέα Δημοκρατία τώρα που το άκουσες?
τι λες ρε μεγαλε τωρα? νομιζεις οτι σε ολους το προβλημα τις ζωης τους ειναι ο στρατος? εμενα προσωπικα στα παπαρια μου.εχω παει,και εφαγα και 18 μηνες στα μουτρα.σας ριχνουν αχυρο και το τρωτε μερικοι κατευθειαν ρε πουστη μου.μειωθηκε η θητεια στους 9 μηνες!!! σημερα το ανακοινωσε επισημα ο υπουργος!!!ζητω!!οσοι μπουν τον αυγουστο θα υπηρετησουν 9 μηνες!!!!!!αντε και στην καταργηση!!!! επιτελους ενα καλο νεο στη ζωη μας!!!
την 'συντήρηση' δεν την παίρνουν πλέον?μορια παιρνουν λεφτα δεν παιρνουν.απλα!
πέστα ρε kokolongos....επισης νωριτερα αναφερθηκε το αν αν ι φανταροι που κανουν αλματα περνουν χρηματα.
λοιπον,τα πρωτα τρια αλματα ειναι τα εκπαιδευτικα και δεν αμοιβονται,μολις τα κανεις παιρνεις την πουλαδα.
μετα κανεις δυαδες αλματων συντηρησης ικανοτητας για τα οποια αμοιβεσαι με 1.200€ περιπου.(Η ΔΥΑΔΑ)
ενας φανταρος προλαβαινει να κανει στην θητεια του 2 με 3 τετοιες δυαδες συντηρησης αναλογα με την σειρα που παρουσιστηε,οι ζυγες σειρες(300-302-304(κλπ συνηθως προλαβαινουν 3 συντηρησεις και οι μονες (301-303-305 κλπ) 2 συντηρησεις.
το συνολο ο εφεδρος καταδρομεας αλεξιπτωτιστης προλαβαινει να κανει,μαζι μετα 3 εκπαιδευτικα, 7 εως 9 αλματα στατικου ιμαντα.
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ
ο αδερφός μου,λοκατζης?
ο αδερφός μου,
98Ε αλεξίπτωτα/Ασπρόπυργο.
στο καπάκι ξεκίνησε ελευθέρας,
έχει 110 άλματα, εκπαιδεύτηκε Costa Brava, Ισπανία.
περνουν σιντιρισι .πλα λεμε βουρδεσ για να λεμετην 'συντήρηση' δεν την παίρνουν πλέον?
ρε αφηστε τα παπαντζιλικια λεω εγω....σε αυτο το κειμενο αναφερεις καμμια 15αρια μαλακιες ετσι στα γρηγορα που το ειδα.
μην γραφετε οτι θελετε αν δεν γνωριζετε το θεμα.
ελεος με τον καθενα που γρφει ο,τι μαλακια του κατεβει.
υπηρετησα περυσι στις ειδικες δυναμεις και ξερω.
επισης νωριτερα αναφερθηκε το αν αν ι φανταροι που κανουν αλματα περνουν χρηματα.
λοιπον,τα πρωτα τρια αλματα ειναι τα εκπαιδευτικα και δεν αμοιβονται,μολις τα κανεις παιρνεις την πουλαδα.
μετα κανεις δυαδες αλματων συντηρησης ικανοτητας για τα οποια αμοιβεσαι με 1.200€ περιπου.(Η ΔΥΑΔΑ)
ενας φανταρος προλαβαινει να κανει στην θητεια του 2 με 3 τετοιες δυαδες συντηρησης αναλογα με την σειρα που παρουσιστηε,οι ζυγες σειρες(300-302-304(κλπ συνηθως προλαβαινουν 3 συντηρησεις και οι μονες (301-303-305 κλπ) 2 συντηρησεις.
το συνολο ο εφεδρος καταδρομεας αλεξιπτωτιστης προλαβαινει να κανει,μαζι μετα 3 εκπαιδευτικα, 7 εως 9 αλματα στατικου ιμαντα.
ελευθερη πτωση κανουν μονο μερικοι μονιμοι αφου περασουν ειδικο σχολειο.
ζητω οι ειδικες δυναμεις και μπραβο στα παλικαρια που πανε να υπηρετησουν εκει
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ
ρε αφηστε τα παπαντζιλικια λεω εγω....
1.για οσους ηδη κανουν 9μηνες ακουσε κανεις κατι?η ξερει απο καπου?
οχι με βαση την λογικη γιατι ποιος στηνπολιτικη σκηνη σκεφτεται ετσι...μονο εαν εχετε ακουσει η δει γραμμενο κατι παρακαλω θα θελα να το μοιραστειται μαζι μου...αλλιως
και οσοι μπαινουν ναυτακια και αεροποροι μεχρι να σταματησουν να παιρνουν εντελως θα κανουν 12!!!κανονικα!τωρα ειναι σιγουρο θα μειωθει η θητεια οσι μπυν τον αυγουστο θα κανουν 9 μηνες.οσοι μπηκαν φλεβαρη θα κανουν 11μηνες και οσοι τον μαιο θα κανουν 10 μηνες
εγώ πάντως έκανα 24 μήνες και 7 μέρες .. αν πήγαινα με την σειρά μου θα έκανα 36...
μεταξύ μας τώρα .. αν με φωνάξουνε ξαναπηγαίνω ευχαρίστως ... ήτνα τα μοναδικά χρόνια της ενήλικης ζωής μου που δεν είχα καμιά ευθύνη για οτιδήποτε..
ΕΓΡΑΨΕΣ......... ΑΝ και teras.
και αν εκανες μλκια αλλος ειχε το ζορι που θα δωσει αναφορα σε ανωτερο.....δεν είναι ψέματα.. αλλος είχε το ζόρι να με ταίσει, να με ποτισει να με ντύσει να με κοιμήσει να φροντίσει να είμαι καλά..
και αν εκανες μλκια αλλος ειχε το ζορι που θα δωσει αναφορα σε ανωτερο.....