ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Εισαι ατυχος που δεν σε πετυχα...Θα ριχναμε κατι μπιλιές...Αλλο πραγμα!!!ακριβώς....
Εισαι ατυχος που δεν σε πετυχα...Θα ριχναμε κατι μπιλιές...Αλλο πραγμα!!!ακριβώς....
Εισαι ατυχος που δεν σε πετυχα...Θα ριχναμε κατι μπιλιές...Αλλο πραγμα!!!
τι να λεμεεγο στατο περναγα πιο καλα απο το σπιτι μου,στο στατο ξιπαναγα στισ 6 κε σπιτι στισ 5,30 ,στο σπιτι καθε μετρα δουλεβα απο το προι μεχι το βραδι,στο στατο κολοβαρουσα
ασε που τοτεσ ακομα μου σικονοτανε,εκανα κε τσαμπα τουρισμο στο νισι
εσι στατο που πιγεστι να λεμε
μονεμβασιαεσι στατο που πιγεσ
εμενα μου δοσανε κε διπλομα
πιρε διπλομα ριτσου ,τι ιδικοτιτα ιχεσ ρομιοσινι???μονεμβασια
κ εμενα
καπνισμενο τσουκαλιπιρε διπλομα ριτσου ,τι ιδικοτιτα ιχεσ ρομιοσινι???
Γιατί;Λεχρίτες προδότες εχθροί του Έθνους πολιτικοι. μείωσε τη θητεία ο λεχρίτης γαμώσπιτος βαρύμαγκας. Θητεία 18μηνη τώρα.
Λεχρίτες προδότες εχθροί του Έθνους πολιτικοι. μείωσε τη θητεία ο λεχρίτης γαμώσπιτος βαρύμαγκας. Θητεία 18μηνη τώρα.
Παραθέτω απόσπασμα από Σεμινάριο στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στο οποίο συμμετασχω:Γιατί;
Γιατί 18μηνη θητεία? Γιατι χρειαζόμαστε πιο πολυ στρατό, κατα τη γνώμη μου πάντα.Γιατί;
Παραθέτω απόσπασμα από Σεμινάριο στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στο οποίο συμμετασχω:
"1. Απόλυτος η αναγκαιότης του θεσμού της στρατιωτικής θητείας για την εύρυθμη λειτουργία των ενόπλων μας δυνάμεων.
2. Παράλληλη αξιοποίηση ωρισμένων από τους στρατευσίμους ακόμη και μετά την απόλυσή τους μέσω του θεσμού της εφεδρείας.
3. Στράτευση σε ηλικία 18 ετών η οποία συνεπάγεται τα εξής πλεονεκτήματα:
α. Η περίοδος της θητείας δεν θα αποτελή εμπόδιο στην εξέλιξη των σπουδών, εφ’ όσον αυτές, πλέον, δεν θα παρεμβάλλονται μεταξύ προπτυχιακού και μεταπτυχιακού κύκλου.
β. Θα υπάρξη σημαντική άνοδος του αριθμού των στρατευσίμων, εφ’ όσον δεν θα υπάρχη πλέον λόγος χορηγήσεως αναβολής στρατεύσεως λόγω σπουδών.
γ. Η οικονομική επιβάρυνση για τον κρατικό προϋπολογισμό θα είναι κατά πολύ μικρότερη, σε σύγκριση με την περίπτωση καλύψεως των αναγκών από ισαρίθμους επαγγελματίες, στο μέτρο κατά το οποίο κάτι τέτοιο θα καθίστατο εφικτό.
δ. Θα εκμηδενισθή η δυσμενής επιρροή των πολιτικών νεολαιών επί του χαρακτήρος των νέων οι οποίοι τώρα, αμέσως μόλις εισέλθουν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, εξωθούνται στην κομματική λογική. "
Γιατί 18μηνη θητεία? Γιατι χρειαζόμαστε πιο πολυ στρατό, κατα τη γνώμη μου πάντα.
ΟΚ σύμφωνοι.....
συμπληρώνω.....
1
Μισθό στους στρατεύσιμους 18άρηδες τουλάχιστον ίσο με το μισθό ανειδίκευτου εργάτη.
2.
Μισθό στους ειδικευμένους τουλάχισοτν ίσο με αυτόν που προβλέπεται από τη συλλογική σύμβασή τους.
3.
Σύνταξη στους μόνιμους μετά τα 60 τουλάχιστον.
Νεξτ πλιζ.
1,2,3. Δε νοείται μισθός διότι η θητεία ειναι ιερή υποχρέωση όλων μας απέναντι στην πατρίδα. Προσέξτε να καταλάβετε μέσα σας τι ειναι πατρίδα, μη το μπερδεύετε με το κράτος, καμία σχέση.
γ. Η οικονομική επιβάρυνση για τον κρατικό προϋπολογισμό θα είναι κατά πολύ μικρότερη, σε σύγκριση με την περίπτωση καλύψεως των αναγκών από ισαρίθμους επαγγελματίες, στο μέτρο κατά το οποίο κάτι τέτοιο θα καθίστατο εφικτό.